Banner for Kamajispel

Kamajispel Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har tidigare köpt era korsmord och blev glad att ett nytt nummer kommit ut! Spelet Sverige i procent spelade vi i midsommar och vi hade jättetrevligt😊 Det var svårare än vi trodde och ett spel dä... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Kinderspeelgoedwinkel
  7. Speelgoed- en spellenfabrikant

Over Kamajispel

Geschreven door het bedrijf

Kamajispel startades med en idé: fler, roligare och mer oväntade spelkvällar. Därför är det extra roligt att du är nyfiken på oss. Din nästa spelkväll börjar ju hos oss!

Vi är baserade i Göteborg där vi både har vårt huvudkontor med spelutveckling, men även ett lager för orderhantering. (Vi gillar att skicka iväg din order riktigt snabbt, så att du blir imponerad!).

Kamajispels största varumärke är Hidden Reality (mordgåtor), men vi skapar även äventyrliga spel som Heist Team och barn/familje-vänliga äventyr som Detektivklubben.

Vårt mål är att hela tiden utveckla nya, spännande spel som gör att du vill byta ut Netflix mot en trevlig spelkväll med familj eller vänner.

Kamajispel - Där spelkvällen börjar.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

131 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett bra upplägg och ett spännande fall…

Ett bra upplägg och ett spännande fall för oss alla i gruppen att lösa Midsommarmordet.
Bra gjort med ledtrådar m.m. och vi gissade rätt!

16 maart 2026

Riktigt snyggt jobbat! Och stort tack för din recension! ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så bra skrivet och spännande

Så bra skrivet och spännande. Kändes mer som på riktigt än andra spel där det är mer pussel aktigt vi spelade mannen på åkern

2 april 2026

Tusen tack för din recension Hanna! 😊

Fängslande spelupplevelse

Fängslande spelupplevelse. Man (subjektivt) blir helt fängslad i mordgåtan. De gåtor vi lyckats lösa hade jätteintressanta nischar med telefonsamtal och djupdykning i den mördades telefon.

16 maart 2026

Antwoord van Kamajispel

Vad glada vi blir av din recension och att ni verkligen fängslades av spelet! Det är precis så vi vill att upplevelsen ska vara 😊

Hiddenreality

Loooveee it

20 maart 2026

Tack Maria! 😊

Perfekt sällskapsspel 😻

Jag älskar att titta på beck, wallander m.m
Även svenska fall som går på Viaplay, efterlyst med, så att spela detta är verkligen guld för mig

5 maart 2026

Antwoord van Kamajispel

Åh, stort tack för din recension Lovisa! Det gör oss så glada att höra att du gillar våra spel! 💛
Stort lycka till med kommande spel! ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var spännande när det var så verkligt.

Var spännande när det var så verkligt.

11 februari 2026

Antwoord van Kamajispel

Tack för din recension Bo! Vi gör vårt bästa för att mordgåtorna ska kännas så verkliga och autentiska som möjligt, så din recension gör oss så glada! 💛

Rekommenderas

Snabb återkoppling av företaget vid fråga.
Mycket välskrivet mordmysterium. Väl värt pengarna!

12 februari 2026

Antwoord van Kamajispel

Tack för din fina recension Viktoria! Det gör oss så glada att du är nöjd med både spelet och oss som jobbar med det bakom. Tack!

/Tindra från Kamajispel ✨

Väldigt snabb leverans!

Väldigt snabb leverans!
En Väldigt bra tidning!
Jag hoppas på att man kan få börja prenumerera på denna tidning och att dom kanske kommer ut med en tjockare sommar nr så man överlever semestern 😅.

9 februari 2026

Antwoord van Kamajispel

Stort tack för din recension Wiktoria! Vad roligt att du gillar vårt korsmords-koncept! 😊 Vilken rolig idé, det ska vi absolut ta med oss och försöka uppfylla! ☀️

Snabb och pålitlig levrans

Snabb och pålitlig levrans. Har handlat flera gånger.

22 januari 2026

Antwoord van Kamajispel

Tack för din recension Susanne! Vi blir så glada av att höra att du spelat flera av våra spel. Stort lycka till med nästa mordgåta! ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spännande och riktigt roliga spelkvällar!

Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänning, skratt och livliga diskussioner. Extra plus för spelen där man kan scanna förhören och få dem upplästa av olika röster – det gör upplevelsen ännu mer verklig och levande. En perfekt aktivitet för en minnesvärd kväll, som vi varmt kan rekommendera!

27 januari 2026

Antwoord van Kamajispel

Stort tack för din fina recension Jenny! Det gör oss så glada att höra att ni gillar våra spel! 💛 Extra kul att ni uppskattar förhören med upplästa röster. Det är precis den där levande, engagerande känslan vi vill skapa ✨
Tack igen och stort lycka till med framtida fall!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tycker att det är väldigt roligt vi är…

Tycker att det är väldigt roligt vi är ett gäng som gör det tillsammans men synd att det kostar såpass mycket annars bra

17 januari 2026

Antwoord van Kamajispel

Hej Monica! Tack för din recension och vad roligt att du gillar våra spel! Vi förstår att priset kan kännas högt, och vi gör alltid vårt bästa för att spelen ska vara så prisvärda som möjligt. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Snabb och smidig

Snabb och smidig

14 december 2025

Antwoord van Kamajispel

Härligt att allt kändes snabbt och smidigt! Tack för din recension ☺️

Allt funkade

Allt funkade, bra leveranstid

15 december 2025

Antwoord van Kamajispel

Tack för din recension 😊 Skönt att höra att allt funkade och att leveransen gick snabbt!

Välgjorda och bra spel

Välgjorda och bra spel. Snygg design på spelen som är spännande och intressant att lösa. Bra med olika svårighetsgrad så att det passar alla.

9 december 2025

Antwoord van Kamajispel

Stort tack för din fina recension 😊 Vad roligt att du gillar både designen och upplägget, det gör oss jätteglada att höra!

Dit is Trustpilot