I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdræt, hvilket jo står frit at vælge, synes jeg der er rent og pænt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En trygg, god og kjærlig hund har vi fått fra Kennelsemine. Særlig god oppfølging av oss som første gangs hundeeiere. Vi fikk besøke hvalpen vår da vi var på sommerferie i området, og det å få hilse p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har nylig kjøpt en valp fra Kennel Semine, hvor vi brakte med oss til Norge. Viol er en nydelig valp, så rolig og fin og snill. Vi gleder oss stort over å ha fått valp fra Kennel Semine, hvor de er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har fået den skønneste hvalp fra Kennel Semine, mops/beagle blanding. Vi har primært haft kontakten med Heidi, men alle har udvist stor kompetance og imødekommenhed. Kærligheden til alle hvalpe og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension Hos SeMineHvalpe avler vi sunde, sociale og glade hvalpe i trygge, naturskønne omgivelser. Vi driver også en kærlig hundepension, hvor hundene bliver passet med samme omsorg som vores egne. Vores mission er at give hvalpe den bedste start på livet – med sundhed, socialisering og kærlig opdragelse i fokus. Vi holder tæt kontakt med vores hvalpefamilier og deler gerne billeder og opdateringer undervejs. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen hos os!
Grønmosevej 9, 6823, ansager, Denemarken
Vi har fået en fantastisk amerikansk cookerpoo hvalp. 😀🐕
Hun er kærlig, lærenem og en rigtig god hund. Både til børn og voksne. Vi har kun haft hende i to dage og hun kommer allerede,når vi kalder hendes navn.
Hun er også allerede ved at være renlig,. Hun går hen til døren, når hun har behov.
Hun er meget social og følger os, hvor vi går. 😊
Da vi købte hende fik vi foder, tæppe, hundetegn og tæppe med.😊
Vi er utrolig glade for vores køb og vil anbefale til andre, at købe detr. Da vores hund er super godt socialiseret😊.
Mvh Christina
Virkeligt et godt sted.og vi har fået en dejlig bamse.Tak for det.😊❤️
Vi besøgte kennelen i dag med 2 af vores borgere, og vi fik en super modtagelse af parret som ejer stedet
Hundene var alle glade for at få besøg og de var helt ok med at vi snakkede med deres hvalpe.( Super go måde at socialisere deres hvalpe og mødrene, på med besøg af flere forskellige mennesker)
Blev vist rundt og så alle de forskellige hold hvalpe, stedet var meget rent og hundene var velplejet og oplagte.
Virkelig et godt besøg, vi kommer helt sikkert igen
Bedste hilsner fra Postens vej Brejning.
Vi har hentet en fin lille Cokapoo hvalp - og hun er den skønneste lille pige. Vant til børn og her under en uge efter vi hentet hende, næsten renlig.
Tidl medhjælper.
Og samtidig. klient i huset.
Kaluah fyldte 8 år denne dag. Da jeg fik hende som ½.. årig var hun frå første min tredje datter. Den 1.. jeg talte om... .. .
Af dem. Hun har været savnet af mig siden 2020 juli.. ... ..
Hvor jeg var tvunget til at bortadoptere hende til en gammel bekendt jeg ikke har set siden.
Nu hvor. .
Hun ikke løber omkring., mig på markerne og i skoven
Jeg savner hendes kærlighed. Og den uretfærdige misforståelse... Der ligger bagved det her efter hvad jeg kan se.
Så når du får sådan en ven så er det fordi den er opfostret af mennesker der lever i begge verdener og dermed bringer en hunds sanser ikk ballance med deres omsorg og pleje der bliver til de hvalpe som skal vælge jer med øjenkontakt og mod i nysgerrighedens perspektiv.. istedet for at fanges på blot udseende og nuttede fremtoning ok farvespil. Bestemmer DU måske selv hvem der bliver venner eller vælger du den på udseende og nuttede fremtoning. Alene.
Andreas ❤️❤️❤️🔥
Super flinkt og imødekommende personale på kennel Semine. Det hele gik super smooth med hentning af vores lille vuf, personalet er gode til at svare på spørgsmål og få en god start med hunden så man har ro i maven når man tager derfra 🌟 ikke sidste gang vi får en hund fra kennel Semine
Vi har købt den skønneste hvalp hos Kennel Semine.
Det var en rigtig god oplevelse med søde og imødekommende hundeavlere der tog sig god tid til at gennemgå alt papirarbejdet, betingelser, hundens helbred osv.
Vi blev vist kennelen, fik hundetegn og overbragt den lille på en god og professionel måde.
Vi kan varmt anbefale at købe hund hos Kennel Semine. Det var et super godt valg som vi vil benytte os af igen.
Tusind tak
Mange hilsner
Linette og Kim Larsen
Fantastisk hunde oplevelse hos Kennelsemine!
