Dit is een fake site. Chinese 'brol' wordt verkocht als zijnde kwaliteitsartikels. Snelle email feedback ( AI bot???) om je enkel maar aan het lijntje te houden. Website werd veranderd van Jubil.... Toon meer
Scam
Bestelling deed er een maand over om aan te komen. Product is geen "linnen hemd", want bevat maar een paar procenten linnen. Ik bestelde een XL en het item lijkt wel een small. Ik ben niet aan de retourprocedure begonnen en die lijkt alvast erg complex. Hier bestel ik nooit meer.
Koop hier niet
Koop hier niet
Jubileum/Nubik haalt alle smoezen uit de kast om een geretourneerde zending niet aan je terug te betalen
Een rugtas besteld voor onze dochter…
Een rugtas besteld voor onze dochter die naar de Middelbare school is gegaan. 1 september jl. besteld en nog niet ontvangen!! Inmiddels is het 14 september. Je krijgt zogenaamde links doorgestuurd die niet werken! Inmiddels NietBezorgd.nl ingeschakeld! Schandalig om mensen zo aan het lijntje te houden!
Dit is een fake site, OPLICHTERS
Snelle email feedback ( AI bot???) om je enkel maar aan het lijntje te houden.
Website werd veranderd van Jubil.NL naar Nubil.NL.
NIET KOPEN, OPLICHTERS
Koop hier nooit iets, zo baggerbedrijf
zeer slecht. Wat een waardeloos bedrijf. Ik had 2 broeken besteld en krijg totaal 2 andere broeken binnen. De levertijd zou 3-6 dagen zijn nou langer dan 14 dagen. Communicatie bagger. Zij maken een fout en ik mag het op eigen kosten terug sturen, Het geld heb ik nog steeds niet terug. Echt wat een bagger bedrijf. als ik zelf iets fout lever mag ik het zelf oplossen wat terecht is, Ze beroepen zich op hun retourvoorwaarden , ze sturen dus gewoon iets op wat je niet besteld heb en dan is het mijn FOUT. haha idioot gewoon. Nooit meer iets kopen bij JUBIL
Ik ben naar Nietbezorgd.nl gestapt
Ik ben naar Nietbezorgd.nl gestapt om te proberen mijn 39,95 terug te krijgen. Ik kreeg een hele lelijke "plastic" tas van Jubil terwijl ik een mooie leren shopper had besteld. De opgestuurde leek er niet op. Nog geen 5 euro waard!
Watch it!
Gelikte website; snelle bevestiging bestelling, daarna gaat het mis; track&trace code werkt niet; aan beloofde levertijd wordt niet voldaan; zeer snel ín beantwoorden e-mails om je ‘vast te houden’; maar steeds geen werkende track&trace code. Bij aangeven ontbinding koop vanwege niet nakomen afspraken wordt de toon iets minder vriendelijk en biedt men de helft van het aankoopbedrag aan 🤷♂️! Dan opeens levering vanuit China, kapotte verpakking en totaal niet naar verwachting met wat op website aangeboden wordt; email volgt met daarin mogelijkheid om retourlabel (naar China!) te bestellen; kosten voor retournering zijn voor jezelf!! Dus let op:
Buitengewoon slecht en af te raden om met Jubil.nl in zee te gaan! Echt iets voor een consumenten programma!
NUL STERREN DIT ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit zijn oplichters!!!! BESTEL HIER NOOIT IETS!
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen en wat een troep sturen ze op! Na tientallen mails zou ik mijn aankoopbedrag terugkrijgen, ik moest het artikel van 39,95euro terug sturen naar China dit koste mij welgeteld 75,20 euro!!!! Er werd mij toegezegd in meerdere mails dit bedrag absoluut terug te krijgen omdat het hun fout was dat ik een verkeerd artikel heb ontvangen. EN NU KOMT HET….. ik heb dat pakket opgestuurd naar China alle documenten doorgestuurd naar jubil en wat krijg ik als antwoord, onze excuses dit is een fout van mijn collega je krijgt niks terug. Ongelofelijk wat een OPLICHTERS ZIJN DIT 🤬🤬🤬 ps ik heb het geluk dat ik een bedrijfs advocaat in dienst heb ik ga het hier dan ook zeker niet bij laten, wij gaan verdere stappen ondernemen! En anders kunnen we altijd nog massaal het programma BOOS (Tim hofman) inschakelen!
Oplichter Jubil.nl heet nu Nubil.nl
Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar de kwaliteit is bizar slecht. Retourprocedure opgestart, maar na tig mailtjes GEEN reactie op hoe ik mijn geld terug kan krijgen. En wat met opvalt, Jubil.nl bestaat niet meer en heet nu nubil.nl. Lieve mensen: KOOP OOK NIET BIJ NUBIL.NL. Oplichters!
Foto geeft de werkelijkheid niet weer van Chinese rommel
Foto geeft de werkelijkheid niet weer. Kwaliteit is niet oké. Als je wilt retourneren krijg je eerst meerdere mails waar je moet op antwoorden. Pas een week later krijg je dan eindelijk een retouradres van een postbus uit China en niet naar Nederland zoals de site je doet vermoeden. Retourneren is zo bijna duurder dan je aankoop… Ik kan deze site absoluut niet aanbevelen!
Bestelling zonder gevolg !!!!
Heb op 1 juli 2024 een bestelling geplaats .
Nog steeds niet geleverd en ben mijn centen kwijt .
