SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdræt, hvilket jo står frit at vælge, synes jeg der er rent og pænt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En trygg, god og kjærlig hund har vi fått fra Kennelsemine. Særlig god oppfølging av oss som første gangs hundeeiere. Vi fikk besøke hvalpen vår da vi var på sommerferie i området, og det å få hilse p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nylig kjøpt en valp fra Kennel Semine, hvor vi brakte med oss til Norge. Viol er en nydelig valp, så rolig og fin og snill. Vi gleder oss stort over å ha fått valp fra Kennel Semine, hvor de er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået den skønneste hvalp fra Kennel Semine, mops/beagle blanding. Vi har primært haft kontakten med Heidi, men alle har udvist stor kompetance og imødekommenhed. Kærligheden til alle hvalpe og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kennel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension Hos SeMineHvalpe avler vi sunde, sociale og glade hvalpe i trygge, naturskønne omgivelser. Vi driver også en kærlig hundepension, hvor hundene bliver passet med samme omsorg som vores egne. Vores mission er at give hvalpe den bedste start på livet – med sundhed, socialisering og kærlig opdragelse i fokus. Vi holder tæt kontakt med vores hvalpefamilier og deler gerne billeder og opdateringer undervejs. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utroligt søde og rar mennesker på…

Utroligt søde og rar mennesker på stedet. De giver rigtig god tid til at snakke, både før under og efter købet. Kan kun anbefale 👍👍👍

9 oktober 2020

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

mange tak for svar. dejligt og høre i havde en positiv oplevelse af stedet.

Udelukkende god oplevelse!

Udelukkende god oplevelse! Fantastisk hvalp, samt en god oplevelse og overlevering. Helt igennem god kennel og imødekommende mennesker.

8 oktober 2020

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Vi kunne komme og besøge når det passede os, og personalet var altid imødekommende og søde.

23 september 2020

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem dårlig behandling

Vi kan desværre ikke nikke genkendende til den ellers gode omtale Kennel Semine har fået. Vi er et par fra Sjælland, der havde aftalt med Henry vi skulle køre til Ansager og se den lille hvalp vi havde forelsket os i, men desværre havde han i mellemtiden solgt den, vel vidende om vi var på vej derover og havde kontaktet endnu engang lige før betalingsanlægget til Storebæltsbroen, bare for lige at være sikker, men jo jo, vi kunne bare komme.

Vi kontaktede ham 10 min efter annoncen var lagt på DBA, han lovede udtrykkeligt at hvalpen ikke var solgt når vi 3,5 time efter nåede til Ansager. Men set i bakspejlet, prøvede han ihærdigt at lokke os til at se flere hvalpe fra andre kuld, før vi fik lov at møde den hvalp vi var kommet for at købe. Han beklagede situationen, men det er ikke godt nok for og vores børn. Det er menneskeligt at fejle, men man må være mand nok til at rette op på fejlen. Vi har ihærdigt prøvet at få Henry til at annullere handelen, men forgæves, da han desværre ikke svarer på vores beskeder, mails eller telefonopkald. Vi er så skuffede og kede af vi ikke har fået vores hvalp. Det virker for os som om det er en pengemaskine.

Morten og Rikke

14 september 2020

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Vi er virkelig kede af jeres oplevelse og ja, det er menneskeligt og fejle.
Generelt har vi en fast aftale om at hunde der ikke er reserveret stadig er til salg.
Altså at der ligger depositum på hunden.
på den måde ved vi altid at hunden er til en bestemt og hvem.
har en anden så reserveret hunden, kan vi i følge loven ikke tvinge handlen tilbage, hvis der allerede er lavet kontrakt.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hvalpekøb

Min mand, mig selv og min søn, var oppe at kigge på hvalpe. Alt var godt, de var venlige osv., og min søn forelskede sig i en hvalp, som vi lagde depositum på. Henry ringer så en uge senere og siger der er sket en fejl og hvalpen vi har lagt depositum på, er reserveret/solgt til en anden. Vi må så kører derop engang til og finde en anden hvalp. Da vi så finder en anden hvalp og laver papirer på den, fortæller den unge pige der arbejder, at det sker nogle gange for Henry, og at de beklager dybt, og vi selvfølgelig ikke skulle betale fuld pris. Den oprindelige pris er 10.000kr. Da alt kommer til alt, vil Henry helst ikke ned i pris, han siger alle hvalpe koster 10.000kr. Vi ender dog med at kun betale 9.000kr.

- Det har dog ikke så meget prisen at gøre, hvor meget vi skal betale for en hvalp,
- men det er princippet!
- at de har fejlet,
- at de lover afslag i pris, som er intet problem siger de.
- Der skal så alligevel meget til, før han vælger at gå lidt ned i pris.
- og så slutter Henry af ned at sige, så fik i en billig hvalp.??

Egentlig ikke:
- vi har betalt 9000kr for en hvalp, som vi ikke valgte som første valg.
- vi har måtte kører der op en ekstra gang!
- bruge en ekstra fridag på det! Vi har over en times kørsel derop og så skal vi jo også hjem igen.
- min søn fik ikke den oprindelige hvalp som han forelskede sig i.
- Og så måtte vi virkelig overbevise om, at vi ikke skulle betale fuld pris pga. ovenstående,
- Det på trods af vi fik at vide, at det ikke var et problem, men nærmest en selvfølge.

