Bedrijfsgegevens

1. Dieren en huisdieren

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kennel Hamann er en godkendt kennel som har opdrættet racehunde i 22 år. åå

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Sælger dødsyge hundehvalpe

Jeg købte en gravhund/bichon blanding i 2021. Allerede den dag jeg fik ham hjem havde han blodig og slimet afføring på hjemturen da vi stoppede for han kunne holde tissepause. Vini sagde at det skyldet stress over at blive taget fra sin mor. En uge efter han var flyttet ind måtte han hasteindlægges til overnatning på dyrehospitalet da han både havde diarre og opkast i en længere periode. Her var han 9 uger gammel. Han blev tjekket for giardia, hjerteorm og alt andet der kunne være årsagen til hans lidelser. Denne historie fortsatte gennem de 363 dage jeg havde ham. Konstant opkastning og diarre. Skånekost og andet hjalp intet. Dyrlægen sagde han havde en medfødt sygdom som gjorde at han ville lide af både opkast og diarre så længe han levede. Da jeg til sidst besluttede at det skulle han ikke, og måtte få ham aflivet kontaktede jeg Vini med besked herom, da der stod i kontrakten at hvis hunden var syg og måtte aflives, så kunne man få refunderet prisen for hunden. Hun affejede mig med besked om, at det kun gjaldt hvis jeg havde brugt hendes dyrlæge - som lå mere end 1 times kørsel i bil fra mig. Hun var fuldstændig ligeglad med, at hun på hendes HVALPEFABRIK, sælger syge hunde som ikke kan få en chance for et godt hundeliv, hun vil bare tjene penge på de stakkels dyr. Hun avler løs på kryds og tværs af hunderacerne og sender syge hunde ud til intetanende hundekøbere. Køb ikke en hund af Vini - hun bør stoppes fuldstændig!

5 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kjøpte Minni den 2 hos Vinni for 2…

Vi kjøpte Minni den 2 hos Vinni for 2 år siden og får ikke takket nok. Jeg flytter til Spania den 20de jan for meg selv Minni blir igjen i Norge og jeg vil be Vinni om å finne enda en dach som kan bli min og ingen andres.
Minni er liten men hun tror hun er en Grand Danoise, alle kjenner henne hvor vi bor og skal du ha nye venner er det vare å ta Minni med tur. 1000 takk Vinni-

12 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi købte i 2022 en gravhundeblanding…

Vi købte i 2022 en gravhundeblanding hos kennelhamann.
Den døde desværre for 1 måned siden af epilepsi som den har været plaget af siden den var helt lille.
Ville ønske at vi aldrig havde købt hund her.

26 september 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har hentet en dejlig hundehvalp

Har hentet en dejlig hundehvalp. Der var bare et problem. Den har lopper og det er famden forfærdelig og virkelig synd for hvalpen og meget besværligt at slippe af med Så husk tjek jeres dyr inden i køber dem

10 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra at købe hund hos…

Hold jer langt væk fra at købe hund hos kennel Hamann. Det er ren hvalpe fabrik. Vini skal stoppes. Hun avler syge hunde. Vi har mistet vores elskede hund, som både havde allergi og epilepsi. Flere fra samme kuld havde også epilepsi. Det er arveligt, så en af forældrene har helt sikkert også haft det i følge min dyrlæge. Læs alle hendes anmeldelser. Det er jo ganske chokerende hvad folk har oplevet med deres hunde igennem hende. Hun skal stoppes ! Hun er åbenbart så ligeglad med hendes handlinger, for hun svare jo ikke når man konfronterer hende med det.

22 mei 2025

Giardia efter pasning

Efter at have læst en del virkelig skræmmende anmeldelser, så må vi også lige tilslutte os. Vores hvalp blev passet på kennelen sidste sommer og kom hjem med Giardia. Som en servicemeddelelse ringer vi og fortæller kennelen om det, så de kan informere andre. Det benægtes at sygdommen kom derfra, og vi fik også den besked med at alle fik det og det var fra en vandpyt. Hvalpen havde sund mave og sund afføring inden. Hundene løb rundt og drak af de samme vandskåle, og der var pænt mange hunde, store som små. Intet hunde 'privatliv'. Så ja, hvor skulle Giardiaen ellers stamme fra. Det viste sig med det samme da vi kom hjem og med al den rengøring og smitterisiko, så var det ikke en rar oplevelse for nogle. Der var selvfølgelig også udgifter forbundet med dette. Tests og ting til maven, samt hunden slet ikke kunne træne socialisering med andre hunde i en lang periode.

30 juli 2023

AVLER SYGE HUNDE!