Vi har hentet vores nye familiemedlem hos Kennelsemine, et valg vi aldrig vil fortryde!
Kennelen byder på står gæstfrihed og de opdrætter ekstraordinære hunde.
Hver hund udstråler kærlighed og pleje, hvilket tydeligt afspejler opdrætternes engagement.
Sundhed og velvære er tydelige prioriteter hos kennelen og gøre det til det perfekte sted for dem, der søger en loyal og elskelig firbenet ven!
De byder også velkommen til hyppige besøg, hvilket skaber en tryg atmosfære for både hunde og ejere inden afhentning. Gratis hundetegn er en fin detalje, der viser omsorg. Personalet er super søde og har altid været hurtigt til at besvare opkald samt beskeder, og faciliteterne er rene og velholdte. Et fantastisk sted at købe hund for hundeelskere!
- Stor anbefaling her fra!!
Vi købte vores lille drømme hund hos Kennelsemine, vi hentede ham (Ludvig) den 28 oktober 2023, det viste sig hurtigt at noget var galt, da han blødte ud af bagenden. Vi tog kontakt til kennelen dagen efter afhentning og fik af Ditte besked om at det var forventeligt når man købte hund hos en kennel og vi lige skulle give det 14 dage. Vi kontaktede deres dyrlæge som jo 3 dage før afhentning havde tjekket ham - deres råd var klart at kontakte vores egen dyrlæge da det IKKE var normalt.
Ludvig virkede ikke påvirket af det, han var sød og legesyg som forventet af en hvalp. Vi kontaktede vores egen dyrelæge som til start ville anbefale en pasta fra apoteket. Denne købte vi med det samme og begyndte at give ham.
Det virkede ikke og jeg havde igen kontakt med Ditte hos kennelen som sagde at hun lige ville sende noget antibiotika. Senere kom det frem at der også var flere andre syge hvalpe i det kuld og det næste var at han og andre blev testet positiv for Guardia. Løsningen fra kennelen var at de godt ville betale en sæk fiber foder eller tage ham retur.
Her 14 dage efter at hun sagde at antibiotikaen var sendt, har vi stadig intet modtaget - så det passede nok ikke helt.
Efter at have talt med 4 uafhængelige dyrelæger som alle havde samme råd: Aflevere ham tilbage, måtte vi sige farvel til vores lille familiemedlem. Ved afleveríng kunne vi så konstatere at han ikke var den første der kom tilbage med det problem.
Og til jer der ikke kender Guardia, så er det ekstremt smitsomt og for hvalpe og gamle hunde er der chance for at de ikke overlever og for dem der gør; er det en lang sej kamp at komme til livs. + at det også kan smitte mennesker.
Og her 5 dage efter aflevering, sælges han igen og mit hjerte græder, både for ham men også for den familie som køber en syg hund.
Ved godt at kennelen sikkert vil benægte det men jeg har alt på skrift, så de kan sige hvad de vil.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Skide god service og hundene har det godt, og alt er som det skal være
10 Stjerner
Jeg må desværre erkende at min oplevelse var utrolig ubehagelig.
Jeg skrev en besked til vedkommende, hvori jeg beskrev at det var væsentligt, at det var den rigtige hund til vores familie, ikke at hundens trivsel var i anden række, tværtimod. Jeg lagde vægt på at vi i huset har en på fire år og derfor søgte jeg personalets erfaringer for at styrke målet om at hundens behov kunne mødes og så intet kunne komme som et chok for os. Dette var meningen at det skulle fremme at hundens sikkerhed for at "Forevigt-hjem"
Jeg modtag en yderst modbydelig besked tilbage, hvori personen fejlagtigt og uden videre grundlag vurdere, at vores kommende hund ville blive tilsidesat til fordel for min 4 årige søns dårlige adfærd😳😲
Dette er og har aldrig været tilfældet og det, at blive vurderet sådan når man opsøger råd og erfaring fra en medarbejder på stedet, er ikke kun modbydeligt men også decideret umoralsk.
Jeg blev også informeret om at jeg aldrig kunne få en hund, derfra, hvilket jeg jo selvfølgelig ikke har lyst til mere.
Jeg kan kun respektere at personalet tager hundenes trivsel alvorligt, men dette var både utilgiveligt og dømmende uden grundlag, og kostede en hvalps mulige lykkelige hjem hos en familie som vil gøre det så godt som muligt for vores kommende familiemedlem.💔
Beklager men har aldrig oplevet noget lignende og vil også anbefale andre at søge til et sted, hvor personalet oprigtigt forsøger at spotte gode hundeejere og ikke bare udnytter sin position til at nedværdige og fejlvurdere efter humør.
