Jeg fik en graviditetsmassage hos Ina, og var bare forberedt på en massage. Ina tog sig tiden til at sætte sig grundig ind i min graviditet og finde diverse skavanker, uden jeg følte det gik på ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde fået et gavekort til en gravidmassage. Dette er min anden graviditet og har flere gange fået gravidmassage andre steder ifm. min første graviditet. Massagen hos ‘Jeg skal føde’ har dog h... Toon meer
Ina was open, supportive and The acupuncture treatment was great and helped me Relax on a deeper level
Efter et rigtig rart første besøg hos Ina (en måneds tid op til termin) med konsultation, fødselsmodnende akupunktur og massage, besluttede jeg at købe et klippekort til 5 gange, så jeg kunne komme é... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Individualiserede jordemodertider. Gravidmassage, graviditetstræning, barselstræning, fødselsmodning, bækkenforløb for dig med bækkensmerter, rebozo og jordemodersamtaler. Både i klinik og onlinetræning over mail. Altid tilrettelagt til lige præcis dig. Du kan købe både enkelte tider og forløb, og du kan altid kontakte mig for at finde ud af, hvad der passer aller bedst til dig.
Contactgegevens
Banegårdsvej 11, st. tv., 8660, Skanderborg, Denemarken
- kontakt@jegskalfoede.dk
- jegskalfoede.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har deltaget i Ina’s udendørs træningshold for gravide. Det har været dejligt at træne i trygge rammer, og Ina har været god til at hjælpe og vejlede hvis der har været udforinger med kroppen - så tilpasses øvelserne blot den enkelte.
Alt i alt en dejlig oplevelse som klart kan anbefales
Jeg ville ønske at jeg havde kendt til…
Jeg ville ønske at jeg havde kendt til Ina tidligere i min graviditet. Har deltaget på hendes udendørs gravidhold og er nu tilmeldt en omgang mere. Det er en jungle at finde ud af, hvad man må og ikke må som gravid, når det kommer til træning, så det har været fedt at blive guidet og finde ud af, at man må mere end man tror. Jeg har fået lysten og energien til at træne tilbage. Tak! Og oveni det, så har det været drøn hyggeligt og de gode snakke har gjort mig mere klar til den kommende fødsel.
10 stjerner!
Tiden er knap med to små børn - og med Inas mor-træning, føler min krop sig allerede stærkere og kan bedre klare hverdagen efter blot 2 gange. En priotering i min efterfødselskrop der er SÅ vigtigt og med den helt rette faglige hjælp man får ved Ina kommer man hurtigt langt. Kæmpe anbefaling fra en mor til 2.
Ina er super behagelig og dygtig
Ina er super behagelig og anerkendende.
Jeg deltog på hendes MORtrænings forløb. Er forløb hvor der tages individuel højde for ønsker af den træning man ønsker.
Ina er så god til at vejlede, guide og støtte så man føler sig velkommen.
Kæmpe anbefaling!
Ville ønske jeg kendte til Ina noget før
Jeg fik simpelthen den fineste behandling, både service i form af samtale og en graviditetsmassage af Ina.
Ville ønske jeg havde kendt til stedet før. Kan virkelig kun komme med de bedste anbefalinger. Forkæl din veninde eller pårørende med et gavekort dertil.
Man bliver hørt og mødt med forståelse, og så en skøn massage til en tung gravid krop.
Utrolig fine og rolige lokaler.
Fantastisk oplevelse
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos jegskalføde.dk. Fra start til slut har vi følt os så velkomne og trygge. Undervisningen var både grundig og nærværende, og vi gik derfra med en fyldt værktøjskasse – både med viden og redskaber, vi virkelig kan bruge. Kan varmt anbefales til alle kommende forældre!

Kæmpe anbefaling herfra.
Kan varmt anbefale Ina, og Jeg Skal Føde!
Super imødekommende, tænker meget på hvordan man har det, og er super lyttende og behagelig at snakke med.
Har været ved Ina af nogle omgange for helekropsmassage, som er en kæmpe anbefaling. Det gør virkelig noget godt for en gravid krop, der er belastet. :)
Gratis parkering lige overfor, så man ikke behøver gå langt, er et kæmpe plus også.

Antwoord van Jeg Skal Føde
Vi følte os med det samme i trygge hænder
Vi følte os med det samme i trygge hænder hos Ina, som kompetent førte os igennem faserne før, under og efter fødslen. Vi føler os rigtig godt klædt på til fødslen nu med en masse gode råd og tips til åndedræt, rebozo og farens rolle under fødslen. Så stor anbefaling her fra.

Antwoord van Jeg Skal Føde
Bliv tryg og klar til fødsel
Vi kan absolut anbefale fødselsforberedelse hos dygtige Ina. Det var enormt trygt, at vi blot var et andet par og os – så der var god tid til det, der fyldte for os.
Ina er meget behagelig og kompetent – og har lavet et super godt vidensmateriale med vigtige samtaleemner samt konkrete øvelser og tips, man kan arbejde med op til og under fødslen.
Min fødsel gik (lidt for) hurtigt med meget kraftige konstante veer – og det eneste jeg kunne fokusere på, var min gode vejrtrækning (lært hos Ina) og slut-destinationen med vores lille mand på brystet. På den måde kom jeg gennem veerne næsten uden medicinsk smertestillende (fik kun bistik).
Min kæreste havde også stor glæde af fødselsforberedelsen, fordi den afdækkede det, der var vigtigst for ham – nemlig hvordan han kunne støtte mig bedst muligt undervejs. Han følte sig godt klædt på og tog totalt styring på tingene, da veerne tog til hos mig. Så sejt!
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som vi totalt kan anbefale til andre par.

