Op zoek naar een nieuwe blokhut bij Jumbowood terecht gekomen. Prima geholpen, en mooi materiaal ontvangen! Er werd goed meegedacht om logistieke en andere vraagstukken op te lossen. Voor een overk... Toon meer
Ruim van tevoren bij Jumbowood langs geweest om de composieten planken voor mijn terras te bekijken. De afhandeling en het contact met het bedrijf was uitermate goed en zeer tevreden over de persoo... Toon meer
Telefonisch contact gehad met iemand van bedrijf of bepaalde zaken op voorraad waren. Alles wat ik nodig had zou ruimschoots aanwezig zijn. Daar aangekomen was het er niet. Geen excuses gekrege... Toon meer
Uitstekende aankoop ervaringen met Jumbo wood. Patric en Antje komen zeer professioneel over, dit blijkt uit transparante communicatie over de aankoop en de aftersales. Bedankt en tot de volgende keer... Toon meer
De specialist in buitenverblijven.
Nijverheidsweg 7, 1613DZ, Grootebroek, Nederland
- 0228-522444
- service@jumbowood.nl
- jumbowood.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer snelle levering en kwaliteitshout.
Al twee keer hier houdt besteld op aanraden van een vriend. Wij zijn heel tevreden met de service en kwaliteit van Jumbo Wood.
Zeer mooi vers kwaliteits hout. De snelle levering, komt bijna overeen met websites als bol.com waar wij in iedere geval heel gelukkig van worden.
Voor de 2e keer weer een overkapping laten plaatsen
Voor de 2e keer weer een overkapping bij jumbowood gehaald 3 jaar geleden hadden we een kapschuur Laten plaatsen in onze tuin alles zag er tip top uit. Vorig jaar zijn we verhuisd en ook hier wilde we weer een overkapping dit keer konden we helaas geen kapschuur. Maar nu hebben we een veranda op maat laten maken. Samen gezeten met Evert en uitgewerkt. het is heel mooi geworden en door Evert zelf geplaatst. Het was een fijne samenwerking alles was optijd geleverd en geplaatst! We zijn er super blij mee. Bedankt jumbowood
Mvg Teun en Renee
Goed geholpen ..op verzoek wortel doek…
Goed geholpen ..op verzoek wortel doek voor onze schoeiing verlengd afwijkende maat geen probleem.Snelle levering en in ons geval gewoon op eigen dorp.
En scherpe prijs .kortom een dik te vreden klant..
Annette Pennekamp en Pieter en Wit..
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf! Onze bestelde veranda paste net niet! Helaas zelf net niet goed gemeten. Hoppa geen enkel probleem de monteurs passen zonder enig gemor alles gewoon aan. Dit doen de monteurs met de uitleg, dat deze aanpassingen hun werk juist extra leuk maakt.
Door de aanpassingen is het eindresultaat WAANzinnig mooi geworden!
Toppers bedankt!
We willen onze complimenten aan het…
We willen onze complimenten aan het Jumbowood team ook op deze wijze overbrengen. Door een zeer vakkundige montage en een perfecte planning is voor ons de kapschuur voor het winter weer gereed gekomen. Vanavond drinken wij een warme chocomel in onze prachtige kapschuur en kijken uit over een wit besneeuwde tuin! Genieten.
Zeer tevreden.
In 2017 begonnen met onze tuin geheel te renoveren. Nieuwe schuttingen aan twee kanten. Plus een een veranda van 5 en een halve meter bij 4 en halve meter. Alles netjes en op tijd afgeleverd. In 2018 tuin afgemaakt met vlonders. Evert en zijn vrouw wisten nog precies Wie we waren. Wederom goed advies, en alles weer optijd alles netjes bij ons afgeleverd. We wilden nog wat aanpassingen doen, en hout werd gratis voor ons gezaagd. Al met al een goed bedrijf , met kwalitatief goed hout tegen een goede Prijs. En Evert en zijn vrouw zijn zeer prettige mensen en niets is hun te Veel. Fam Lesmeister
Jumbowood is top!
Jumbowood levert snel zijn zeer klantvriendelijk en denken pro actief mee. Top!!
