Goede service.
Er was eerst een verkeerde, niet-origineel onderdeel geleverd. Dit werd heel vlug opgelost. Binnen de week het juiste onderdeel ontvangen. Vriendelijke zaakvoerder aan de telefoon. Zal zeker nog bestellen bij Kerger.
Mensen pas op met kopen bij dit oplichters bedrijf
Een product besteld op 26 januari en nu nog niet binnen . Diverse mails gestuurd waarop 1 keer gereageerd werd en de vele mails daarna geen reactie meer!
Koop alsjeblieft hier niks want het zijn vuile oplichters.
Koop hier niks!!!Artikel besteld en direct via mail bestelbon ontvangen. Daarna niets meer.Reageren niet op mails. Nemen geen telefoon op. Zodra ik in de buurt ben ga ik persoonlijk mijn geld terughalen.Wees aub gewaarschuwd.
Ik heb enkele onderdelen besteld voor een oudere Dovre-kachel waaronder een vuurkorf. Die bleek bij de levering beschadigd (hoek afgebroken).
Fotootje per mail verstuurd maar geen enkele reactie gekregen. Pech gehad
2 filters besteld voor mijn houtkachel. Levering tijdig en goed ontvangen, ware het niet dat de filters niet kwalitatief en beschadigd waren doordat ze overlangs ingesneden waren (net niet volledig doorgesneden, maar zullen zeer snel doorscheuren). Op mijn eerste mail met foto van de kapotte filter werd kordaat gereageerd dat de kwaliteit ok is. Op mijn antwoord hierop wordt dan weer niet meer gereageerd. Teleurstellend bedrijf, ze bestaan dus nog…
Heb een defecte afstandbediening ontvangen. Krijg geen reactie op de email en op meerdere dagen en tijdstippen gebeld, maar krijg altijd het antwoordapparaat.
Nemen de telefoon niet op, antwoorden niet op email, maar in hun winkel bieden ze wel een goede service.
Afspraak voor onderhoud pelletkachel laten uitvoeren.
Er werd nog nooit zoveel aandacht geschonken aan het onderhoud.
De technieker was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Iemand met kennis van zijn job
Bedankt Kerger
Onbereikbaar op alle vlakken! Zo run je geen zaak meer.
Zeer snel geleverd, juiste stukken.
Enkel kleine deuk in de verpakking.
Maar geen schade, dus ook goed in gepakt.
Top zo verder doen zou ik zeggen.
bedieningspaneel voor pelletvuur besteld, kapot geleverd, nieuwe is opgestuurd na vele telefoons en berichten,tweede paneel was ook kapot!!!!!!!
bestelbon 2023003313
in mei mail gekregen voor terugbetaling van 77.55 euro
nu 14 juni nog altijd niks ontvangen dit is betaald op 23 april 2024
verschillende mails verstuurt ZONDER ANTWOORD
Ga klacht indienen
Ik bestelde een deflector voor mijn pelletkachel. Dit deed ik afgaande op een serienummer.
Omdat ik het stuk niet meteen nodig had, legde ik het nog een drietal weken aan de kant.
Helaas kwam ik tot de vaststelling dat het stuk niet past. Nu, zoiets kan gebeuren dus geen probleem. Ik mailde hen tot twee keer toe met foto’s en alle documenten om heel duidelijk aan te tonen wat het probleem is en om een oplossing te vragen,
Het bedrijf negeert me compleet. Ik lig hier nu met een stuk dat niet past en krijg daar ook geen uitleg of oplossing aangeboden.
Klantenservice = 0
Correcte levering ,product was goed ingepakt en ongeschonden aangekomen
Telefoontjes worden niet opgenomen of weggedrukt, mails die niet beantwoord worden.
Ik had een bestelling ontvangen waarvan ik 1 onderdeel retour heb gedaan zodat ik de juiste zou ontvangen maar tot op heden geen mail of telefonisch contact kunnen krijgen. Jullie verdienen een dikke 0
Bij vragen goed verder geholpen. Glas voor kachel tijdig verzonden, en vooral heel goed ingepakt, prima!