Dog skal det siges, at vi jo selvfølgelig alligevel har fået en dejlig og sund hund ud af det, og udover de ovenstående problemer, har vi da fået en okay venlig behandling.

1 september 2020

Fantastiske hunde

Fantastiske hunde

Jeg købte i november 2018 min dejlige dreng Robin som er den skønneste labradoodle, fra skønne Camilla.
Jeg kan varmt anbefale stedet.
Vi er så glade for kennelsemine, meget behagelige og nede på jorden. Der er ikke det man, ikke kan kontakte og spørge dem om. Vi vender helt sikkert tilbage når Robin snart skal have en lillesøster.

12 augustus 2020

Kan anbefales

Kan anbefales
Super dejlig sted med venligt personale.
Fulde af gode råde og hjælp 👍😊

4 augustus 2020

mange taak

Super skønne hvalpe

Er super tilfreds med både hvalpen og hele forløbet inden vi fik ham hjem. Vi kunne altid komme forbi og hilse på ham, så ventetiden ikke føles så lang. Alle medarbejdere var super søde og havde altid tid til at snakke. Kan varmt anbefale at købe hvalp her.

4 augustus 2020

mange tak

Vi anbefaler meget gerne Kennelsemine

Vi hentede vores lille Shis Tzu hvalp (Gurli og Tofix) i denne uge. Vi har hele vejen igennem haft rigtig god kontakt med både Herny, men især også af de øvrige ansatte.

De har været rigtig gode til at komme med hurtige svar, gode råd i forhold til vores valg af race og køn. Vi har snakket med dem mange gange, både telefonisk og på sms og mail.
Vi blev ringet op kun få timer efter, at hvalpene var født, så føler vi har været med i hele processen + at vi har fulgt hvalpene på både billedere og video.

Vi besøgte vores hvalp på vej hjem fra ferie (vi bor på sjælland, så kommer ellers ikke lige forbi) Vi havde sendt besked i forvejen og fået et ok tilbage, men selvom det var søndag ved spisetid, var det intet problem og Henry hentede alle 3 tæver, så vi kunne hilse på både vores og de andre og de har haft rigtig god tid, hver gang vi har været på besøg

Vi har fået at vide at vi bare kunne kontakte deres dyrlæge også, hvis vi var i tvivl om noget som helst. Hvis der er det mindste opfordre de også til, at man tager kontakt til dem.

Hvis man 100% er til stue opdræt, er Kennelsemine ikke lige der man skal starte sin søgning.
Men når det er sagt, så er alt andet rigtig godt på Kennlen. Der iblandt også det, at de har flere racer at vælge imellem, hvilket gør, at man måske (især som første gange ejer) ikke bare vælger sin første indskydelse!

Vores hjalp virker meget socialiseret, glad og harmonisk og vi vil meget gerne anbefale Kennelsemine videre.

1 augustus 2020

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Labradootle

Vi har været tilfreds med kennelsminde,der er dog et lille minus da de havde svært ved at holde styr på hvilke hvalpe der var solgt.
Vh Dorthe Rytger

29 juli 2020

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Ja vi beklager meget, der var noget forvirring omkring hvalpene.
Vi kan ikke helt regne ud hvad der er sket.

Hej Henry.

Hej Henry.
Ville lige hilse fra Gyda og mig selv for at fortælle at Gyda trives godt.
Det er en meeeeget legesyg,glad og tillidsfuld lille hund.
Jeg er så glad for Gyda og omvendt.
Tænker vi en skønne dag kommer forbi,så du kan se den igen.

Kan kun sige godt om din kennel.
Søde velafbalanceret hunde.
Mange venlige hundehilsner fra Tinna og Gyda❤️❤️❤️❤️❤️❤️

7 juli 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Kennelsemine.Hundene…

Kan varmt anbefale Kennelsemine.Hundene har det rigtig godt, og der er virkelig styr på det. Fik en hvalp sidste år, den er noget så dejlig, Har været på besøg hos jer, kan se hundene trives rigtig godt.

27 mei 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg købte en 8 uger gammel drengehvalp…

jeg købte en 8 uger gammel drengehvalp som nu er 1,5 år gammel. han var en blanding af puddel, mops og shih tzu. Han har altid været super tillidsfuld over for alt og alle. Han er simpelthen hundeklog, et smukt ansigt og har aldrig været syg af noget som helst. Han hed BAKI og jeg må tilstå, at jeg godt kunne tænke mig at møde dig Henry sammen med Baki for at se hvordan Baki ville reagere. Kan det lade sig gøre ??? Hilens Baki og Pia.

24 februari 2020

Hej Pia.
I er da meget velkommen til og komme forbi og sige hej til os og hundene.
Vi synes også altid det er en dejlig oplevelse og møde hundene igen.
Vi missede desværre muligheden for at holde hvalpe dag, sidste år. Men håber meget muligheden kommer i år.
Der samles mange af vores tidligere købere, med deres hunde, her ude og får lidt godt til både hunde og mennesker :)

Lees meer over geverifieerde reviews.