Antwoord van Jeg Skal Føde
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Jeg fik en helkrops-gravidmassage hos Ina i graviditetsuge 36. Vi startede med en kort snak om hvordan jeg havde det og har haft det i løbet af min graviditet, om der var ngt. der fyldte osv. Dernæst var der en undersøgelse af min mave for at tjekke hvordan den lille havde det og i hvilken stilling han lå. Til sidst var der helkropsmassage, som var virkelig dejlig of afslappende. Ina er enormt dygtig og kompetent. Hun fik mig til at føle mig tryg hele vejen igennem konsultationen og kom med gode råd hvor det var relevant. Tusind tak.

Antwoord van Jeg Skal Føde
Rigtig god behandling og oplevelse.
Jeg blev forkælet af en veninde med en helkrops-gravidmassage hos Ina og bookede behandlingen i graviditetsuge 36. Først undersøgte Ina, at alt var vel med min søn, og herefter fik jeg en skøn og afslappende massage af hele kroppen. Da jeg har døjet med smerter i ryggen siden uge 25, blev vi enige om at forsøge med akupunktur i det berørte område. Til sidst supplerede Ina op med tilføjelser til mine daglige ryg-øvelser for at lindre rygsmerterne yderligere. Det var sådan en god oplevelse, at jeg besluttede at booke samme behandling 1 gang om ugen de sidste 3 uger af min graviditet.
Jeg har netop været til sidste behandling inden termin, og mine rygsmerter giver mig ikke længere brændende fornemmelse og ubehag. Jeg er meget tilfreds med behandlingerne. Sidst, men ikke mindst, er Ina utroligt sød og imødekommende. Ina får min bedste anbefaling.

Antwoord van Jeg Skal Føde
Ina er et fantastisk menneske og en…
Ina er et fantastisk menneske og en virkelig dygtig jordmoder, som møder en lige hvor man er. Hun har givet mig meget ro og tryghed igennem min graviditet. Et besøg ved hende er helt sikkert en gave, igennem ens graviditet.

Antwoord van Jeg Skal Føde
Gør noget godt for dig selv! 🥰
Jeg var til fødselsmodning hos Ina, da jeg havde haft en hård første fødsel. Vi startede med en snak om, hvad der fyldte, og hvordan jeg havde det, hvorefter jeg fik skøn massage og akupunktur. Ina skabte et trygt rum, hvor jeg kunne slappe af og være ærlig. Jeg fik et fysisk og mentalt boost af min tid, og fortryder det ikke et øjeblik. At jeg fødte knap 21 timer efter, jeg havde været hos hende, tror jeg ikke, er tilfældigt ☺️
De bedste anbefalinger til Ina! ✨

En god oplevelse
Jeg fik et gavekort til en helkropsmassage og efterfølgende købte et klippekort til flere behandlinger. Det var en god oplevelse at få massage hos Ina. Hun er god til at lytte og tilpasse behandlinger til mine individuelle behov. Jeg følte, at det var en god investering i den sidste tid af min graviditet og vil overveje at komme igen til efterfødselsmassage.

Fødselsforberedelse 2. gangsfødsel
Min mand og jeg skrev til Ina, da vi havde haft en hård første fødsel og nu stod overfor anden fødsel, og følte at vi havde brug for diverse redskaber. Ina fangede hurtigt, hvad vi søgte/havde brug for og arrangerede en privat session. Vi følte os så velkommen og trygge hos hende, samt meget hørt/forstået. Og hun gav os fuldstændig det, som vi havde brug for. De varmeste anbefalinger til Ina skal lyde fra os.

Anbefalelsesværdigt
Jeg har været til rebozo ved Ina og det er absolut ikke sidste gang at jeg kommer ved hende. Vi startede med en god snak om de ting, som var vigtige for mig, efterfulgt af rebozo og rigtig god vejledning til efterforløbet både under og efter konsultationen. Derudover er Ina så sød og behagelig at man med det samme føler sig tryg i hendes hænder. Glæder mig til at komme igen ☺️

Antwoord van Jeg Skal Føde
Kompetent og dejlig massage!
Jeg fik en dejlig gravidmassage hos Ina, som er meget kyndig og super behagelig. Inden fik vi os en god snak, hvor man føler sig meget mødt, hun er meget kompetent! Derefter slappede jeg helt af under massagen, og fik en masse god søvn de efterfølgende nætter. Jeg ville ønske jeg havde fundet hende tidligere i mit forløb.

Anbefalelsesværdig!
Har gået til fødselsforberedelse med min kæreste ved Ina, hvilket kan stærkt anbefales. Vi fik en masse relevant viden og gode redskaber, så vi føler os mere trygge i den kommende fødsel😊

Antwoord van Jeg Skal Føde
Professionel og meget afslappende…
Professionel og meget afslappende graviditetsmassage. Kan klart anbefales

Antwoord van Jeg Skal Føde
Behagelig og imødekommende person og en…
Behagelig og imødekommende person og en rigtig dejlig massage :) Kan varmt anbefale Ina.