1. Telefoonmaatschappij
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon winkel
  4. Mobiele netwerkaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

At JIM Mobile, we believe calling, surfing mobile or texting shouldn't be expensive. That's exactly why we offer the lowest prepaid rates in Belgium.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top service en top after sales. Een zeer betrouwbare handelspartner

J-mobile maakt vanwege de volgende redenen hun top service zeker waar! Dit is een eerlijk verhaal van mij en verder heb ik totaal geen belangen binnen dit bedrijf! >>>> Ik heb in september 2025 een bookcover van Samsung t.b.v. mijn tablet S10 bij J-mobile via internet aangekocht. Recent in de maand februari 2026 kreeg ik een storing in dit toetsenbord. De scrolfunctie werd constant geactiveerd bij gebruik van de bookcover. Ik heb J-mobile via e-mail met bijlage van de aankoop bon hierover geïnformeerd. Ik kreeg al heel snel antwoord van hun. Kortom na een aantal mailwisselingen kreeg ik zonder moeite het vertrouwen van hun en werd mij 1 dag later een volledige nieuwe bookcover toegestuurd. <<<<
Dit noem ik nu eens echte top service en een top after sales. Dit getuigt van een zeer betrouwbare handelspartner. Zeker een aanrader om zaken te doen met J-mobile uit Eersel via internet. Een grote chapeau voor dit bedrijf. Hartelijke groet Peter. v. B, Beek Lb

10 februari 2026

zeer snelle service

Zonet even de klantendienst van Jim Mobile gebeld in verband met een nieuwe simkaart. Zeer korte wachttijd om iemand bij de klantendienst te bereiken en werd ook zeer vriendelijk geholpen.

15 januari 2025

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant: Alles werkt perfect en vooral een erg gedetailleerde lijst met bel/sms/data geschiedenis. Zeer goedkope prepaid tarieven: 0,08 ct bellen en 0,01 cent sms...ik ben tevreden!!

8 december 2024

2 maal herladen om megasurf te…

2 maal herladen om megasurf te activeren en enkel wifi stond aan (wat altijd het geval was) maar een terugbetalingdoen ze niet sinds het van proximus is kun je beter een andere providor nemen deze is niet eens 1 ster waard en zwaar.overprijsd.15€ vuilbak in tot nu toe. Ze pakken direct geld van uw saldo ook als uw data afstaat

24 september 2024

PUK code, Dienst na verkoop en ramp.

Dienst na verkoop en ramp.
Wilde mijn zuster helpen met PUK code terug te krijgen. Totaal niet mogelijk, moest via de app gaan, maar ze kent haar email adres niet, opnieuw bellen ja hoor hier is uw email adres, opnieuw online, email ingeven, kennen paswoord niet, niet erg paswoord vergeten, geef ons uw email, maar dit is juist het probleem?? We kennen paswoord niet van dit email waar u naar verwijst.
Uiteindelijk volledig opgejaagd, gewoon EDPNET nieuw abbo genomen.
Probleem opgelost, da da jim mobile ben nu edpnet 4€ goedkoper en zelfde voorwaarden.
Bedankt om ons wakker te maken over uw dienst na verkoop.

22 december 2023

Klantenservice zoals gewoonlijk onbereikbaar!

Klantenservice ondertussen al welgeteld 3 maanden niet bereikbaar... Aan de telefoon zeggen ze dat ze "uitzonderlijk" onbereikbaar zijn maar als ze ondertussen al zo lang onbereikbaar zijn is dat zeker niet "uitzonderlijk" maar wel "gewoonlijk".
Daarnaast werkt de simkaart niet die ze opgestuurd hebben en is het prepaid beltegoed daarvan gewoon verdwenen. Het bedrag daarvan is wel van mijn rekening afgegaan en dus verloren hierbij. Schandalig.

6 december 2022

gangsters

Geld wordt van de rekening genomen, maar beltegoed wordt niet aangevuld. Vervolgens wordt sim kaart geblokkeerd en is de klantendienst telefonisch onbereikbaar en worden mails niet beantwoord. Echte maffia praktijken dus!! Wegblijven van deze provider !

28 oktober 2022

Klantendienst niet bereikbaar

Klantendienst telefonsich niet bereikbaar. Al enkele dagen uitzonderlijk gesloten. En mails worden niet beantwoord. Dus geen klantendienst beschikbaar.

27 oktober 2022

Catastrofaal

Catastrofaal beheer van facturen (constante herinneringen en opschortingen van diensten terwijl de facturen altijd allemaal op tijd zijn betaald), onbereikbare klantenservice, volledig nutteloos !

14 mei 2022

Klantendienst heel professioneel

Gebeld naar de klantendienst van Jim Mobile over instellingen van de voicemail en te woord gestaan door een heel vriendelijke man. Mijn oproep werd binnen de 30 seconden beantwoord. Er werd geluisterd naar het probleem en 2 minuten later was het al opgelost. Ook de manier van het veilig omspringen met gegevens is uiterst professioneel. Heel tevreden!

21 augustus 2020

Transparante tarieven

Voor mij persoonlijke de beste tarieven op de markt. Geen dure abonnementen. Betaalbare 4g-bundels. Klantendienst bereikbaar via facebook. De herlaadkaarten zijn op verschillende locaties beschikbaar. Postkantoren, krantenwinkels en via hun eigen website kan je betalen met tal van betaalmethoden.

+ Geen duur abonnement
+ Transparante prijzen
+ Herladen online of in winkels

23 februari 2020
Reviews in alle talen tonen. (25 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken