JW verzekeringen is een prima bedrijf. Mijn bedrijfsauto was binnen 15 minuten verzekerd. Daarnaast zijn ze ook scherp met het offreren van particuliere auto's. LdH
Als ondernemer wil ik bezig zijn met mijn zaak, niet met de kleine lettertjes. JW verzekeringen snapt dat. Waar andere partijen blijven hangen in standaardpakketten, dacht Jasper echt met mijn specif... Toon meer
Zeer positief. Ik was op zoek naar een zakelijke autoverzekering, ik vroeg ernaar en binnen een uur was alles geregeld. Top!
Supersnelle en goede service. Reageren super snel op mails en/of whatsapp berichtjes. Vaak al binnen een minuut. Ook goede prijs vind ik. Een asnrader.
Vraagt klanten om een review
Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Snel geregeld
Snel geregeld! Makkelijk via whatsapp contact, normale verzekering prijzen.
Goedheeeeeep
Goede verzekering en alles is duidelijk.
Hele aardige behulpzame contactpersoon…
Hele aardige behulpzame contactpersoon je wordt direct geholpen
Prijs service contact met de klant TOP
Goed ik ben tevreden
Contact en schade behandelingen kunne…
Contact en schade behandelingen kunne veel beter en directer
Goed service en snel
Wat een waardeloos bedrijf en heel erg…
Wat een waardeloos bedrijf en heel erg duur. Ze weten niet dat je een meisjesnaam hebt en een getrouwde naam . Zo een waardeloos app gesprek gehad dat ik gelijk ben over gestapt naar een andere verzekering. Dit scheelde mij ook nog €20,00.

Antwoord van JW
Als taxi chauffeur
Als taxi chauffeur, werk ik voornamelijk nachtdiensten. Ik krijg ten alle tijden op tijd een herinnering. Mocht het zijn als er elders actie is of dat verzekering goedkoper is. Dan geven zij dat ook aan. En passen hun premie daar ook aan.
Betreft schade uitkering, is helemaal top.
Goede service en naar de klant toe…
Goede service en naar de klant toe altijd een duidelijke uitleg.
Het is hele duur verzekering ik vroeg…
Het is hele duur verzekering ik vroeg eerder dat ik de auto wou schorsen en die verzekering stopzetten mocht het niet dus vandaar ik wacht wanneer mijn contract afloopt ga ik stoppen bij jullie.
Prettige ervaring mee
Prettige ervaring mee, een goede verzekeringsagent die altijd een verzekering kan regelen.
Bedankt voor het vertrouwen
The best verzekering van NL