Bedrijf heeft geantwoord
En trygg, god og kjærlig hund har vi fått fra Kennelsemine. Særlig god oppfølging av oss som første gangs hundeeiere. Vi fikk besøke hvalpen vår da vi var på sommerferie i området, og det å få hilse p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har nylig kjøpt en valp fra Kennel Semine, hvor vi brakte med oss til Norge. Viol er en nydelig valp, så rolig og fin og snill. Vi gleder oss stort over å ha fått valp fra Kennel Semine, hvor de er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har fået den skønneste hvalp fra Kennel Semine, mops/beagle blanding. Vi har primært haft kontakten med Heidi, men alle har udvist stor kompetance og imødekommenhed. Kærligheden til alle hvalpe og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension Hos SeMineHvalpe avler vi sunde, sociale og glade hvalpe i trygge, naturskønne omgivelser. Vi driver også en kærlig hundepension, hvor hundene bliver passet med samme omsorg som vores egne. Vores mission er at give hvalpe den bedste start på livet – med sundhed, socialisering og kærlig opdragelse i fokus. Vi holder tæt kontakt med vores hvalpefamilier og deler gerne billeder og opdateringer undervejs. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen hos os!
Grønmosevej 9, 6823, ansager, Denemarken
Virkelig god service, information, kontakt og dialog. Vi har meget tryg ved stedet og ikke mindst Henry.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Har kun godt at sige fra jeg kontaktede kennelen til jeg modtog min skønne hvalp.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Det virker som en rigtig god kennel, med gode medarbejdere, der vil gøre alt for, at man får den bedste start med sit nye familiemedlem.
Mvh Charlie

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Meget venlige og imødekommende og hjælpsomme og forstående og behagelige og trygge at snakke med og der er styr på tingene og alle dyrene virkede til og have det godt. Vi er så glade for vores lille vovse og nyder ham i fulde drag. Vores bedste ven for livet.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Vi havde en dejlig opfattelse af Kennelsemine
Vi har fået den skønneste familiehund fra Kennelsemine.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Der er bare styr på sagerne!
En fantastisk start på vores lille guldklumps liv, at have været i så gode hænder fra starten af.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Vi købte for nogle år tilbage en hvalp, selve forløbet var ok og det var meget venlig mennesker. Men der har fx fejl ved vejledningen om hvilken blanding hvalpen var, det er i min verden en ret stor ting, ikke at have styr på, når man sælger hunde!
Faktisk forholdte det sig sådan at den blanding som han viste sig at være, var en blanding jeg oprindeligt ville have sagt nej tak til, da det ikke var hvad vores familie søgte.
Vi har desværre ikke hunden mere, han og vores behov matchede ikke, slet ikke. Der var alt for meget energi, han kunne ikke lære at være alene hjemme uanset hvad gjorde og vi prøvede ALT! Adfærds terapeut mente det kunne være blandingen af hund der gjorde det, at han var for stresset i hovedet.
Jeg syntes det super ærgeligt, da den rette og meget vigtige vejledning fra start, kunne have forhindret denne ærlige slutning. Hvalpen/hunden er IKKE aflivet.

Fantastisk service, skønne dyr
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre oplevelse

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Super god service og virkelig dejlig hund som trives vi fik med hjem. Alt var som det skulle være med alenetid med hunden, og vi fik alt hvad en hvalp behøver med hjem.
Tak for en dejlig oplevelse.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdræt, hvilket jo står frit at vælge, synes jeg der er rent og pænt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold da de ikke er set ud over de løbegårde der ses fra indgangen. Måske er det en trist måde at være hund på?! Vores hvalp er sund og rask og er grundet de store forhold godt socialiseret mellem andre hunde.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Søde mennesker der ønsker at hjælpe og rådgive.
En god oplevelse:)

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Intet anden end positiv respons herfra. Vi fik den dejligste, gladeste og mest socialiserede hund og har ikke fortrudt ét eneste sekund, at vi valgte at få vores vaps fra Kennelsemine.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
I maj 2018 hentede vi vores hund Sif og vi havde en rigtig god oplevelse både da vi var på besøg og da vi hentede hende. Har anbefalet denne kennel til venner og bekendte og har aldrig fortrudt, at vi handlede hos Kennel Semine😊 Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os.

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Vi købte Kiki (Gry fra 17/5-15) hos jer for 3 1/2 år siden og har ikke fortrudt et sekund.
Vi har den mest fantastiske, sjove, glade hund fra jer.
Alle vi møder og dem der passer hende når vi er på ferie synes også hun så sød og nem.
Anbefaler jer ofte til andre 🐶

Antwoord van SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension
Lees meer over geverifieerde reviews.