Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende oplevelse, hvor Jonatan hjalp mig igennem alt fra ide-fase til design og svære valg. Kan absolut kun anbefale Jonatan til andre!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjørte fra Oslo, Norge til København tur retur kun for å kjøpe en nydelig femsteinsring til min nå forlovede. Jonatan var til stor hjelp under kjøpsprosessen. Om det var noe han ikke visste, v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennemført fantastisk oplevelse hos Jonatan Dror! Havde længde ledt efter den rigtige til at kreere min drømme ring, noget unikt og personligt. Det klarede Jonatan til punkt og prikke. Han er punktl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indrømmet, jeg har en virkelig stor kærlighed for guld og diamanter, og med sine fine kollektioner og unika smykker gør Jonatan Dror kun den kærlighed endnu større! Han forstår sig virkelig på k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Jonatan Dror skaber vi håndlavede smykker i 18 karat guld med naturlige diamanter i den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i sjældne, farvede diamanter og unikke designs, der kombinerer ægte håndværk med tidløs elegance. Vi tilbyder personlig rådgivning og private fremvisninger i hjertet af København – med fokus på diskretion, tryghed og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Extremely pleased with service & quality

I discovered the brand In social media channels, I used their bespoke service and I’m utterly pleased with the results.
The delays of execution were faster than competitors and the customer care was as good as the final product.
Will purchase again in the future!

13 augustus 2024

Dear Mauro,
Thank you for your review.

I'm glad to hear that you had a positive experience.

Best regards,

Kære Jonatan

Kære Jonatan. Tak for et meget smukt smykke, det har gjort stor lykke. Meget smukt arbejde som du kun kan være stolt af.
Bedste hilsner
kristian

29 juli 2024

Hej Kristian,
Tak for din anmeldelse og ikke mindst din enormt hjertevarme besked. Det glæder mig, at I er glade for resultatet. Det har været en fornøjelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine bedste anbefalinger til Jonatan…

Mine bedste anbefalinger til Jonatan Dror.
Super service, hurtig levering, smuk indpakning og ikke mindst et vildt flot smykke. Waow! :-)

20 juli 2024

Hej Bettina,

Din anbefaling betyder meget. Det glæder mig at du har haft en positiv oplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke kvalitets smykker og super…

Smukke kvalitets smykker og super service, kan varmt anbefale Jonatan Dror.

13 juli 2024

Hej Stina,

Det betyder enormt meget. Mange tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service og meget flot…

Virkelig god service og meget flot indpakning. Mvh Tina

22 mei 2024

Hej Tina,

Fine ord du har formået at kaste vores vej, det er vi meget taknemmelige for. Tak for at handle netop hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og produktet levede op…

Hurtig levering og produktet levede op til forventningerne

24 mei 2024

Hej Marianne

Dejlig at smykket levede op til forventningerne. Du skal være velkommen en anden god gang.

Servicen var helt i top.

Servicen var helt i top.

15 mei 2024

Hej Jette,

Det glæder mig at vores service har været tilfredstillende. Du skal være velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service og produkt i…

Virkelig god service og produkt i topkvalitet 💪

13 mei 2024

Hej Frants,
Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Du skal være mere end velkommen en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt vielsesringe hos…

Jeg har bestilt vielsesringe hos Jonatan. God service og høj kvalitet👌

18 mei 2024

Hej Ash,

Skønt at du er glad og tilfreds med vielsesringene. Du skal være velkommen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og personlig service med stor…

Super god og personlig service med stor fleksibilitet.

24 april 2024

Hej Marianne

Det glæder mig at vi kunne finde et smykke til dig, og at din oplevelse har været rar og positiv.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forsinket ordre

Jeg har lavet en ordre d. 15 april på en halskæde. Desværre blev jeg først oplyst om at par dage senere, at den først vil være på lager d. 13 maj. Jeg glæder mig dog til at modtage halskæden. Jeg vil blot sige, at man skal være opmærksom på at levering måske ikke overholdes. Det er uheldigt, at det først bliver oplyst efter ordren er lagt, at den ikke er på lager :-(

15 april 2024

Hej Katja,

Jeg beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil jeg bede dig om at sende en mail til info@jonatandror.dk med dit ordrenummer - Så tager jeg hånd om din sag hurtigst muligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forstod mit ønske om et special lavet…

Forstod mit ønske om et special lavet personligt smykke. Det blev lavet efter anvisning og helt perfekt.

12 maart 2024

Hej Ivan,

Det var en fornøjelse fra min side. Du skal være velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en ring til min kæreste hvor…

Bestilte en ring til min kæreste hvor der gik lidt ged i bestillingen, men Jonatan løste problemet og det hele gik efter planen.
Så Absolut et sted jeg kommer til at købe flere smykker fra.

1 februari 2024

Hej Martin,

Du skal være velkommen en anden god gang.

Godt levert !

Jonatan var til stor hjelp under kjøpsprosessen.
Om det var noe han ikke visste, var han nysgjerrig og engasjert nok til å finne svaret og en løsning for at jeg som kunde skulle få en god opplevelse.

Jonatan fremstår som dyktig, ydmyk og ærlig.

Hun er svært fornøyd med resultatet, takk!

16 februari 2024

Hej Karl,

Det var fantastisk at det hele kunne lade sig gøre. Tak for at købe din ring hos lige netop mig.

Unikt og personligt smykke

Jonatan Dror har designet et bogstav-vedhæng med udgangspunkt i min egen håndskrift. Jeg har fået et unikt og personligt smykke. Vedhænget er besat med mine egne diamanter suppleret med diamanter leveret af Jonatan Dror.
Gennem hele forløbet har Jonatan Dror vejledt og inspireret mig, og derved er vi kommet frem til den helt rigtige løsning.

5 januari 2024

Hej Hanne,

Det har været en glæde at skabe dit unikke vedhæng, som bærer en særlig historie med sig. Jeg sætter pris på din tillid og tro på mig. Tak.

god personlig service

22 december 2023

Hej Morten,

Det betyder enormt meget for mig, at du har haft en positiv og behagelig oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den smukkeste specialdesignede ring…til…

Den smukkeste specialdesignede ring…til tiden❣️God og rettidig kommunikation. Flotte computersimulerede billeder af ringen som helt matchede den leverede ring.

25 december 2023

Hej Henrik,

Tak for at have valgt lige netop mig, til at designe og levere din unikke ring.

Jonatan Dror

Lees meer over geverifieerde reviews.