Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste privat customs af sko, har prøvet 2-3 stykker snart, men Karl, han er simpelt ualmindelig perfekt, både til at svare, til at forstå ens krav og til at sende pakken til tiden. Han er v... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Karlskick påstår at de har mere end 10 års erfaring indenfor restore af sko 😂 kan slet ikke anbefale dem! Jeg har lige været forbi en anden skomager og fik ordret fortalt "din tidligere skomager... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Reparatiebedrijf
  3. Schoenmaker
  4. Winkel voor tweedehands kleding

Geschreven door het bedrijf

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i København af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tænke bæredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kælderbutik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandør af førende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnævnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjørnet af Studiestræde og Lars Bjørnsstræde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de største trends og følge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

God kundeservice

Bestilte et par sko som var bestillingsvare. Havde telefonisk kontakt med KarlsKicks da jeg havde spørgsmål omkring leveringstid, en imødekommende og serviceminded medarbejder tog hurtigt hånd om sagen og fik kort efter mail. De tilføjede en lille “gave” til min ordre pga. den lidt lange leveringstid. En god oplevelse at handle med KarlsKicks

4 maart 2026

Antwoord van KarlsKicks

Tak for tilbagemeldingen og for at dele din erfaring. Vi håber du blev glad for dine sneakers.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn bestilte noget indlæg til hans…

Min søn bestilte noget indlæg til hans sko. Der gik ca en uge og de kunne afhentes i pakkeshop. De gik hurtig i stykker og vi lavede en reklamation med foto. De byttede pr omgående og sendte et par nye indlæg. God service.

2 maart 2026

Antwoord van KarlsKicks

Tak for at dele oplevelsen, håber de nye indlæg holder, det burde de.

Super flinke medarbejdere

De super flinke medarbejdere i butikken er altid klar til at hjælpe, når man har brug for det. De er søgende og sørger for, at man køber præcis det, man forventer. Kan varmt anbefales!

5 september 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Andreas, det glæder os at høre om din oplevelse i vores butik. Håber at se dig snart igen.

Imødekommende og venlig betjening

Imødekommende og venlig betjening! Jeg fik købt to par sko i min størrelse efter at have været forbi fem andre butikker samme dag.
Tak til Edvard for den fremragende hjælp!

10 juli 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak for din fine anmeldelse, det er værdsat.
God sommer :)

Perfekt service

Fik mine sko rengjort gratis 10/10 service

14 juni 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Carl, det er altid fedt at møde mange glade kunder på vores gratis walk-in sneaker rensedage i KarlsKicks. Normalt den første lørdag i hver måned, samt ved specielle event.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første og sidste gang jeg køber ved…

Første og sidste gang jeg køber ved dem. Gået 6 dage over de 14 dags returret, som er helt håbløs at nå, når man har et alm. travlt liv. Dårlig service.

14 mei 2025

Antwoord van KarlsKicks

Hej Keld, vi har som de fleste detailbutikker 14 dages fuld fortrydelsesret på alle online ordrer. Man skal blot skrive en mail til os indenfor de 14 dage og umiddelbart efter sende varen retur. Det følger dansk forbrugerlovgivning, og det synes vi selv er ganske rimelige vilkår. Kan forstå at du synes noget andet, men det bør ikke berettige til at give os en dårlig anmeldelse. Der er sat en frist lovgivningsmæssigt for at alle, såvel forretningsdrivende som forbrugere har nogle faste regler at forholde sig til.

Smuk personale

Martin er en rigtig god mand.
Smuk og sød så kan man ikke be om

1 maart 2025

Antwoord van KarlsKicks

Takker - altid dejligt med varme tilbagemeldinger

forfærdelig

forfærdelig, ventede 18 ARBEJSDAGE selvom der stod 5-12 kommer aldrig til at købe derfra igen

31 januari 2025

Antwoord van KarlsKicks

Hej Andreas, Vi har gennem Trustpilot bedt dig sende os flere oplysninger, da vi ingen kunder har haft i dit navn. Måske du har handlet ved en anden webshop eller anvendt et andet navn?
Uanset dette, vi synes ikke din anmeldelse er berettiget. Vi har fundet en enkelt ordre i navnet Hoffmann og den har været 14 hverdage undervejs inden den blev leveret. Vi skriver en forventet leveringstid på 5-12 hverdage og godt 95% af alle forudbestillinger bliver leveret inden for 12 dage, de fleste indenfor 5-6 hverdage.
Husk på at det er en forudbestilling du har foretaget dig, vi har derfor ikke varen på lager, og varen er udsolgt i alle butikker. Men vores indkøbere gør alt de kan for at finde varen til dig til den oplyste pris og hurtigst muligt. Det er hele konceptet med forudbestillinger og salg af sneakers på eftermarkedet, altså når de er udsolgt og ikke kan købes i normal handel. Måske du har misset dette eller ikke læst vores betingelser, men vi synes ellers vi gør vores bedste til at oplyse vores kunder om disse forhold.
Håber at se dig glad tilbage en anden gang, og at du vil revurdere din anmeldelse som ikke er rimelig.
Mvh Martin Glarvig
CEO KarlsKicks

Virkelig godt sted

Jeg købte nogle ting til at kunne rense mine sko. De her ting som jeg så har købt virker bare fantastisk. Det er meget lettere og rense mine sko nu. Kan klart anbefales

8 september 2024

Antwoord van KarlsKicks

Hej Johan, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at produkterne virker efter hensigten.

