Super hurtig levering super butik MEN KØB IKKE " Cafe Rene kopikapsler " De smager fint nok, men det sprøjter ud over det hele, i alle kanter på kapselskuffen og maskinen skal rengøres bagefter. si... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Snyd og humbug. Fik forkerte varer leveret. Jeg kontaker Kapselkongen og får at vide at jeg 'bare gerne må beholde de andre varer uden ekstra betaling'. Da jeg skriver tilbage og siger at jeg gerne... Toon meer
Rigtige hurtige til at sende. Seneste pakke indeholdt dog forkert kaffe. Jeg mailede samme dag (4 hverdage siden i dag), og har endnu ikke hørt noget. Mandag bestilte jeg igen kaffe, og skrev som... Toon meer
Danmarks billigste kapsler til Dolce Gusto og Tassimo
Forbindelsesvejen 115, 9400, Nørresundby, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg bestilte 15 stk, men der kom kun 14 stk. Jeg sendte et par emails, og de ringede tilbage og gav mig en kreditnota på den ene uden problemer. Fin løsning
Fint udvalg. Gode priser. Meget hurtig ekspedition og levering :)
Har modtaget min ordre, hvor i der er mangler.
Jeg har skrevet 2 gange til kapselkongen første gang 31/12 og igen 6/1. Der er stadig ikke kommet svar og de gange jeg har ringet har der været lukket på telefonen.
Hold jer væk.

Antwoord van Kapselkongen.dk
Købte to kasser med blandede bio kapsler som var oplyst som kaffe med forskellig styrke, hvilket var helt ok.
Hvad de ikke oplyste var, at størstedelen af kaffen var helt udrikkelig vanillekaffe - slet ikke alm kaffe. Fy for pokker et spild af både penge og kapsler.

Antwoord van Kapselkongen.dk
Sender forkerte varer og svarer ikke på henvendelser. Har ellers brugt dem uden problemer førhen, men ved sidste ordre, hvor jeg havde bestilt 15 pakker kaffe var de 5 af dem et forkert mærke. Gentagne henvendelser er ikke blevet besvaret.
Edit: Fik svar kort efter denne anmeldelse og ændrede den derfor fra 2 til fire stjerner.
Super sted at handle, hurtig levering og billige prima kapsler til min nespresso maskine. Køb og støt, så de gode tilbud forbliver. Kan kun anbefales herfra.
Servicen i top, og hurtig levering. Samtidigt var de, de billigste jeg kunne finde.
Yderst tilfredsstillende service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Har altid købt min kaffe her, og har aldrig oplevet andet end god og hurtig service. Har bestilt så sent som idag, og lige præcis 6 minutter efter, modtager jeg en mail om at varerne er afsendt. :)
Aldrig kan jeg anbefale nogen at handle her. Pengene bliver trukket med det samme men de sender ingen varer. Når man konfronterer dem med den manglende levering får man at vide, at ordren er blevet væk og at det er beklageligt. De skriver de fører pengene retur med det samme men her 5 dage efter er det stadig ikke sket.

Antwoord van Kapselkongen.dk
Det bestilte var ikke på lager på trods af at det fremgik af ordrebekræftelsen. Fik dog hurtigt svar på min forespørgsel og varen blev leveret et par dage efter med lidt godter som kompensation 🙂. Handler der gerne igen da de er billigere end konkurrenterne på den kaffe vi drikker
Har bestilt kapsler. De skriver de har sendt mandag - og her er pengene trukket, har ikke modtaget pakken i dag torsdag
Intet tracking nr. at søge på og intet svar fra firmaet på mail🙁
Har altid brugt kaffekapslen her er der dag til dag levering og aldrig problemer
Så det gør jeg fremover

Antwoord van Kapselkongen.dk
total i orden firma, får altid mine varer til tiden, og har aldrig i de mange år jeg har handlet med dem været utilfreds.
Jeg har handlet her flere gange, og får god betjening hver gang. Anders og Kim ved hvad de snakker om, når det handler om kaffe, og maskiner, samt service af disse.
Min Samsung Espresso maskine som jeg er mega glad for, kræver service som min bil, og jeg er ret sikker på at det er her de har de bedste priser.
Service og kommunikation om forsendelse i topklasse, kan kun anbefale Kapselkongen.
Hurtig levering, fik de ønskede varer som også havde god holdbarhedsdato :) Jeg har i hvert fald ingen klager.
Rigtig hurtig levering, jeg bestilte torsdag aften (omkring kl 22) og har pakken lørdag formiddag 👌🏼
Det er simpelthen bare så skønt 💫
fik købte 2 BRITTA vandfiltre og en var våde indeni emballagen og den anden havde 2016 udløbsdato på.. jeg skrev en gange og sendte billeder, og fik svar og refunderet pengene med det samme. Jeg så ikke i første omgang at det var skete - mailen må havde røget ind i spam filteret men de opdateret mig om det og så, er alt som det skulle være. Mange tak.
Det er rigtig godt . Det virker bare, det er
godtnok ved at være længe siden Jeg har købt
men vender tilbage Mvh.Niels
Lees meer over geverifieerde reviews.