Joom Reviews 15.763

2,7

Ik heb een e-mountainbike besteld bij Joom zonder dat ik wist dat veel reviews zo slecht waren. Daar schrok ik in eerste instantie een beetje van, maar in alle eerlijkheid, de ervaring was gewoon prim... Toon meer

Allereerst duurde de levering van een paar nike hardloopschoenen meer dan 3 weken. Vervolgens laat binnen enkele weken de zool los van het bovenwerk. Vermoedelijk oude schoenen, mogelijk zelfs nep. On... Toon meer

Ik heb matras hoezen besteld 2, verkeerde maat gekregen en kwaliteit is bar slecht !! ik wist niet dat die zooi allemaal weer uit China komt en inderdaad je kan niks terug sturen en met een app kan je... Toon meer

Ik kan niet spreken voor ervaringen van anderen, echter heb ik zelf al 2x een bestelling bij Joom gedaan, en 2x is het super afgehandeld. Ja, je moet er rekening mee houden dat je bestelling uit Chin... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

2,7

Slecht

16K reviews

Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord

Verkeerde artikel

Ik bestelde een nekkussen in de vorm van een kat als kerstkado voor een echte kattenliefhebber. Eerst werd de leverdatum verlengd en bleek het helemaal uit China te komen, als ik dat had geweten had ik dit niet besteld. Uiteindelijk komt mijn pakje veel te laat aan, waar ik nog begrip voor kan opbrengen tijdens deze drukke periode...maar het blijkt een verkeerd artikel te zijn, een gewoon simpel nekkussen met een manga afbeelding van een lelijk aggressief konijntje erop, hier ben ik dus helemaal niets mee!
Klantendienst gecontacteerd...na dagen wachten antwoord, ze zullen me 20% van het aankoopbedrag terugstorten! Euh nee, ik heb dit niet besteld en ben hier niets mee, ik wil het juiste artikel. Dat was volgens hen onmogelijk...terwijl dat artikel nu nog steeds op hun site als leverbaar staat!!!? Hoe dan?
Nu gaan ze mij het volledige bedrag terug storten en zit ik zonder kado.
JOOM, dit is misleiding, het is niet ok om mensen voor producten te laten betalen die niet leverbaar zijn en dan een lelijk alternatief op te sturen!
Eerste en meteen ook laatste keer voor mij...

14 december 2025

Wij raden deze niet aan.

Opgezocht waar het bedrijf vandaan komt, leek Europees, maar helaas toch ook (vestigingen buiten Europa) China. Pakket ontvangen duurde veel langer dan de website doet geloven.
Retourneren is vrijwel onmogelijk. Bedrag om terug te sturen is haast hoger dan het product zelf. Dus wij raden deze website zeker af als je niet 100% zeker bent over de maat!!
Contact met klantenservice krijgen is ook zeer ingewikkeld. Wanneer gelukt, krijg je wel vlot antwoord.

2 januari 2026

Oplichting tot en met

Oplichting tot en met
Nie normaal dat je na een maand nog niks hebt ontvangen
Zelfs geen stand van zaken .
We raden iedereen af om hier iets te bestellen want het is 1 grote oplichting

4 januari 2026

Alles gaat mis wat er maar mis kan…

Alles gaat mis wat er maar mis kan gaan. Bestelling gedaan die veel te laat aankomt. Is beschadigd, foto gemaakt en na een maand! Eerste reactie per mail. De gevraagde foto’s opgestuurd in een antwoord op de mail, krijg je een auto-reply dat je geen mailtjes kunt sturen maar dat je via de website contactformulier moet reageren. Afijn, ingelogd en is mijn hele bestelling niet te vinden.
Wat een enorm drama dit bedrijf.
NIET AAN BEGINNEN!

4 januari 2026

Absoluut teleurstellend

Absoluut teleurstellend! Ik heb bijna twee weken gewacht op mijn bestelling, elke dag de status gevolgd, alleen om erachter te komen dat het pakket uit China komt en vervolgens geannuleerd wordt zonder duidelijke uitleg. Geen service, geen communicatie, alleen frustratie en tijdverlies. Betaal liever iets meer bij een betrouwbaar bedrijf en wees zeker dat je krijgt wat je bestelt.