Mia Larsen

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
***** Da der ikke er nogen Frengle-opdrættere i Tyskland, kiggede vi rundt i Danmark og fandt Kennelsemine. Vi kommer fra grænsen og behøvede ikke at gå langt. Ved første besøg havde vi allerede valgt en lille hund, som allerede havde papirerne klar. Henry tog et rødt halsbånd på ham, og vi kunne ikke få den søde hund ud af vores hoveder. Vi ville tænke over det. På tilbagevejen var vi stadig i Blavand Strand. Vi kunne ikke få tankerne væk fra lille "Hans" med den røde krave. Vi ringede dagen efter og sagde, at vi ville hente lille "Hans". Da vi kom tilbage til Ansager, løb lille "Hans" allerede hen imod os. Sådan en kær kæreste. En kær glad natur, så munter og sød. Vi omdøbte den så hos Henry til "Toivo" på dansk = håb. En sød ung kvinde havde printet et ekstra navneskilt til ham. Vi fik også en masse proviant. Toivo er en frengle med lille mops. På tilbagevejen fik vi lækre friskhøstede kartofler fra Christian. Toivo følte sig meget godt tilpas hjemme, lige i gården, haven og huset. Nu er han blevet rigtig stor, en smart, smuk, sund hund. Vi ville få en hund fra Kennel semine igen. Venlig hilsen fra Kirsten og Bjørn med Toivo *****--***** Da es in Deutschland keine Frengle Züchter gibt, haben wir uns in Dänemark umgeschaut und Kennelsemine gefunden. Wir kommen von der Grenze und hatten es ja nicht weit. Beim ersten Besuch hatten wir uns schon einen kleinen Hund ausgesucht, der auch schon die Papiere fertig hatte. Henry hat ihm ein rotes Halsband umgebunden und der süße Hund ging uns nicht mehr aus den Kopf. Wir wollten es uns noch überlegen. Auf dem Rückweg waren wir noch in Blavand Strand. Der kleine "Hans" mit dem roten Halsband ging uns nicht mehr aus den Kopf. Nächsten Tag haben wir gleich angerufen und gesagt, dass wir den kleinen "Hans" abholen. Als wir wieder in Ansager ankamen, lief uns schon der kleine "Hans" entgegen. So ein lieber süßer, Schatz. Eine liebe Frohnatur, so fröhlich und lieb. Wir haben ihn dann bei Henry noch umbenannt in "Toivo" auf dänisch = Hoffnung. Eine nette junge Frau hatte ihn noch ein extra Namenschild gedruckt. Wir haben auch viel an Proviant mitbekommen. Toivo ist ein Frengle mit wenig Mops. Auf dem Rückweg haben wir dann noch von Christian leckere frisch geerntete Kartoffeln mit bekommen. Toivo hat sich zu Hause, gleich im Hof , Garten und Haus sehr wohl gefühlt. Jetzt ist er schon richtig groß geworden , ein schlauer, hübscher, gesunder Hund. Wir würden uns wieder von Kennel semine einen Hund holen. Liebe Grüße von Kirsten und Bjørn mit Toivo *****
Professionelle ansatte og kanon god service.
Vi har intet ondt at sige om stedet og har fået en hund vi er rigtige glade for
Vi havde en rigtig god oplevelse med ro og tid til at være sammen med hvalpene da vi skulle udvælge den rigtig hvalp. Der var styr på tingene på stedet.
Vi har fået en Sun, glad og velafbalanceret hvalp ❤️
Alt var så godt og præcist som vi havde ønsket os👍❤️
God kommunikation fra start til slut, fin hvalpepakke man får med, når man afhenter hvalpen. Engagerede medarbejdere og dejlige glade hunde.
Søde hunde og mennesker.
Pænt rent og hundene har adgang til at gå ud .
Jeg har købt lille Rudi ,
fransk - mops - beagle blanding .
Han er en modig og glad hvalp , der ikke er bange for noget . Min gamle hund var med og blev kærligt modtaget og hilste på flere hvalpe og mennesker
Vi fik en meget fin og personlig behandling i forbindelse med vores køb af vores nye dejlige, søde hund Hjørdis - vi er meget glade ! 😊
Vi har fået en rigtig skøn, sund og glad blandingshund fra Kennel Semine. Han trives rigtigt godt med vores børn og vores ældre hund (også fra Kennel Semine). Vi er nu de lykkelige ejere af lille Bobby.
God og rar behandling.
Vi hentede vores lille dejlige hvalp, og blev mødt af to søde piger.
Her gik vi alle papirerne igennem samt sundhedsbogen.
Kan klart anbefale Kennelsemine.
Vi fik både et tæppe, halsbånd, snor og ikke minst en god stor foder opbevarings spand, fyldt med foder😃
100% et godt sted at købe hund🐶
Lees meer over geverifieerde reviews.