Kano & Kajak Butikken Reviews 890

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog en våddragt med et snitmærke, men fik hurtigt tilsendt en returlabel og en ny våddragt. Super god service, kan klart anbefales!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede med spørgsmål til tørdragter og fik en rigtig god og vejledende snak, allerede i telefonen. Cyklede forbi butikken og fik super god rådgivning, en kop kaffe og snak om diverse vedr. kan... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En fesen/sjusket købsoplevelse. Købte et surfbræt på webshoppen til det der skulle have været en flot julegave til datter. Fik 2. december besked om at varen nu kunne afhentes i butikken i Søborg. Kør... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kano- en kajakwinkel

Geschreven door het bedrijf

Her på siden vil du kunne følge med i nyheder inden for kano- og kajaksporten. Nye produkter, anmeldelser, resultater, billeder fra stævner og begivenheder og meget mere.

Kano & Kajak Butikken

Geschreven door het bedrijf

ALT til kano- og kajaksport
Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 2.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager. I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på. Der findes ikke mange steder i Europa, hvor du finder et bedre udvalg samlet på et sted. Internetbutikken kajak.dk er selvfølgelig altid åben! Butikken i Søborg ligger tæt ved Herlev Hospital lige hvor Hillerød motorvejen og Ring 3 motorvejen krydser hinanden. Butikken ligger lige rundt om hjørnet i forhold til Mercedes, VW, Skoda og Audi bilforhandlerne i Gladsaxe. Der er parkering lige foran døren og der kører busser på Gladsaxe Ringvej. Buslinie 300S, som bl.a. kører forbi Lyngby Station, Buddinge Station og Herlev Station stopper for enden af Dynamovej, 8 minutters gang fra butikken.

4,6

God kundeservice

17 april 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sublim service og flot butik

Cyklede forbi butikken og fik super god rådgivning, en kop kaffe og snak om diverse vedr. kano.
Fik også et tilbud på en tørdragt, som ikke var på lager, men som jeg overvejede.
Jeg har ikke købt en tørdragt endnu, men der er ingen tvivl om at jeg køber her!
Rune var manden jeg blev ekspederet af.

Mvh Andreas - kanoinstruktør II

18 maart 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg efter 3 gang forsøgte at…

Da jeg efter 3 gang forsøgte at bestille varerne grundet udfordringer med jeres mobile pay og snakkede med en meget venlig og imødekommende ekspedient i tlf ankom varerne hurtigt og som lovet.

2 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bliv serviceret af "Line"

Jeg bliv serviceret af "Line" som var en stor hjælp da jeg skulle købe komplet tørdragts udstyr da jeg skulle afprøve tørdragten hjalp hun mig meget med sin rolige og professionelle måde at være på da jeg lider lidt af klaustrofobi og ikke er rigtig glad for at få noget stramt ned over hovedet.
Jeg kommer tilbage og handler hos Line :)

4 maart 2026

Lees meer over geverifieerde reviews.