3 januari 2026

heb in november iets besteld

heb in november iets besteld. kreeg wel meldingen dat het verstuurd is geworden, en dat het bij de douane was. het is nu januari en nog niets ontvangen. geprobeerd om in contact te komen met hun, maar dat mocht geen resultaat hebben.
meer dan waardeloos

16 november 2025

Het zijn bedriegers en afzetters

Het zijn bedriegers en afzetters . Geld terug krijgen kan je vergeten . Je hebt 2 opties , geld terug of in de vorm van punten . Als je geld terug selecteerd krijg je een melding dat het toch punten zijn . Dit doen ze zelf en zeggen dat ze daarna niets kunnen veranderen . Je kan heel moeilijk de klantendienst bereiken en krijgt geen hulp . Tis zelfs erg dat ik ze 1 ster geef . Van mij zouden ze geen 1 krijgen

14 december 2025

fietstrappers 9q67k83r

Heb set fietstrappers besteld, duurt erg lang voordat ze binnenkomen.
daarna binnen 4 dagen deze gemonteerd.
Binnen 1 week al volledig krom!!!!! en onbruikbaar om mee te fietsen.

5 november 2025

Vlotte verkoop

Ik had in de winkel leuke schoenen gevonden, maar niet in mijn maat
Ik vond ze nergens anders online behalve bij Joom. Had wat schrik van slechte reviews dat het niet zou aankomen of nep zijn. Maar alles verliep zoals het hoorde! Heel blij met mijn schoenen. Ik werd tijdens de verzending op de hoogte gebracht. Redelijk snel geleverd

13 december 2025

De kerstballen met golfstick en…

De kerstballen met golfstick en tennisracket met bal zien er op de website uit of het in de bal zit. Bij levering blijkt het een sticker te zijn aan de buitenkant van de bal. Oplichterij zeer ontevreden over het geleverde product.

Oplichters

Zeer slecht , te laat bezorgd
Niet het juiste product en dan nog zelf meer moeten betalen om het terug te sturen
Bestel hier nooit , oplichterij

10 december 2025

Geen bestelling en 0 reactie op email!

Mijn bestelling van 4 december jl tot op heden niks ontvangen. Verder getracht om contact te krijgen via Email maar 0 reacties. Op klarna onhold gezet met klacht.
Bestel hier niks dit is echt vaag.
Op 10 januari eindelijk bericht via de chat van Joom. Helaas order niet geleverd en nu is alles afgehandeld. Als men dit eerder had opgepakt was ik milder met deze review! Dit heeft echter te lang geduurd.

28 december 2025

2.12.2025 long sleeve besteld nog…

2.12.2025 long sleeve besteld nog steeds niet binnen, een reed meldingen waar mijn pakket is van CHINA Hahahaha is bijna een maand onder weg laatste nieuws pakket ligt in Nederland maar ze kunnen pakket niet vinden….. raar toch omdat ik zit te wachten op mijn pakket zal maar een review schrijven 1. Heb nog nooit bij Joom besteld ben niet de reviews gekeken NOU NOU veel ontevreden klanten. Nou Nou ik weet waarom…. Zeg maar niets meer mijn pakketje is spoorloos du niet meer bij Joom beetje jammer weer… ….de groeten allemaal….

28 december 2025

Bestelde trui veel te kort.

Bestelde trui veel te kort.
Terugsturen een proberen
Bestelling is op site niet terug te vinden ook niet met bestelnummer.
Op een ander regeltje.
Staat terugsruren op eigen kosten naar fabricant.
Dan wordt het later verrekend.
Twee keer overstuurkosten.
Voor een voordelige trui.
Mooi concept.
Moeilijk tot onmogelijk maken.
Dikke kosten in rekening
Niet wijs hier te kopen!!!

24 december 2025

Geen betrouwbare maten!

Ik bestelde hoodies, maat L. Je kunt ze niet eens over je hoofd trekken zo klein, nog niet eens maat M. Alsof ze dat niet weten. De geleverde artikelen waren eerder maat S. Onbetrouwbare Joom, ik zal hier nooit meer iets bestellen!

24 december 2025