Jumbowood
Jumbowood
Voor de tweede keer een schutting besteld .
En zeer vriendelijk geholpen.
Een mail van een paar maanden geleden was nog aanwezig zo dat men op de administratie nog presies wist waar het over ging.
Tot op de schroef gekregen wat ik gevraagd had.
In een woord een vriendelijk klantgericht bedrijf.
Siebren Aldershof Haarlem.
Wie goed doet, goed ontmoet !.
Op 29.09.2018 hebben wij een terrasoverkapping door Jumbowood laten plaatsen. Het is een eigen ontwerp van ons met in eigen beheer het nodige voorwerk zoals plaatsen van de poeren en na plaatsing door Jumbowood een eigen afwerking en aanvullingen. De staanders, liggers en korbelen zijn uitgevoerd in fijnbezaagd eiken vanwege de speciale 'uitstraling' van dit hout. De plaatsing werd binnen een dag gedaan met grote vakmanschap en prima materialen. Ook viel ons op dat Jumbowood zeer professioneel gereedschap gebruikt en dat goed heeft georganiseerd zodat het werk vlot verliep. Omdat het een soort samenwerking betrof tussen ons als opdrachtgever en Jumbowood als uitvoerder, vergt dit een uitstekende wederzijdse afstemming. Dat is meer dan goed verlopen zowel in de aanloop, de dag van uitvoering als daarna. De communicatie werkte perfect. Wij zijn zeer tevreden over dit jong en enthousiast bedrijf en hebben dit meer dan logisch ook beloond met een taart voor alle medewerkers. 'wie goed doet, goed ontmoet !'.
Frank Broekman / Hennie Essink (Venhuizen)
Goede kwaliteit, scherpe prijs zeer tevreden.
Voor de tweede maal een partij Bankirai gekocht voor het maken van buiten meubilair.
Vriendelijk geholpen snelle levering en een scherpe prijs,
Een aanrader, volgende keer weer naar Jumbo-Wood, top
Skivereniging Il Primo
Top bedrijf!
Top bedrijf. Snel en degelijk onze carport neergezet.
Veranda met shutterschermen
Dit voorjaar een veranda van 3 x 6 gekocht bij Jumbowood. De bedoeling was om hem zelf te plaatsen, maar voor een scherpe prijs werd alles uit handen genomen. 1 kant van de veranda is mooi dichtgemaakt met shutterschermen. Hierdoor kunnen we zelf bepalen of we in/uit de wind/zon willen zitten. De palen staan op mooie betonpoeren. De veranda is waterdicht gemaakt en keurig netjes een afvoer gemaakt in de regengoot. Een veranda is sowieso een verlenging van je woonkamer en we hebben er als super van kunnen genieten. Zelfs op het moment van schrijven zit ik heerlijk buiten terwijl het regent. Kortom, als je een hele mooie veranda wil tegen een betaalbare prijs is Jumbowood zeer zeker aan te raden! Prijs/Kwaliteit verhouding is TOP!
Opnieuw helemaal tevreden.
Vorig jaar al prima ervaringen bij de levering van 20 m. schutting met palen.
Nu Douglas hout geleverd voor een pergola. Mooie rechte palen en leggers. Het streven naar tevreden klanten maken ze wat mij betreft volledig waar. Goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service.
Nooit weer
Nooit weer! wat een drama. Eerst de datum van aflevering werd een paar dagen verzet. Oke, dat konden wij aanvaarden, maar bij aflevering bleek dat onze bestelling niet compleet was. WEL BETALEN, maar niet even geinformeerd worden dat de aflevering niet compleet was!!! Bij het bouwen van onze overkapping bleek dat het bevestinging materiaal niet compleet was. Dus terug naar Jumbo wood. Daar de nodige materialen opgehaald, anders waren onze bouwers voor niks geweest. Niet alleen dit was niet oke, ook ontbrak een zijwand van onze overapping. Niet even doorgegeven, maar wel betaald!!!
