Just Spotted Reviews 148

TrustScore 1 uit 5

1,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bowl n’Fun Kolding Skovvangen 35, 6000 Kolding Vi skulle i lørdags den 27/9 2025 ned og fejer vores barnebarn Kian fødselsdag i bowlingfun i koldning, og det var så første og sidst gang vi kommer... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har tidligere bestilt men fik ikke mine varer. Jeg blev svaret uhøfligt når jeg kontaktede firmaet. Jeg lavede derfor en indsigelse i banken. Efterfølgende blev jeg kontaktet og fik oplyst, at firmaet... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Plakaten var i sig selv ok - men den ankom næsten en uge efter det var lovet - og der var i denne periode absolut ingen reaktioner på mine henvendelser fra kundeservices side - de skrev først, da pakk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Førende shop for design plakater. I Just Spotted tager vi udgangspunkt i plakater, vi selv synes godt om. Vi giver GRATIS FRAGT på alle ordrer til Danmark.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Simpelthen uforlignelig service

Simpelthen uforlignelig service. Vi bestilte 3 plakater og 4 rammer. Det ankom dagen efter. Den ene plakat viste sig at være i restordre, men Justspotted sendte resten og eftersender den sidste plakat. Mange webshops venter og samler det hele til 1. Det er vildt god service, at man får tingene efterhånden som de kommer på lager.
3 af rammerne var den forkerte størrelse. Kort efter at jeg havde gjort Justspotted opmærksomme på det, blev de rigtige rammer afsendt (sammen med den sidste plakat), og jeg fik en pakkelabel til at sende de forkerte rammer retur. Ekstremt hurtig, venlig og tilfredsstillende service. Jeg kan kun anbefale Justspotted!

10 maart 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig levering!

Så mange fine ting, og dertil er tingene pakket pænt og ordentligt ind så de ikke går i stykker undervejs! Dertil var deres kundeservice super behjælpelige, da jeg så havde lavet en fejl! Hurtig levering til UK!

6 maart 2018

Super positiv oplevelse

Super hurtig levering, men da pakken så kom frem var der en flænge i glasset.. tænker det var sket i leveringen, men skrev til dem med det samme og morgenen efter har de allerede svaret og de sendte en ny ramme med det samme.

Kan klart anbefales! Super positiv oplevelse

18 februari 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pludselig er min ordre ikke længere på lager?

Jeg bestilte en plakat mandag den 18-12-2017. Plakaten skulle bruges som julegave. I dag onsdag står der at min ordre endnu ikke er afsendt, til trods for at de i deres leveringsbetingelser skriver, at ordre vil blive afsendt mellem 1-3 hverdage.
Jeg skriver til kundeservice og spørger til, hvornår jeg kan forvente at plakaten bliver sendt. Medarbejderen her oplyser mig om, at de desværre ikke kan nå at sende min ordre inden jul. Via tracking-funktionen kan jeg her til aften konstatere, at plakaten er i restordre, hvilken den ikke var da jeg bestilte den!
Det er for mig en dårlig service, hvorfor jeg giver JustSpotted 1 stjerne.

20 december 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og super hurtig levering

Jeg er ret så imponeret over vanvittig hurtig service og levering - også endda i december. Jeg bestiller en hverdag kl. 8, kl. 10 får jeg en mail om at min ordre er pakket og klar til forsendelse, og dagen efter ligger pakken klar til afhentning i min nærmeste 7-eleven.
Fantastisk - hurtig levering er afgørende for min nethandel, så 5/5 stjerner herfra.

11 december 2017

Super god kundeservice!

Jeg er ret imponeret over Just Spotted. En af de bestilte plakater havde en fejl og efter kontakt til kundeservice blev der omgående sendt en ny plakat jeg modtog kort tid efter.
Og god stil med et lille personligt kort med i leveringen og generelt er kommunikationen mellem køber og sælger meget personlig og man mærker der sidder mennesker bag ved og svarer på ens ordrer og henvendelser :-)

24 november 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lidt ekstra for kunderne.

En god hjemmeside, i forhold til andre internetshops kunne jeg hente varen ude på deres lager, hvilket er rart for en som mig, der nogle gange godt kan være lidt sent ude med gaver. Jeg var også i telefonisk kontakt med dem og de var meget hjælpsomme.

23 november 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, produkter og kundehåndtering

Lækre produkter der ankommer 1,5 døgn efter køb og en fantastisk service.

Derudover sender de, de hyggeligste beskeder med pakken - og mails efterfølgende, der får én til at skrive anmeldelser som denne. Thumbs up for god kundeservice og markedsføring.

26 oktober 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.