Jumbowood Reviews

4,4

Op zoek naar een nieuwe blokhut bij Jumbowood terecht gekomen. Prima geholpen, en mooi materiaal ontvangen! Er werd goed meegedacht om logistieke en andere vraagstukken op te lossen. Voor een overk... Toon meer

Ruim van tevoren bij Jumbowood langs geweest om de composieten planken voor mijn terras te bekijken. De afhandeling en het contact met het bedrijf was uitermate goed en zeer tevreden over de persoo... Toon meer

Telefonisch contact gehad met iemand van bedrijf of bepaalde zaken op voorraad waren. Alles wat ik nodig had zou ruimschoots aanwezig zijn. Daar aangekomen was het er niet. Geen excuses gekrege... Toon meer

Uitstekende aankoop ervaringen met Jumbo wood. Patric en Antje komen zeer professioneel over, dit blijkt uit transparante communicatie over de aankoop en de aftersales. Bedankt en tot de volgende keer... Toon meer

1. Tuincentrum

De specialist in buitenverblijven.

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede kwaliteit voor eerlijke prijs, uitstekende service!

Uitstekend! Voorheen 12 jaar in Grootebroek gewoond, waar destijds de huidige eigenaar/ directeur Evert bij ons een nieuwe walbeschoeiing heeft gemaakt. Vakwerk! In de jaren daarna veel geklust en veel douglas hout bij Jumbowood gekocht. Altijd goede ervaringen; goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke mensen en goed advies. Inmiddels verhuisd naar Friesland en weer een grote partij hout nodig. Toch weer bij jumbowood uitgekomen. Wederom snelle, scherpe offerte en paar dagen later gratis geleverd, keurig voor de deur! Helaas zitten ze niet meer in de straat achter mij, maar ik kom zeker weer terug bij Jumbowood voor het volgende project!

18 maart 2018

Perfecte houthandel

Vandaag ons hout gekocht bij Jumbowood.
Ons hout stond zoals afgesproken keurig klaar.
Perfecte service en een mooie houthandel.
Het hout dat we gekocht hadden was erg mooi.
Als ik weer hout nodig heb ga ik hier zeker weer heen.

24 februari 2018

prima opgelost

Een half jaar geleden een een poort en schuttinghout (bankirai) besteld, twee weken geleden kwamen we erachter dat drie van de schroeven van de poort in het stalen frame afgebroken waren, deze zouden uitgeboord moeten worden.

Als oplossing werd de gehele poort dan maar omgeruild, dit keer met ook stevigere schroeven en uitgevoerd met een duurder slot. Jammer dat de eerste schroeven het begaven, maar uitstekend opgelost.

19 februari 2018

Zeer tevreden

Zeer tevreden ! Vakkundig advies om de bouwtekening door te bespreken die de architect had getekend . Het was een flinke berekening Voor het hoeveelheid hout . Maar alles is snel geleverd zelfs de vrachtwagenchauffeur denkt mee met het lossen en belde ruimstijds vantevoren erg fijn

17 februari 2018

Uitzonderlijk goede service

Uitzonderlijk goede service

Nadat mijn schutting was omgewaaid met de januaristorm(en), moest ik snel nieuw materiaal hebben. Bij Jumbowood besteld en zij konden snel, maar niet voor het weekend, leveren. Ik heb gevraagd of dit niet sneller kon, omdat ik de schutting in het weekend opnieuw wilde bouwen (hoekhuis, dus je wilt niet dat iedereen zo je tuin ik kan lopen). Debbie heeft alles op alles gezet (inclusief een andere chauffeur benaderd) zodat ik alsnog op zaterdagochtend het grootste gedeelte van mijn schutting heb ontvangen. Ik kon nu dus aan de slag en op tijd mijn schutting dichtmaken. De dinsdag erna werd het restant geleverd zodat ik de rest kon afmaken.

Al met al een service die je niet zo snel ergens anders krijgt en alleen al daarom raad ik dit bedrijf iedereen aan. Daar krijg je nog de goede prijzen en uitstekend materiaal bij!!!

1 februari 2018

Ongelofelijk goede service!

Ik was wat sceptisch naar alle recenties die ik van deze en andere houthandelaren las, maar wilde wel de beste kwaliteit hout en dan ben je bij bouwmarkten zeker niet aan het goede adres. Ik heb dus wat rond gebeld met verschillende bedrijven en werd bij Jumbowood zeer deskundig te woord gestaan. Doordat mijn twijfel blijkbaar duidelijk te horen was werd ik uitgenodigd om eens naar de bankirai planken te komen kijken. Om alle twijfel weg te halen (gaat toch om een behoorlijk bedrag) ben ik in de auto gestapt en gaan kijken. Ook daar werd ik deskundig geholpen. De verkoper (heet volgens mij Evert) vroeg of ik de afmetingen van mijn complete dakterras wist en gelukkig had ik mijn schetsen mee. Tijdens een kopje koffie heeft hij alles helemaal naberekend inclusief schroeven, onderliggend en rubberen tegeldragers ook kreeg ik nog een stapel tips voor de montage.

