Keukenuitrusting Reviews

TrustScore 2 uit 5

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fake website

Fake website. Onlogische prijzen, vals adres, geen contactinformatie. Wat je ook invult in de leverinformatie (fake adresgegevens, willekeurige creditcard informatie), maakt allemaal niet uit. Je wordt doorgestuurd naar een Stripe betaalserver waar je nogmaals de betaalinformatie moet opgeven. Deze keer wordt er WEL afgeschreven. Je krijgt voor de vorm een paar vage bevestigingsmails, wederom zonder contactgegevens en met een Track/Trace link naar een niet bestaande courier. NOOIT IETS BESTELLEN HIER!!!

3 oktober 2026

oplichting

minder dan een 1 ster: super super slecht; kregen na gesprekken met chatbot bericht dat dit geleverd wordt uit China- na 4 weken niets. Na 6 weken zou men geleverd hebben op basis van een vage track&trace code. Chatbot stelde voor;Nogmaals bestellen - of refund; aanvraag refund. Na 6 weken bericht dat binnen 3-10 werkdagen geld teruggestort zou zijn. Dus niet. Inmiddels zaak uit handen gegeven omdat dit via creditcard is besteld: na 2 maanden is dit het trieste resultaat.

21 september 2026

Oplichters

Oplichters! Na de betaling met creditcard wordt je doorgestuurd naar een popup en krijg je dat je moet betaling naar een geadresseerde in Hongkong. Deze oplichters hebben geprobeerd hoge bedragen af te schrijven maar gelukkig heeft het filter van de bank dit geblokkeerd

3 januari 2026

Creditcard fraude

Niets bestellen = nep website! Een onderkast besteld die ze ook bij de Hornbach verkopen, maar hier was hij sneller beschikbaar. De reservering is voor een ander bedrag dan bestelling en in dollars. Chinese omschrijving. Direct mijn creditcard laten blokkeren. Als je vervolgens iets kritischer kijkt, zie je dat het een hele rare site is waar volledige keukenblokken op staan voor niet realistishe prijzen. Andere producten staan wel voor normale prijzen, maar het valt op dat veel items rond de 100 euro moeten kosten. Hopelijk gaat de site snel uit de lucht.

4 september 2025

Vreemde site met niet traceerbare domeinnaam.

Vreemde site, herkomst van de site niet te traceren en alleen met creditcard betalen. Onderaan de site staat dat PayPal ook moet kunnen, maar die mogelijkheid is er niet. Het bedrijfsadres in Wassenaar bestaat helemaal niet, dit riekt naar creditcard fraude!!!
Ik denk dat je er weg moet blijven.

2 december 2024

Oplichters!!

Onlangs een keukenblok besteld en een paar oorbellen ontvangen. Oplichters dus. Het pakket kwam ook uit China en moest via post nl nog eens 6,95 euro extra betalen om vervolgens oorbellen te ontvangen

17 september 2024

Prullenbak besteld

Prullenbak besteld. Enige betaaloptie met creditcard. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Toen ik inlogde op mijn betaalapp moest ik ineens 4 euro meer betalen. Zijn niet de kosten. Maar wel vreemd dat je ineens meer moet betalen zonder enige specificatie waarom dit is. Geannuleerd.

25 juni 2024

Erg verdachte situatie..

Ruim 2 uur bezig geweest om een keuken bij elkaar te zoeken, aan het einde erachter gekomen dat er alleen met creditcard betaald kan worden wat vreemd is want onder aan de website staan meerdere betaal opties. Na wat onderzoekt blijkt de site pas 2 maanden oud, geregisteerd in USA en naam van domein eigenaar geheim. Ook als je de social-links probeert URL onbekend. Als je het mij vraagt creditcard fraude!!!! Ik zou hier wegblijven.

24 april 2024
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken