Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Jordan 4 til en julegave, og på siden stod der, at det var forudbestilling 5-12 hverdages leveringstid. De blev sendt 6 dage efter bestilling :-) Havde lige kort skrevet til kundeservice o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse. Hurtig levering der stod leveringstid på op til 12 dage fik skoene efter 4 og fik ekstra mail på hvordan jeg passer på mine nye sko ❤️

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Stomerij
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Modeontwerper
  5. Schoenmaker
  6. Schoenpoetsservice

Geschreven door het bedrijf

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i København af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tænke bæredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kælderbutik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandør af førende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnævnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjørnet af Studiestræde og Lars Bjørnsstræde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de største trends og følge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

Contactgegevens

1 ster

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Jeg fik min ruskindsfarve

Jeg fik min ruskindsfarve. God information og en hurtig levering. 👌
Og et flot klistermærke 😁

7 januari 2026

Antwoord van KarlsKicks

Tak Sisse, vi er glade for at du deler din oplevelse med andre :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse. Jeg havde købt et par UGGs, som ifølge hjemmesiden var på lager, og bestilte dem hele 14 dage før min søsters fødselsdag. Alligevel modtog jeg dem først ca. 12 dage senere – hele 9 dage efter hendes fødselsdag.
Det er både mega træls og meget uprofessionelt, at leveringstiden ikke var oplyst korrekt, og at jeg ikke blev tilbudt nogen form for kompensation eller undskyldning for den lange ventetid.

7 januari 2026

Antwoord van KarlsKicks

Hej Viktor, beklager hvis der har været forvirring omkring leveringstid. Normalvis vil alle vores varer være markeret med leveringstid og varer som er på lager tilgængelige indenfor få hverdage. Mange ser ikke den lille grønne prik på den enkelte størrelse som markerer om den er på lager eller ikke.
Vi kan selvfølgelig have lave en fejl og så beklager vi.
Hvis du skriver en mail til info@karlskicks.com så kigger vi gerne på ordren igen og ser om vi på nogen måde kan kompensere for manglende svar eller service. Det er vi selvfølgelig ikke selv tilfredse med.

Fantastisk

Fantastisk fin hjemmeside men og super hurtig levering

21 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Annette for at dele din oplevelse. Det er vi taknemmelige for :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig respons på mail og overholdt levering

Bestilte et par sko midt december, Fik mail med at de ville bekræfte ordren når de havde checket lageret. Der gik et par dage uden jeg hørte noget... Sendte mail, fik hurtigt svar retur. De havde ikke varen på lager. De ville få varen på lager den 22. december. Ærgeligt når det var en julegave. Men, den 23 dec. kunne jeg afhente varen. !!!! Så, på trods af fejl vedr. lagerstatus, så overholdte de, det lovede. Hurtig respons på mail og ikke mindst hurtig levering!!! Tak for det.

10 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Hej Susan, er glad for at høre at vi trods ventetid fik din julegave frem i tide. Tak for at dele din oplevelse :)

Har bestilt min vare for 2 uger siden

Har bestilt min vare for 2 uger siden. Jeg hørte ikke noget fra dem i en uge, hvorefter jeg ringede og rykkede og derefter fik en mail dagen efter om at min bestilling var gjort klar. Den er ikke sendt afsted endnu dog, kan jeg se på sporingen. Jeg prøver at ringe igen i morgen.

15 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Hej Karina, vi kan desværre ikke finde nogen ordrer i dit navn og har bedt dig sende flere oplysninger så vi kan finde en årsag.
Vi beklager hvis din ordre har været lang tid undervejs, men som vi skriver tydelige på vores webshop er den forventede leveringstid op til 12 hverdage, hvilket derfor godt kan være 2½ uge. Det er lang tid at vente, men det er grundet at det valgte produkt er udsolgt overalt og derfor skal skaffes hjem fra udlandet gennem forskellige private sælgere. Det kan tage tid, særligt i december, men vi gør altid vores bedste for at skaffe jer hurtige og friske sneakers :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, viden om produkt og leveringstid

22 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Troels, og tak for at dele din gode oplevelser med KarlsKicks.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god betjening

Fantastisk service og god betjening. Ringede og fik en par sko sat til side. Måtte skyde afhentning én dag - dette var intet problem.

16 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Simon, din tilbagemelding er værdsat, vi vil altid gøre vores yderste for en fantastiske kundeoplevelse :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skoene der ikke er kommet

Bestilte sko som var på lager ifølge hjemmeside. Bestilt d 4/12 som julegave og her d 20/12 er de stadig ikke kommet. Har rykket og været i deres fysiske butik som ikke kunne hjælpe ift online salg. De bliver ved med at skrive at lige om lidt kommer skoene, men ingen leveringstid. Svært irriterende oplevelse. Nu skal jeg så ud og finde på ny julegave. 🤥🤬

4 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Hej Nanna, vi har bedt dig om yderligere oplysninger omkring denne bestilling. Beklager at du har haft en dårlig oplevelse.
Vi vil gerne forsøge at rette op på det, også selvom der er gået lidt tid siden :) Skriv gerne til martin@karlskicks.com så kigger jeg personligt på sagen.
Mvh Martin
CEO KarlsKicks

Super god oplevelse

12 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Sabrina, langt de fleste ordrer kommer frem hurtigt og vi er glade for at du deler din erfaring.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min hustru Bestilte et par sko den 28…

Min hustru Bestilte et par sko den 28 november med forventet levering inden for maks 10 dage så god tid inden jul. Da vi nu henvender os da vi intet har hørt ses alle mulige undskyldninger om fejl i leverancer (anden farve end den bestilte) travlhed m.fl. vi gør så opmærksom på at der står 1-3 dages leveringstid på deres hjemmeside og tillige for de samme sko hvortil svaret er at det er en fejl - men bliver det så rettet - NEJ (svaret er nu at de vil kunne levere efter jul (men ikke hvad pr - sarkasme kan forekomme)

Ordren nu annulleret Gud ved om de kan finde ud af det! (Sikkert ikke)!

16 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Beklager jeres oplevelse, det er selvfølgelig ikke i orden.
Vi har dog intet sted på vores webshop oplyst levering indenfor maks 10 dage, men vi oplyser på bestillingsvarer at leveringstiden er forventet 5-12 hverdage. Vi annullerede jeres ordre efter netop 12 hverdage, da vi måtte indse at vi ikke kunne skaffe den hjem. I den forbindelse er der så sket en beklagelig opdateringsfejl i vores webshop.
Normal procedure er at man løbende modtager status på leveringen, men også at der ikke udsendes ordrebekræftelse før vi har varen fysisk hjemme.
Hvis I skriver til info@karlskicks.com og refererer til Trustpilot og med jeres ordrenr, så sender vi jer en lille gave som undskyldning for den dårlige oplevelse.
Mvh Martin
CEO KarlsKicks

Super service

Havde lige kort skrevet til kundeservice og fik her svar inden for kort tid.

9 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Dejligt at du deler din oplevelse Anders, det er værdsat :)

5 stjerner, så god service

4 december 2025

Tak kunde :)

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Det jeg købte var en julegave, så jeg kan endnu ikke udtale mig om det.

3 december 2025

Antwoord van KarlsKicks

Tak Marian, håber julegaven var som forventet :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.