Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Very efficient website to learn theory !! I only regret very few issues with the english translation sometimes...
En mega fed måde at få helt styr på alt teori til kørekort. En ægte lifesaver
Virkeligt god hjemmeside til at tage kørekort med, massere af god information og nem hjemmeside at navigere. Kan klart anbefales!
TeoriTilKørekort er en dansk online platform til forberedelse af teoriprøven til kørekort. Bag platformen står to erfarne kørelærere med over 25 års erfaring, som har udviklet alt indholdet direkte på baggrund af det officielle pensum fra Færdselsstyrelsen. Det betyder at vores teoriprøver matcher den rigtige prøve 1:1. Vi tilbyder teoriprøver til både bil og MC, en digital teoribog samt en mobilapp, så du kan øve teori når det passer dig. Vores intelligente system analyserer løbende dine resultater og viser præcist hvilke emner du skal arbejde mere med, så du ved præcis hvornår du er klar. Adgang starter fra kun 79 kr., og 99% af vores brugere består den rigtige teoriprøve i første forsøg.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En mega fed måde at få helt styr på alt teori til kørekort. En ægte lifesaver
Det er en god app til og består jeg bestod med 0 fejl
meget dejlig navigation og gode prøver
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med siden. Den er nem at bruge, og det gør det meget lettere at øve teori til kørekort. Jeg kan klart anbefale den til andre og den er billig 😁
super godt. elever er mega glade for det, det er nogle gode prøver der kommer godt rundt i alle emner
det god oplevelse for eleverne de melder tilbage at det fungere for dem at bruge Teoritilkørekortet
rigtig godt, mange forskellige tester. Dt er almindelige prøver, emneprøver og paragrafprøve. Man altid får forklaring på svarer efter testen.
Virkelig god side den hjalp mig med at bestå teoriprøven og det var maget billig
That was fast and on time.employees had kindly behaved.
Kan klart anbefales!

Antwoord van TeoriTilKørekort
Denne så virker bare rigtig godt, den er super lærerig og den gør det klar til prøven, jeg er glad for jeg valgte at benytte siden, for ellers tror jeg ikke jeg havde kommet igennem prøven, så et godt tip er at øve herinde, så dumper du med 99% garanti ikke,
Tak for en god oplevelse, og tak for der er nogen der har taget dig tid, til at hjælpe andre. Kæmpe succes’s

Antwoord van TeoriTilKørekort
Rigtig godt hjemme side til at gøre sig klar til teoriprøven, jeg har vært super glad for det.
100% det værd :)

Antwoord van TeoriTilKørekort
Mega god teori app, de bruger de samme billeder, samme spørgsmål alt er bare ligesom det er til teoriprøven som jeg bestod første gang pga TeoriTilKørekort

Antwoord van TeoriTilKørekort
Deres prøve er jo broke.... jeg fik 0/25 rigtige selvom de fleste svar var rigtige... stol ikke på dem her ... og man lærer ikke teorien til kørekort på denne hjemmeside!

Antwoord van TeoriTilKørekort
Jeg havde nogle spørgsmål om teorimaterialet, og jeg fik svar inden for en time via email. Meget professionel service!

Antwoord van TeoriTilKørekort
God service og meget detaljerede teoriprøver.

Antwoord van TeoriTilKørekort
Lees meer over geverifieerde reviews.