SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdræt, hvilket jo står frit at vælge, synes jeg der er rent og pænt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En trygg, god og kjærlig hund har vi fått fra Kennelsemine. Særlig god oppfølging av oss som første gangs hundeeiere. Vi fikk besøke hvalpen vår da vi var på sommerferie i området, og det å få hilse p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nylig kjøpt en valp fra Kennel Semine, hvor vi brakte med oss til Norge. Viol er en nydelig valp, så rolig og fin og snill. Vi gleder oss stort over å ha fått valp fra Kennel Semine, hvor de er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået den skønneste hvalp fra Kennel Semine, mops/beagle blanding. Vi har primært haft kontakten med Heidi, men alle har udvist stor kompetance og imødekommenhed. Kærligheden til alle hvalpe og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kennel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension Hos SeMineHvalpe avler vi sunde, sociale og glade hvalpe i trygge, naturskønne omgivelser. Vi driver også en kærlig hundepension, hvor hundene bliver passet med samme omsorg som vores egne. Vores mission er at give hvalpe den bedste start på livet – med sundhed, socialisering og kærlig opdragelse i fokus. Vi holder tæt kontakt med vores hvalpefamilier og deler gerne billeder og opdateringer undervejs. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen hos os!

Contactgegevens

min lille guldklump

jeg har nu haft min lille Rina i snart 3 uger og hun er det dejligste det var en skøn oplevelse at få hundehvalp ved kennelsmine søde og rare mennesker og så får man en kernesund hundehvalp jeg kan kun varmt anbefale at man får sin hundehvalp der mvh kirsten jensen

15 oktober 2021

Dejligt sted at komme

Jeg kommer jævnligt ude på kennelen og går ture sammen med hundene ude i skoven.

Jeg ved at burene bliver gjordt rent hver dag både inde og ude, og får rent vand og mad hver dag.
De har adgang til at komme udenfor og de har en kasse hvor de sover inde og der er gulvvarme og tæpper og tæpperne bliver skiftet hver dag.
Burene bliver tjekket og er godkendt og hundene har faktisk mere plads end børn i børnehaven.

En kennel er slet ikke det samme som stue opdræt, så derfor bliver jeg lidt harm over at nogle begynder at svine kennelen til, for hundene har det så godt hos kennelsemine.

Der er nogle ved hundene hver dag og snakker og kæler med dem og de går ture med hundene, og hvalpene bliver socialiseret helt fra små så de bliver vant til mennesker og være i hænder😊.

Jeg elsker og komme ude på kennelen, man bliver altid glad for at være sammen med hundene, der er selvfølgelig nogle hunde der er “reserveret”, men sådan er der jo altid nogle hunde der er men man skal lige give dem lidt tid indtil de bliver tryk ved en.

Der er rigtig mange fluer ude på kennelen men det ligger også ude på landet og det kan man ikke rigtig gøre noget ved.

Tis behøver ikke have lagt i flere timer for at lugte, det kan have blevet gjordt rent og så går de hen og tisser så kommer det også til og lugte så uanset hvad vil der altid lugte lidt af hunde tis uanset hvor meget man gør rent.

Mvh solvejg Jensen

4 oktober 2021

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Tusind tak for de fine ord
Mvh Kennelsemine

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det lignede en fabrik

Vi var taget til Kennel Semine for at se to avlshunde, da disse ikke længere skulle bruges til avl. Vi ønskede derfor at give en af dem et godt hjem. Vi skulle blot beslutte os for, hvilken af de to hunde, vi skulle vælge.

Det var meget svært at genkende stedet, som vi, inden besøget, havde set på hjemmesidens billeder. Synet der mødte os var mildt sagt hjerteskærende. Vi gik ind i et uhumsk og ildelugtende "velkomstlokale". Der urin og afføring på gulvet og fluer overalt; rigtigt mange fluer! I forlængelse af lokalet var staldbygningen, hvor hundene stod i båse på hårdt underlag. Larmen fra de gøende hunde var øredøvende. Den eneste formildende omstændighed var, at hundene trods alt havde adgang til et mindre udendørs område.

Begge avlshunde, som vi mødte, udviste sky og skræmt adfærd. Den ene hund viste stort set ingen interesse i os. Den anden hund virkede desideret angst og reagerede voldsomt på selv rolige bevægelser. Det var efter vores vurdering tvivlsomt, at nogle af disse hunde kunne trives hos en familie.
Vores egen hund, som vi havde medbragt, så han kunne hilse på vores mulige kommende hund, var også tydeligt utryg ved situationen.
Hvalpene er uden tvivl søde, men fra vores perspektiv, er de fremavlet under kritisable forhold.