Vi købte den sødeste dværg gravhund af kennelen i foråret 2023, i fødselsdagsgave til min mor. Alt virkede til at være fint, indtil det ikke var mere. Han begyndte ud af det blå at tisse op til flere gange indenfor, selvom han var begyndt at blive renlig. Efter en kort periode kunne vi se, at hans tis ændrede farve, hvilket fik os til at tage ham til dyrlægen. Han fik konstateret en sygdom, hvor han dannede så mange krystaller i sit urinrør, at det til sidst ville stoppe urinrøret til og i sidste ende ville gøre at hans nyrer ville stå af. Derfor var vi nødt til at tage den ulidelige beslutning om at aflive ham, så han ikke skulle lide mere, da det er en uhelbredelig sygdom. Dyrlægen oplyste om, at det er en sygdom som med næsten 100 procent sandsynlighed var arvelig, og dermed har vi købt en syg hund fra start. Jeg kan se på andre tidligere anmeldelser af kennelen, at de har solgt flere hunde med nøjagtig de samme symptomer, hvilket forstærker vores mistanke om, at de avler på syge hunde med netop denne genfejl- Jeg fraråder alle at købe hunde fra denne hundefabrik! Køb en hund fra en kennel, som ikke har gjort dette til deres levebrød, men som derimod går op i dyrenes ve og vel og gør det af kærlighed til disse dejlige væsner.

Ydermere kontaktede vi kennelen, da vi fandt ud af at hunden var syg. Ejeren pudsede hendes mand eller partner i firmaet på mig, som overfusede mig verbalt i telefonen. Det er meget tydeligt for mig, at dette foretagende udelukkende handler om at tjene penge og ikke så meget andet. Vi fik om ikke andet pengene tilbage for vores hund, men det kompenserer desværre ikke for tabet af den hund som vi elskede meget meget højt, samt dyrlægeregninger for næsten 20.000 kroner.

8 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vini er flink og rar, men..

Vini er flink og rar, desværre tror jeg bare ikke at hun har sat sig helt ind i hvad hun avler på. Og om hun har fået undersøgt forældrene kan jeg også sætte spørgsmålstegn ved.
For det første købte vi vores hvalp med giardia(fandt vi ud af..) så det første stykke tid var ikke særlig sjovt med en hund der ikke kunne blive renlig, havde ondt i maven og hjemmet der skulle desinficeres osv. Han har den dag i dag stadig sart mave herefter.
Derudover har han også albueledsdysplasi og i en alder af 16 måneder allerede udviklet slidgigt, og skal være på medicin og ledtilskud resten af livet. Hans hofter er heller ikke helt gode.
Ligeledes har han også patella lux (løs knæskal).
Alle disse sygdomme er arvelige, hvorfor jeg kan have min tvivl om Vini egentlig er klar over hvad hun avler på.
Vi elsker vores hund over alt på jorden, men jeg ville ikke købe hund hos Vini igen grundet alle de sygdomme vi har fået med i købet.

10 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt den dejligste lille havaneser…

Har købt den dejligste lille havaneser blanding hos Kennel Hamann. Lille Mini er meget social og nysgerrig og jeg vil godt takke Vini Petersen, for det store arbejde og kærlighed til hundene, samt den kompetente rådgivning og vejledning hun har givet mig. Tak Vini

27 december 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Personligt er Winni meget sød!

Personligt er Winni meget sød!
Jeg har nu købt to hunde hos Winni med års mellem rum og de har desværre været meget syge fra start viser det sig desværre,den første hund jeg købte blev kun 7 mdr.og hende jeg har haft nu blev godt nok lidt over 4 år men det viser sig hun har været meget syg tilsyneladende fra start,og det kan jeg godt se nu hun var desværre meget bange og rigtig meget underkuet af alle de andre hunde der gik omkring hende hun har haft smerter i perioder fra start,og nu er hun desværre borte Pga.meget kritisk sygdom.så vær søde at tænk jer rigtig godt om inden i tar hunden med hjem der fra og mine forældre har en derfra også hun er også syg med kronisk urinvejs betændelse og er multi erlergiker så hun skal have medicin resten af hendes liv og det er en halv søster til hende jeg lige har mistet for nogle dage siden.
Så kære med mennesker tænk jer godt og grundigt om inden i køber hund der.