Onze bouwers gingen de dankbedekking leggen. Gewoon te kort!!!!! Direct gebeld met de eigenaar. Ons probleem en hij verbrak de verbinding!!!! Door onze dreiging om alles terug te betalen, kwam jumbo woods toch nog over de brug en leverde uiteindelijk alles! Maar dat had wel veel voeten in aarde. Jumbo wood is telefonisch heel slecht bereikbaar. Afspraken worden niet nagekomen! Wij hadden diverse spullen geretourneerd en een gedeelte van ons geld teuggekregen, maar ondanks herhaalijke verzoeken van een retournata deze nooit gekregen.
Heel tevreden over onze overkapping, maar niet over Jumbo woods. Nooit direct betalen, eerst controleren of je alles hebt gehad! Als je betaald hebt, ben je bij Jumo Woods echt de pineut! Een volgende bestelling ga ik echt niet weer naar Jumbo Woods. Evert van Jumbo woods is echt een nare man!
Super tevreden.
Super tevreden.
Vriendelijk personeel, hebben goed meegedacht aan oplossingen voor mijn problemen. Was snel geleverd en de goedkoopste in de buurt!
Ik zou het aanraden.
Bestelling bij Jumbowood geplaats en supergoed hout gekregen
Bestelling bij Jumbowood geplaats en supergoed en mooi hout gekregen. Goede en prettige communicatie en altijd bereid om te helpen. Helemaal blij werden we er van. We hebben behoorlijk veel besteld en de prijzen zijn supergoed..kortom voor ons wederom Jumbowood. Erik en Ron
Dik tevreden !
Douglas balken 7x15 en Azobe palen 10x10 fijnbezaagd besteld.
Douglas balken bijna allemaal recht, maar goed bruikbaar. Azobe palen netjes recht! Goede communicatie vooraf en ook 30 min van te voren gebeld voor levering door de chauffeur. Ik lees te veel negatieve reacties hier. Ik ben echter dik tevreden.
Het probleem zit vaak dat men niet weet wat "fijnbezaagd" betekent.
Dus lees ff hieronder....
Fijnbezaagd:
Ruw hout wordt ook wel fijnbezaagd of bezaagd hout genoemd en geeft het hout een robuuster uiterlijk. Dit is zoals hout van de zagerij komt die de stammen tot balken of planken maakt. Bij ruw hout kunnen er lichte afwijkingen zitten in de diktes, kan het niet helemaal haaks zijn en kunnen er oneffenheden aan de oppervlakte van het hout voorkomen. Het hout bevat veel splinters en is dus minder handzaam.
Geschaafd hout:
Bij geschaafd hout is het hout machinaal glad gemaakt door een schaaf. Dit zorgt ervoor dat het goed te bewerken is, niet splintert en ook voor verven geschikt is. Waar vroeger voor constructies ook wel ruw hout gebruikt werd is het nu met name geschaafd hout wat men toepast in de bouw aangezien het maatvast is.
Service en kwaliteit
Makkelijk via internet alles te bestellen, leveringen keurig afgeleverd. Vriendelijk en behulpzaam personeel, bij vragen en mail direct oplossende antwoorden.
Kwaliteit wat betreft het geleverde hout, bij problemen directe oplossing.
Top en zeker een aanrader!
Palen 60x60 zonder/met punt, zeer netjes opgelost.
Houten palen 60x60 met punt en planken besteld, bij levering bleek dat de palen niet voorzien waren van punt. Dit stond foutief vermeldt op de webshop, in de omschrijving werd sterk de indruk gewekt dat alle palen standaard voorzien zijn van punt.
Telefonisch gemeld, Jumbowood kon dit i.v.m. transportijd niet tijdig oplossen. Ik heb zelf de palen elders laten voorzien van punt, Jumbowood is netjes tegemoet gekomen in gemaakte zaagkosten en heeft de tekst in de webshop aangepast.
Uitstekende service en goede kwaliteit
Ik kom hier al jaren voor hout, altijd ruim voldoende op voorraad en goede kwaliteit! Zeer tevreden. Bezorging ook altijd volgens afspraak.
En bij ophalen helpen de vriendelijke medewerkers met inladen, kortom zeer tevreden een aanrader!