Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Very efficient website to learn theory !! I only regret very few issues with the english translation sometimes...

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkeligt god hjemmeside til at tage kørekort med, massere af god information og nem hjemmeside at navigere. Kan klart anbefales!

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Rijbewijsbureau
  3. Onderwijsinstelling
  4. Motorrijschool

Geschreven door het bedrijf

TeoriTilKørekort er en dansk online platform til forberedelse af teoriprøven til kørekort. Bag platformen står to erfarne kørelærere med over 25 års erfaring, som har udviklet alt indholdet direkte på baggrund af det officielle pensum fra Færdselsstyrelsen. Det betyder at vores teoriprøver matcher den rigtige prøve 1:1. Vi tilbyder teoriprøver til både bil og MC, en digital teoribog samt en mobilapp, så du kan øve teori når det passer dig. Vores intelligente system analyserer løbende dine resultater og viser præcist hvilke emner du skal arbejde mere med, så du ved præcis hvornår du er klar. Adgang starter fra kun 79 kr., og 99% af vores brugere består den rigtige teoriprøve i første forsøg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

perfekt

rigtig godt, mange forskellige tester. Dt er almindelige prøver, emneprøver og paragrafprøve. Man altid får forklaring på svarer efter testen.

30 maart 2026

Nemt at bruge og forstå

Nemt at bruge og forstå, og billigt.

22 maart 2026

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse!

Det er præcis det, vi går efter, at det skal være nemt at forstå og tilgængeligt for alle. Dejligt at høre at du synes det samme.

God fornøjelse med forberedelserne og held og lykke til teoriprøven! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er bare det bedste du kan finde.

Denne så virker bare rigtig godt, den er super lærerig og den gør det klar til prøven, jeg er glad for jeg valgte at benytte siden, for ellers tror jeg ikke jeg havde kommet igennem prøven, så et godt tip er at øve herinde, så dumper du med 99% garanti ikke,

Tak for en god oplevelse, og tak for der er nogen der har taget dig tid, til at hjælpe andre. Kæmpe succes’s

17 maart 2026

Hej Johannes,

Vav, den anmeldelse satte virkelig et stort smil på vores ansigter! Tusind tak for de utrolig pæne og hjertevarme ord.

Det er netop derfor vi har bygget TeoriTilKørekort, for at give alle en reel chance for at komme igennem prøven med selvtillid. Så det betyder enormt meget at høre, at det har gjort en forskel for dig.

Og tak fordi du tager dig tid til at dele dit tip med andre brugere, den slags hjælper virkelig nye elever på vej!

Tillykke med at have bestået og kæmpe held og lykke fremover! 🚗😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt hjemme side til at gøre sig klar til teoriprøven

Rigtig godt hjemme side til at gøre sig klar til teoriprøven, jeg har vært super glad for det.
100% det værd :)

21 maart 2026

Hej Jimi,

Mange tak for de varme ord, det sætter vi stor pris på! 😊

Det er dejligt at høre, at du har været glad for platformen og synes, det har været pengene værd. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores brugere.

God fornøjelse med teoriprøven og held og lykke! 🚗

Det var nemt at komme i gang

Det var nemt at komme i gang

18 maart 2026

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre!

Vi har lagt meget arbejde i at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt at komme i gang, så det er præcis det, vi gerne vil høre.

God fornøjelse med forberedelserne og held og lykke til teoriprøven! 😊

Mega god teori app

Mega god teori app, de bruger de samme billeder, samme spørgsmål alt er bare ligesom det er til teoriprøven som jeg bestod første gang pga TeoriTilKørekort

21 maart 2026

Hej Oliver,

Mange tak for de super søde ord, det gør virkelig vores dag! 🎉

Tillykke med at have bestået til første forsøg! Det er ingen tilfældighed, det er resultatet af din indsats og dedikation. Vi er bare glade for at have været en del af rejsen!

Vi arbejder hele tiden på at holde spørgsmål og billeder så tæt på den rigtige teoriprøve som muligt, så det er præcis den slags tilbagemelding, der bekræfter, at vi er på rette spor.

God fornøjelse med køreprøven, vi krydser fingre for dig! 🚗

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres prøve er jo broke...

Deres prøve er jo broke.... jeg fik 0/25 rigtige selvom de fleste svar var rigtige... stol ikke på dem her ... og man lærer ikke teorien til kørekort på denne hjemmeside!

19 maart 2026

Hej Noize,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi tager alle tilbagemeldinger seriøst.

Vi er kede af, at du oplevede det sådan. Vores teoriprøver er udviklet af erfarne kørelærere med udgangspunkt i det officielle pensum fra Færdselsstyrelsen, og vi hører dagligt fra elever og kørelærere, der bruger systemet med gode resultater.

Der kan være flere forklaringer på et uventet resultat – fx at svar ikke blev registreret korrekt, eller at de officielle svar adskiller sig fra, hvad man intuitivt ville vælge.

Vi vil meget gerne kigge på din session konkret og hjælpe dig videre. Skriv til os på info@teoritilkorekort.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde nogle spørgsmål om…

Jeg havde nogle spørgsmål om teorimaterialet, og jeg fik svar inden for en time via email. Meget professionel service!

26 maart 2025

Hej Nivethan,

Mange tak for de pæne ord, det varmer! Vi bestræber os altid på at svare hurtigt og hjælpsomt, så det er dejligt at høre, at du følte dig godt betjent.

God fornøjelse med forberedelserne og held og lykke til køreprøven! 😊

Super service over mail

God service og meget detaljerede teoriprøver.

22 maart 2025

Hej,

Mange tak for de fine ord! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og vores teoriprøver. Vi har lagt meget arbejde i at gøre dem så detaljerede og præcise som muligt, så det er dejligt at høre at det gør en forskel.

Held og lykke til køreprøven! 😊

TeoriTilKørekort-teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.