Jag har tidigare köpt era korsmord och blev glad att ett nytt nummer kommit ut! Spelet Sverige i procent spelade vi i midsommar och vi hade jättetrevligt😊 Det var svårare än vi trodde och ett spel dä... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Södra Allégatan 11, 41301, Göteborg, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Kamajispel
Avskyr att bli kontaktad för att lämna recensioner. Har ju betalt för skiten så sluta trakassera mig.

Lättförståelig hemsida.
Lätt att förstå svårighetsgrad på deckargåtorna.

Antwoord van Kamajispel
Roliga spel som får hela familjen att engagera sig. Dessutom snabb leverans.

Antwoord van Kamajispel
Spelen är väl genomtänkta och ledtrådar finns verkligen "utanför boxen".
Spännande och att det tar tid att klura. Blev supermysig kväll i vänners sällskap.
Hämtade ut ett paket, enkelt och snabbt.
Brukar ibland köpa spel och pussel där. Blir alltid trevligt bemött och personalen är väldigt hjälpsamma och kunniga.
Trevligt, klurigt och roligt. Bra början med mannen på åkern. Det kommer lätt bli fler

Antwoord van Kamajispel
Mycket snabb leverans. Kunde kanske vara en tydligare beskrivning av produkten på hemsidan. Det är ingen adventskalende med luckor utan en låda i ca A5 format med 24 kort märkta 1-24+kort med ledtrådar och facit. Blir spännande att testa.