De planken waren zeer mooi en er waren veel lengtes op voorraad. Ik vertelde hem dat ik ze liever wat korter wilde hebben omdat ik ze allemaal zelf door de trap naar mijn dakterras moest tillen. De verkoper (Evert) vertelde mij dat ik me daar geen zorgen hoefde te maken omdat zij een kraan op de vrachtwagen hebben.

2 dagen later werd de hele bestelling gratis geleverd en GRATIS op mijn dak gehesen!!
De bestelling kon ik per pin afrekenen bij de chauffeur en hij gaf mij aan dat als ik vragen had tijdens de montage gewoon even moest bellen. En dit heb ik ook best vaak gedaan (ze zullen mij vast vervelend gevonden hebben).

Kortom: Top kwaliteit bankirai en super goede service! Aangezien ik na het installeren van de vlonder toch aardig de smaak te pakken heb gekregen, is mijn volgende project een mooi hardhouten hekwerkje eromheen. Ik ga hiervoor zeker weer naar Jumbowood!!

24 januari 2018

Slechte kwaliteit hardhout

Van de zomer hardhout planken besteld en balken. Er werd een verkeerde maat balken geleverd en de planken waren van slechte kwaliteit. Gebogen, gedraaid, gescheurd etc. Tevens niet netjes afgewerkt. De ergste planken omgeruild, maar zelfde verhaal. Moest verder met de klus, anders had ik er totaal vanaf gezien. Bestel hier nooit meer.

24 december 2017

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Vooraf ruimschoots mee gedacht met de plannen welke wij hadden voor een overkapping.
Bestelling keurig geleverd, ondanks de stromende regen prima geholpen door de chaufeur en zijn bijrijder.
Helaas door misverstand waren de dakbalken niet van de juiste afmeting.
Na telefonisch contact alles weer opgehaald en twee dagen later opnieuw alles geleverd met de juiste maten.
Kwam nog een bus lijm tekort, kreeg deze gewoon mee, had te maken met andere dakafmeting.
Al met al ben ik zeer tevreden met de service welke aan mij is verleend.

28 september 2017

Met verbazing lees ik de wat minder …

Met verbazing lees ik de wat minder goede reviews hieronder.
Wellicht geeft een slechte ervaring meer reden voor een recensie ;-)

Ik heb een halve vrachtwagen vol hardhout besteld bij Jumbowood.
Mijn ervaring is echt prima.
Goede website. Alles op voorraad. Levering binnen 4 werkdagen.
Prima prijzen ( heb veel leveranciers vergeleken). Vriendelijk geholpen, ook bij telefonische vragen. Chauffeur en hulp waren erg vriendelijk.
Ik bestel hier volgende keer gewoon weer.

12 mei 2017

Niets is wat het lijkt en alles is wat …

Niets is wat het lijkt en alles is wat het is!! Mijn aandacht werd eerder afgeleid door berichten die ik las over verschillende hout aanbieders op deze website.

Natuurlijk wil je als klant zelf een ervaring hebben en zijn wij op onderzoek gegaan naar de mogelijkheden binnen ons budget, en hebben bij Jumbowood gevonden en gekregen waarvoor wij wensten!
Heel graag wil ik mijn ervaring hier met iedereen delen!

Ten eerste zijn we bij Jumbowood heel leuk ontvangen door een mejuffrouw en hadden we een gesprek bij met een deskundig verkoopadviseur.
Er werd met ons meegedacht en we hebben een paar aanpassingen op maat, meer gekregen voor ons budget dan we hadden verwacht!

De kapschuur is prachtig geworden en helemaal zoals we ons hadden voorgesteld. De kwaliteit is super (waarvan onze buurman zegt er jaloers op zegt te zijn), de levering en montage was dik in orde. Laat het voorjaar en de zomer maar komen!

Wij zijn erg blij en content. Team van Jumbowood : Bedankt!

3 mei 2017

Telefonisch contact gehad met iemand …

Daar aangekomen was het er niet.
Geen excuses gekregen.

Kan de afspraken hierdoor met mijn klant niet nakomen en wordt hierdoor als bedrijf onnodig op extra kosten gejaagd.

Zeer teleurstellend,

28 april 2017

B-keuze Azobe

Deze Azobe palen waren bijna 1 cm dunner dan gekocht. De palen worden krom en ruig. Nooit weer!

2 maart 2017

Prima hout, levertijdstip en materiaaldikte aandachtspunt!

Goede levering, behalve tijdstip van levering dat niet volgens afspraak was en langste fijnbezaagde azobe balken (6m) hadden een dikte die ruim 1 cm dunner was dan de andere lengte balken, die van dezelfde dikte waren besteld. Dit verder niet aangekaart, daar hout enige tijd is blijven liggen tot verwerking en je er pas achter komt als de zaag er al in is gegaan en je staat te monteren. Op zich dus een aandachtspunt, maar verder een goede partij om je hout van te betrekken.

25 januari 2017

Mooi product met enkele beperkingen

Betreft kapschuur. Houtpakket betrof mooi en degelijk materiaal, zoals ook aangeboden was. Uiteindelijk is alles goed geleverd. Wel redelijk lang moeten wachten op enkele naleveringen. Ook was de kwaliteit van het bevestingsmateriaal op de betonpoeren matig.

Zeer onbeschoft

Chauffeur was erg chagarijnig en had eigenlijk geen zin om langs te komen en had de verkeerde balken verstuurd.