Fremragende oplevelse, hvor Jonatan hjalp mig igennem alt fra ide-fase til design og svære valg. Kan absolut kun anbefale Jonatan til andre!
Lees wat reviewers zeggen
Kjørte fra Oslo, Norge til København tur retur kun for å kjøpe en nydelig femsteinsring til min nå forlovede. Jonatan var til stor hjelp under kjøpsprosessen. Om det var noe han ikke visste, v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gennemført fantastisk oplevelse hos Jonatan Dror! Havde længde ledt efter den rigtige til at kreere min drømme ring, noget unikt og personligt. Det klarede Jonatan til punkt og prikke. Han er punktl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Indrømmet, jeg har en virkelig stor kærlighed for guld og diamanter, og med sine fine kollektioner og unika smykker gør Jonatan Dror kun den kærlighed endnu større! Han forstår sig virkelig på k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Jonatan Dror skaber vi håndlavede smykker i 18 karat guld med naturlige diamanter i den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i sjældne, farvede diamanter og unikke designs, der kombinerer ægte håndværk med tidløs elegance. Vi tilbyder personlig rådgivning og private fremvisninger i hjertet af København – med fokus på diskretion, tryghed og en oplevelse ud over det sædvanlige.
Contactgegevens
Denemarken
- jonatandror.com
Service i topklasse
Endnu en gang har jeg haft en vidunderlig oplevelse hos Jonatan. Han har både lavet min kones og min henholdsvis forlovelses og vielses ring, og sidste opgave stod på et par øreringe i bryllupsgave. Alt var til perfektion, og det hele gik som altid smertefrit! Kæmpe anbefaling🙌🏼

Antwoord van Jonatandror
Jonatan laver de smukkeste smykker af…
Jonatan laver de smukkeste smykker af højeste kvalitet🫶 Utrolig behagelig og god service.
Kan klart anbefales.

Personlig og hurtig betjening
Personlig og hurtig betjening. Smykket liver helt op til forventninger.

Antwoord van Jonatandror
Jonatan giver kyndig og professionel…
Jonatan giver kyndig og professionel vejledning.

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering! Jeg var lidt i tidspres med gaven, men det var ikke noget problem ! Meget flot bogstav-smykke !

Antwoord van Jonatandror
Meget behagelig atmosfære god…
Meget behagelig atmosfære god vejledning alt i alt en rigtig god oplevelse

Antwoord van Jonatandror
Helt igennem top service og ikke mindst…
Helt igennem top service og ikke mindst fantastisk flot smykke. Kan virkeligt anbefale at købe smykker ved Jonatan.

Antwoord van Jonatandror
Jeg har i dag modtaget det smukkeste…
Jeg har i dag modtaget det smukkeste smykke fra min datter. Sikke en luksus, ligefra æsken til indholdet. Jeg føler mig meget heldig.
Jeg vil klart anbefale Jonatan Dror's smukke smykker.
Smil fra Amanda´s mor.

5 store stjerner!
Jeg har modtaget et SMUKT smykke, en fremragende service og en meget god behandling.
Jeg kan derfor kun give Jonatan Dror de varmeste anbefalinger.

Smukt med smukt på
God guidance af Jonathan ved ringstørrelsesprøvning og utrolig smuk indpakning da jeg modtog ringen. Selve ringen er ligeledes utrolig smuk, lige som jeg ønskede og til en god pris ☺️

Antwoord van Jonatandror
Tak for en super god service og…
Tak for en super god service og fremvisning af smykke. Der var god vejledning og leveret til aftalt tid.
Kan kun anbefale at handle hos jonatandror 👏👏👏

Special ring over forventning
Jonatan er en yderst dygtig smykke designinger. Jeg kom med et ønske om at lave en special ring og med et koncept som han fangede og skabte et unik og smuk smykke der oversteg alle mine forventninger. Han er meget åben og lettilgængelig i design processen, hvilket gjorde at jeg følte mig meget tryg i hele processen.

Antwoord van Jonatandror
Jonatan var imødekommende og med p alle…
Jonatan var imødekommende og med p alle mine ideer, effektiv, hurtig og dygtig! 🫶🏻

Antwoord van Jonatandror
Amazing quality!🦋🌸 Very chic and…
Amazing quality!🦋🌸 Very chic and timeless designs.

Super god service
Super god service, ringen var sååå fin❤️
Det er ikke sidste gang vi handler hos Jonatan.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.