Geen antwoord op de mails en de tracking nummers bestaan niet
Het zijn oplichters !!!!!
DROPSHIPPING!
DROPSHIPPING!!
Shirtje uiteindelijk wel gekomen, niet intrappen!
Schijn bedriegt, foto geeft niet de kwaliteit weer.
Een overhemd gekocht voor 30, op de web fotos leek het heel wat , maar daadwerkelijk zat er geen model in en3 maten te groot. Terug sturen kost ca 20 euro.
Nu maar in de humanabak.
Waarschijnlijk genereert Jubil zo hun inkomsten.
Seresto halsband kat
Seresto halsband kat pure namaak en niet werkzaam,bijna niet van het origineel te onderscheiden....bende oplichters zijn het!
DOE AANGIFTE!!
Laat het er niet bij zitten, want zo verdient deze oplichter zijn geld!!
Het is een Nederlands bedrijf (Hoogerwerf Enterprise, KvK 91092124) dat aan dropshipping doet, oftewel alleen verkoop via de webshop en productie en levering komt uit China. Je krijgt nepproducten van slechte kwaliteit en lange levertijd die niet lijken op wat op de website staat. Retourbeleid is onmogelijk en naar je geld kun je fluiten.
NA LANG AANHOUDEN KREEG IK MIJN VOLLEDIGE AANKOOPBEDRAG TERUG!
Deze Rob Hoogerwerf uit Oud-Beijerland pleegt strafbare feiten van online handelsfraude en oplichting. Zoek voor aangifte doen op aangifte van internetoplichting / nepproduct op de website van de politie.
Ik bestelde voor 45 euro een lamp dat een goedkoop plastic afgietsel was, bespoten met wat verf en een paar zielige batterijtjes. Toen ik mijn geld terugeiste, kreeg ik te maken met het volgende ontmoedigingsbeleid van FAKE Jolene en Annie R.:
Stap 1: stuur foto's van het product (binnen 10 sec na verzenden foto’s volgt stap 2)
Stap 2: keuze: het product wordt opnieuw verzonden of je mag een ander product uitzoeken van dezelfde waarde (nogmaals goedkope nep uit China, nee dank u)
Stap 3: voor terugbetaling moet product op eigen kosten retour worden gezonden naar
F, Kang Zhong Building No. 2
Commercial Second Street,
Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street,
Dongguan, 523000,
China
Tel: +8615507555959
(30 euro betalen voor terugsturen van meuk naar China, waar het niet aankomt en ook zo lekker duurzaam, nee dank u)
Stap 4: je kan 15% van het aankoopbedrag terugkrijgen (nee!)
Stap 5: je kan 20% van het aankoopbedrag terugkrijgen (nee!)
Stap 6: teruggave kan alleen na retourzending (oftewel terug naar stap 3) (nee!)
Stap 7: retourbeleid kan niet worden veranderd: je kan 20% van het aankoopbedrag terugkrijgen (nee!)
Pas na het direct aanspreken van bovengenoemde eigenaar Rob Hoogerwerf uit Oud-Beijerland en dreiging van aangifte kreeg ik mijn volledige aankoopbedrag per direct teruggestort.
MORAAL VAN HET VERHAAL:
Onderneem actie, HOU VOL en doe in ieder geval aangifte. En bestel niet meer bij webshops met retouradres China om toekomstige herhaling te voorkomen.
Helaas ben ik ook in de val gelopen!
Helaas ben ik ook in de val gelopen van dit bedrijf... Ik beschouw mezelf als iemand met ervaring in het online shoppen, maar het ging mis toen ik mijn droomjas zag. Daarna niet verder gekeken en nu de pineut.
De praktijk die Jubil en andere online winkels hanteren, heet "dropshipping." Ik had het pas door toen ik bij Jubil keek hoe de website is gemaakt.
Dropshipping betekent dat de producten niet in Nederland in een magazijn worden bewaard maar bv wel in Frankrijk of Spanje. Dan is dropshipping legaal.
Jubil doet aan dropshipping door de producten te halen in China. Dat is volgens mij illegaal omdat de normen niet overeenkomen met de Europese normen voor kleding en goederen.
Jubil website is gecreeërd door "Shopify." Door die Shopify kan je blijkbaar een webshop maken die niet zo veel geld zou kosten.
Ik heb ook veel contact gehad met de klantendienst.
Mijn "droomjas" is nog in China en is onderweg na veel gedoe.
Ik hoop dat mijn review nuttige info kan bieden en wacht bang af op mijn jas...
Update: de "jas" is toegekomen op 21 augustus 2024. Het is een lapje stof van fleece.
Ik heb een klacht ingediend.
Mijn bestelling dateert van 15 juli…
Mijn bestelling dateert van 15 juli 2024 en nog steeds niks ontvangen. Het gaat over 2 simpele vlooienbandjes. Al 50 mails verstuurd en steeds krijg ik hetzelfde te lezen. Een bende oplichters zijn het !!!!!!!
Zijn oplichters
Zijn oplichters. Ben al gestapt naar nietbezorgd.nl zodat ze me kunnen helpen
Meevallend ondanks reviews
Ik heb hier besteld zonder vooraf de reviews te bekijken. Blijkbaar komt alles uit China, beloofde levertijd word niet gehaald daardoor. Wel.kreeg ik het verwachte origine product in de correcte maat. Al met al net voldoende.
Chinese namaakrommel en je kan het niet…
Chinese namaakrommel en je kan het niet terugsturen en ze geven geen geld terug