God oplevelse med hurtig levering. Vi oplevede at der var en defekt vare, men her var de gode til at returnere beløbet uden bøvl.
Nu har jeg købt klinker derfra 2 gange til vores to badeværelser (købt med 1 års mellemrum) Begge gange har minimum 3-4 pakker med klinker været knust/knækket. Begge gange her jeg blevet snydt af de... Toon meer
Super kundeservice - fik kompensation for et par ødelagte fliser (transport skade) og altid hurtig svar. Blev nød til at haste bestille et par fliser ifb. renovations projekt, og kundeservice var mege... Toon meer
Flotte tilbud på netop de klinker vi var på jagt efter, til automatisk kommunikation omkring levering, til levering DAGEN EFTER.... Vi er meget glade for oplevelsen. Det bliver forhåbentlig ikke sids... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Kakelgiganten.dk
Geschreven door het bedrijf
Om Kakelgiganten
Kakelgiganten hviler på mange års erfaring inden for branchen med produktion i vores egen fabrik, hvor vi konstant udvikler nye teknikker og produkter, så vi kan præsentere et unikt sortiment af fliser og klinker, som ikke kan findes andre steder. Vi samarbejder også med andre anerkendte producenter i producerende lande som Italien, Spanien, Portugal og Tyrkiet. Fokus ligger på design, farve, kvalitet og helhedsindtryk, hvor alt er håndplukket med stor omhu og præcision for at sikre, at vores sortiment er komplet og imødekommer alle vores kunders behov og forventninger.
Hvad vi tilbyder
Vi tilbyder et gigantisk udvalg af fliser og klinker af højeste kvalitet til priser, der aldrig før har været mulige. Alt takket være egen produktion uden unødvendige mellemled, et optimeret logistikcenter på 17.000 m² og mange års erfaring inden for branchen med dyb viden inden for alle områder. Hos os kan du finde alle typer af fliser og klinker, uanset hvilken stil, form, farve eller størrelse du leder efter. Sortimentet strækker sig fra et kvalitetsbassortiment af fliser og klinker til unikke eksklusive produkter inden for Natursten, Marmor, Marokkanske Fliser, Glas- og Krystalmosaik fra hele verden.
Vores sortiment indeholder over 1000 forskellige produkter, som du i ro og mag kan gennemse i vores webshop, eller du er selvfølgelig hjerteligt velkommen til at se alt på stedet i vores showroom på 1.200 m² i hjertet af Malmø. Uanset hvor du ønsker at besøge os, er vi altid tilgængelige for at give dig professionel og personlig service, hvor vi lover at gøre vores absolut bedste for at sikre, at du bliver 100% tilfreds med din bestilling og vil nyde og værdsætte dine fliser og klinker. Der er en grund til, at vi har så mange 5-stjernede anmeldelser og er nummer ét i vores branche på anmeldelsessider - vi sætter altid vores kunder først.
Opdag vores unikke sortiment af fliser og klinker nu! Vi har et optimeret logistikcenter på 17.000 m², hvor vi altid har mindst 500.000 m² fliser og klinker på lager. Du kan vælge at få din bestilling sendt direkte til din dør med 1-5 dages leveringstid, eller hvis du har mulighed for det, kan du hente dem direkte fra vores lager på Stenyxegatan 30, Malmø. Vi tilbyder altid 14 dages åbent køb og samarbejder med Anyday om sikre betalinger med mulighed for delbetaling, hvis det ønskes.
Stenyxegatan 30, 21376, Malmö, Zweden
- 89 80 60 50
- kundeservice@kakelgiganten.dk
- kakelgiganten.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
God oplevelse med hurtig levering
Hurtig levering og billige priser
Hurtig modtagelse af bestilte varer
God pris
God pris. God kommunikation. Hurtig levering. Fliser der lever op kvalitet og farve som vist på hjemmesiden.
hurtig levering og produktet lever op…
hurtig levering og produktet lever op til det forventede.
Super fin og hurtig ekspedition 😁
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Vender helt sikkert tilbage. Har købt den flotteste vask og armatur
Hurtig og meget fleksibel leverance
Hurtig respons
At i var forholdsvis hurtige til at svare mig. Fordi min forsendelse var blevet beskadiget fra fragtfirmaet DSV og jeg skulle derfor han en ny levering
Utrolig fin service.
Fup og fidus!
Jeg vil kraftigt opfordre jer til at gennemgå sagen omkring de ridsede fliser på ny. Jeg har selv set dem, og ingen håndværker eller privatperson vil acceptere at lægge fliser i den stand – de er fuldstændig usælgelige.
Well I haven’t received it yet
Knækket/knuste klinker ved levering
Begge gange har minimum 3-4 pakker med klinker været knust/knækket. Begge gange her jeg blevet snydt af deres reklamationsfrist som åbentbart kun er 5 dage. Og jeg kunne ikke nå at lægge 20 m2 klinker på 5 dage (fritidsprojekt). Og syntes ikke det er rimeligt at skulle åbne alle pakker inden, de skal bruges.
Hurtig levering, selvom min ønskede dato ikke blev overholdt. To kasser skadet, blot refunderet uden problemer.
Wow en oplevelse !!!
Det bliver forhåbentlig ikke sidste gang vi handler med kakelgiganten.dk
Dårlig kvalitet på håndvask
Jeg bestilte en Håndvask Solid Surface Tenfors Flow 120 cm Hvid Mat. Da den ankom var den fuld af fejl. Luftbobler på bagsiden, fuldstændigt skæv og ingen rene linjer som der ellers er på billedet de reklamerer med. På bagsiden af udborningerne til armatur var vasken flækket. En masse fotos blev sendt til dem med min klage.
Kakelgiganten udbyttede den uden beregning og den gamle blev sendt retur. Jeg bad dem om, at kontrollere den næste inden den blev sendt afsted, da vi allerede nu var forsinket i renoveringen.
Nr. 2 vask ankom og den var i dårligere stand end den første. Pil skæv og fordybninger i bordpladen.
Det virker som et rigtigt dårligt “gør det selv” produkt de sælger - og så endda til 5.350 kr (på tilbud)….
Eneste stjerne som er givet er for at have en gnidningsfri returnering og refundering af pengene.
Hurtig levering på den dag vi ønskede
Hurtig levering på den dag vi ønskede. God kundeservice.
Lees meer over geverifieerde reviews.