2 oktober 2021

Hej Morten.
Det er vi kede af, at i fik det dårligt af at komme her.
Dog overholder vi alle regler om hundehold som er et lov krav.
Dyrlæge besøg flere gange om året og besøg fra fødevarestyrelsen.
I hvert bur er der et rum hvor de kan gå ind og ligge sig/ sove hvor der både er tæpper og kurve plus varme i gulvet. plus de har et udendørs område de kan gå ud og besørge sig.
Alle bure og udenfor bliver rengjort hver dag.
Alle vores hunde får dagligt gåture ned i skoven.
Mht gøende hunde, det er klart at hundene gør, når der kommer nye mennesker/hunde som de ikke kender.
Men er oprigtig ked af, at i fik en dårlig oplevelse her.
Mvh Kennelsemine

Kjempefin valp og kennel

Kjempefin og frisk valp. Masse positiv energi og er tillitsfull og nysgjerrig. Kennelen har fulgt godt opp og vi er svært fornøyde med behandlingen vi fikk før, under og etter overtagelse av valpen.

8 september 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Køb af hund

Vi har købt en hund i midten af juli 2021. Hurtig svar både på sms, mail og telefonisk. Gode muligheder for at besøge vores hund løbende, fine aftaler ift. betaling af depositum og afhentning. Gode og relevante informationer ved afhentning og meget fin startpakke.

10 augustus 2021

Vi har fået den dejligste hvalp fra Kennel Semine

Vi har fået den dejligste hvalp fra Kennel Semine. Henry og Hanna var meget hjælpsomme, kompetente og søde. Vores lille Elton er glad, nysgerrig og fræk og meget tryg. De bedste anbefalinger fra os!

3 augustus 2021

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros til Kennelsemine for god…

Stor ros til Kennelsemine for god betjening og tid til alle vores spørgsmål i forbindelse med køb af hvalp. Vi har hentet skønne Mollie som er den mest kærlige og sjove lille hvalp. Tak for jer ❤🙂

3 augustus 2021

mange tak

Positiv oplevelse!

Vi har hentet lille Hjørdis hos Kennel Semine, og det var en helt igennem positiv oplevelse. Ved henvendelse fik man STRAKS svar, hvilket jeg ikke er forvænt med hos andre opdrættere! Flinke, imødekommende medarbejdere, og ikke mindst søde og kærlige hunde.
Kan varmt anbefales.

17 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har två hundar från Kennel Semine…

Vi har två hundar från Kennel Semine och är hur nöjda som helst. Bra kommunikation där vi fått bilder på våra valpar varje vecka medans vi väntade på att hämta hem dem. Vi är hur nöjda som helst!

15 juli 2021

god sommer til jer

Hilsen Heidi

Fantastisk Kennel

Fantastisk Kennel. Imødekommende og sødt personale, hundene har rigtig gode forhold og man føler sig rigtig velkommen på et besøg hos dem.
Vi kom helt fra Sjælland og fik en skøn hvalp med hjem ❤️

15 juli 2021

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligste lille hvalp og god service!

Dejligste lille hvalp og god service!
Vi hentede vores lille shiba-blandingshvalp d. 4/7, og er bare så glade for hende! Hun er en dejlig, velafblanceret og nysgerrig hvalp. Man kan mærke at hun har tillid til menneskerne omkring sig. Og hun var 99% renlig da vi fik hende (hvilket vist også er kendetegnet for netop shibaen).
I ugerne op til at vi afhentede hende havde vi løbende mailkorrespondance med personalet på kennelen. De besvarede alle vores spørgsmål og var behjælpelige med at tage et par billeder af vores kommende hund, så vi kunne følge med frem til overtagelsen. Alt i alt har vi været meget tilfredse med forløbet!

14 juli 2021

Skønne, glade hunde

Vi har købt begge vores hunde hos kennelsemine. Skønne, glade hunde, der for os til at smile hver dag!
søde og hjælpsomme medarbejdere.

23 juni 2021

Tak for svar.

God oplevelse med køb

God oplevelse med køb.

2 juni 2021

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

mange tak Det er varmt at høre

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og skønne hunde

Vi har været utrolig glade for forløbet med købet af vores skønne hund hos Kennelsemine. Altid venligt personale når man ringer og har nogle spørgsmål, og der har aldrig været noget problem med at komme ud at besøge vores lille ven frem til at vi måtte hente ham hjem.
Og så er alle deres hunde jo bare super søde. Kennelsemine får vores bedste anbefalinger.

2 juni 2021

Tak for svar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en lille hvalp

Vi har købt en lille hvalp. Alt omkring hundene og hvelpene var flot og fantastisk. Vi kommer en gang om ugen og møde vores hvelpe og det var dejlig oplevelse at følge med hendes opvækst.

27 mei 2021

Mange tak

De Bedste Anbefalinger

Kan kun give KennelSemine de bedste anbefalinger.
Et dejligt sted at købe en hvalp der er omgivet af det skønneste omsorgsfulde personale, samt udenoms omgivelser.
Vi har fået den dejligste renlige hvalp hjem. Ligeledes har vi haft en fantastisk sparring med Heidi fra Kennelsemine (under forløbet/og nu)der uden tvivl er utrolig kompetent og professionel.

24 mei 2021

Mange tak '
Hilsen Heidi

Lees meer over geverifieerde reviews.