25 augustus 2022

Vi har hentet hvalpen Charlie

Vi har hentet hvalpen Charlie, og føler vi er meget heldige, for man mærker så tydeligt hvilken god start han har fået "hjemmefra"
De bedste anbefalinger herfra

29 juli 2022

KAN ANBEFALES HERFRA!🤩

Jeg har nu købt to hvalpe hos Vinni.
Fantastiske små søde hvalpe, virkelig god kennel, som drager omsorg for hundene.
Kan helt klart anbefales, hvis man er på udkig efter nogle gode hvalpe! 5 stjerner herfra!
- Lucas🤩🤩🤩

19 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den skønneste miniature langhårede gravhund

Vi har lige købt den lækreste smukke og meget velbegavede lille miniature gravhund hos Kennelhamann. Jeg har kun rosende ord at sige om oplevelsen af, at få en hund der fra. Min søn og svigerdatter købte også hund der sidste år, og der var oplevelsen den samme. Deres hund kommer med jævne mellemrum på små ferier i kennelen og får den bedste omsorg man som hundeforældre kan ønske❤️ Tak for at vi har lært dig Vini at kende, du leverede bare de sødeste hunde man kan tænke sig🤗

27 februari 2021

Den kærligste kennel i DK

Vi har fået verdens bedste, sødeste og velstimuleret Havapoo fra Vini. Det er første gang vi som familie skulle have en mindre hund ( vi har før haft hunde der som voksne var over 50 kg), og Vini har været helt fantastisk hele vejen igennem. Hun lod os besøge ham ligeså tit vi ville og efter afhentning har hun været fantastisk til at svare på alle vores opkald og sms'er med spørgsmål.
Da han skulle have sin 12 ugers vaccine, var der arrangeret nogle fælles timer med hans søskende hvor de kunne se hinanden igen, og det varmede vores hjerter meget at se hvor glad han var for at se Vini igen.

Vini og Kennel Hamann har vores varmeste anbefaling. Hvis vi skal have flere hunde i familien, bliver det fra hende!

30 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt den bedste hund.

Vi har fået den bedste behandling, og verdens bedste hund hos Kennel Hamann. Han fylder lige straks et år. Hvis vi undervejs har haft spørgsmål eller ønsket råd har Vini straks været klar med svar. Hvis vi på et tidspunkt skal have hund igen, vil vi købe her igen.

11 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Syg hund med betændelse og fyldt med orm

Jeg købte tilbage i 2012 en hvalpe blanding fra Kennel Hamann, men blev noget overrasket, da jeg skulle hente hvalpen. Jeg fandt hvalpen over den blå avis og havde regnet med, at jeg skulle hente ham i et hjem med et enkelt kuld, men blev noget overrasket, da jeg kom frem. Der var hunde OVERALT! Min lille hvalp var syg fra start. Han havde betændelse i spiserøret og fyldt med orm. Har aldrig set så meget orm i så lille en hund, det var et frygteligt syn!
Én ting var at vi måtte betale overpris for hvalpen, men vi måtte også betale over 12.000 kroner i dyrlæge regning umiddelbart efter. Kennel Hamann var ligeglade med min henvendelse..

Jeg reseachede den gang en del og faldt over flere tilfælde af folk der havde fået syge hunde fra Kennel Hamann.

Jeg vil ikke anbefale at støtte denne hundefabrik!

24 juni 2020
Logo Kennelhamann.Dk

Antwoord van Kennelhamann.Dk

Anmeldelser som er 9 år gamle er ikke tilladt på Trustpilot

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt den dejligste Frengle hos…

Vi har købt den dejligste Frengle hos Vini!
Hun er en hvalp i absolut balance både psykisk og fysisk!
Der er ingen tvivl om, at hvalpene fra kennel Hamann er opdrættet med kærlighed og god stimulation.
I den svære ventetid var Vini sød til at sende billeder af vores hvalp, og vi var altid velkomne.
Min varmeste anbefaling af kennel Hamann.

21 juni 2020

....

Selvom vores oplevelse er ved at være et stykke tid siden. Er det på tide vi skriver en anmeldelse.
Vi købte vores første hvalp der, og ud fra de meget få dårlige anmeldelser der var valgte vi at se forbi dem. Det virkede også til at starte med som et rigtig godt sted.
Vi får vores gravhunde hvalp med hjem, som allerede da vi kommer hjem er meget syg. Jeg kontakter kennel ejeren, og fortæller at hvalpen virker rigtig syg. Jeg får af vide at det kunne være køresyge, og det lyder selvfølgelig fornuftigt nok. Fordi hvem tænker at man får en hundehvalp med hjem der er dødelig syg? Ja vores hundehvalp måtte aflives to dage efter vi havde fået den hjem på Frederiksberg Dyrehospital. Vi fik de penge vi havde fået for hunden tilbage - men det gør intet af dette ok! Den lille hvalp havde forskellige hjerterytmer dens tarm var stået fuldstændig af, og vi blev forsikrede om at dette måtte have stået på inden vi fik den også. Please vær opmærksomme!

9 februari 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.