5 STJERNER

5 STJERNER! FANTASTISK SERVICE

Jeg henvendte mig til dem via Email angående hvad for noget maling de ville anbefale, til at male på en sål. Hurtigt fik jeg svar og bestilt tingene. Ordren pakket selv samme dag!

Helt fantastisk service! mange tak for hjælpen

27 augustus 2024

Antwoord van KarlsKicks

Tak Lukas for din fine anmeldelse. Det er vi glade for og bestræber os altid på at give den bedste service.

Rigtig god oplevelse!

Gode produkter og solidt udvalg.

Jeg bestilte noget fra deres webshop onsdag, det blev sendt samme dag og leveret dagen efter. Selvom det var en lille ordre havde de lagt bolsjer med :)

Supergod oplevelse, jeg kommer klart til at bestille derfra igen!

9 augustus 2024

Antwoord van KarlsKicks

Tak for din feed back, det er altid dejligt at høre vi har givet en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste oplevelse din tegnet en bigmac…

Bedste oplevelse din tegnet en bigmac til mig og har virkelig god service🥰🥰❤️‍🩹❤️‍🩹💖💖🔥

4 mei 2024

Antwoord van KarlsKicks

Dejligt at du synes om resultatet, vi maler stort set alt som kunderne ønsker, og Bigmacs :)

Tyveri

Efter at have handlet hos Karlskicks i mange år, og altid valgt ham og hans teams service og set bort fra prisen. Er jeg nu ked af at sige at mit seneste besøg også bliver det sidste.

Det omhandler et par jordan 4, det var et par gamle sko, som jeg havde som en form for samlerobjekt. Grundet deres alder på næsten 7 år, var de blevet lidt gule på sålen, Karl siger at det ikke er noget problem, og at de nok skal blive flotte.

Der går så lang tid efter jeg har indleveret skoene, at jeg vælger selv at ringe ned til butikken. Jeg får så fortalt at jeg gerne skulle have modtaget en besked for næsten 3 uger siden. Jeg tjekker mine beskeder igennem mens jeg stadig har butikken i røret, og kan konkludere at jeg ingen besked har modtaget. Vi blev enige om at det var meget mærkeligt, men det var ikke noget problem, og jeg kunne bare komme så snart jeg havde tid.

Da jeg så kom for at hente skoene, må jeg indrømme at jeg ikke var helt tilfreds med resultatet. Jeg synes helt ærligt ikke der var den store forskel, jeg siger ikke at det er deres skyld, men jeg fik det forklaret som om de ville se rigtigt flotte ud efter. Og 750,- er mange penge at bruge på, stort set ingen forskel.

Ikke nok med det, så får jeg ikke boksen tilbage efter “rensningen”.
Vi bliver enige om at jeg skal kigge en extra gang derhjemme, og så skrive tilbage hvis ikke jeg selv finder den. For så vil de gå igennem alle deres ting for at lede. Jeg kan så konkludere med 100% sikkerhed at jeg ikke har den herhjemme.
Jeg ringer ned, og får så fortalt at de vil gå igang med at lede efter kassen i starten af den kommende uge.
Jeg bliver så ringet op mandag, og får den kedelige besked. “Vi kan ikke finde kassen, og derfor tror vi at den er smidt ud”, jeg bliver chokeret, og for så fortalt at grunden til at den nok er blevet smidt ud, og fordi de ikke har nok plads til at have alle skoene med deres kasser i så mange uger. Men jeg kan simpelthen ikke se hvordan det er min skyld nu når jeg ikke havde modtaget den besked og heller ikke blevet ringet op.

Rigtigt dårlig oplevelse da kassen havde alt originalt fra 2015, inkl. kvittering, og derfor var kassen en stor del af værdien for mig.

Hvis 0 stjerner var en mulighed, havde karlskicks fået det, da jeg har mistet noget af stor betydning, 750 kroner og ikke fået et forventet resultat. Jeg føler derfor at jeg har betalt 750 kroner for at give min kasse væk.

5 juni 2022

Off White Snørebånd

Jeg bestilte 2 Off White snørebånd i Lilla og Sort, men fik Hvid i Stedet for sort. Så skrev jeg til dem og så sendte de straks et sort snøre bånd til mig. Virkelig god kundeservice, klart anbefalet

23 augustus 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.