2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf. Hier niet je auto kopen!
Ze komen heel lief over op het eerdte gezicht maar op het moment wanneer je verliefd bent geworden op een auto gaan ze je helemaal uitkleden. Afspraken worden niet na gekomen. Tijdens de proefrit van de auto aangegeven wat de issues zijn. Ilias geeft aan dat hij het zou regelen maar om de auto apart te houden moet er een aanbetaling worden gedaan. Oke ook geen probleem. Vervolgens is de auto betaald en het probleem in de lane system nog steeds niet verholpen. Je raad het al.. meerdere malen contact opgezocht maar tevergeefs ik krijg geen terugbel verzoek noch word de telefoon opgenomen. Maar toen we de auto gekocht hadden of afspraken maakte om de auto te komen was die ineens wel bereikbaar na 1x over laten gaan nam die heel lief de telefoon op. Ik raaad niemand aan om hier zijn auto te kopen. Schijnheilige boeven zijn het. En ook zeker geen aanbetaling doen want anders ben je je geld kwijt als je van gedachte veranderd. NIET HIER JE AUTO KOPEN. 9/10 zijn geimporteerde schade auto’s die opgeknapt zijn.!!!!!!!

14 februari 2026

Had een start motor laten zetten op…

Had een start motor laten zetten op mijn Mercedes benz, na een paar maanden kreeg ik een geluid van de startmotor, het draait en maakt een haarde geluid.
Ben een paar keer naar Almere gereden om een afspraak te laten inplannen. Auto was uiteindelijk achtergelaten bij de garage, na drie uurtjes hoor ik dat het probleem niet aan de startmotor ligt maar aan mijn vliegwiel. Ik vroeg de meneer hoeveel het zou kosten om de vliegwiel te vervangen, hij zei dat het zou dik in de 2000€-3000€ kosten maar ik kan gewoon zo doorrijden want het zou geen kwaad.
Ik was weg gereden van Almere en naar een garage in Dronten voor een tweede opinie, blijkbaar volgens hun lag het probleem aan de startmotor. Ik heb auto Khan weer gebeld en gelijk naar Almere gereden. Ik heb de rapport aan hun laten zien. Nog hetzelfde nee het probleem ligt aan jou vliegwiel, ik vroeg hun om mij te laten zien maar ze zeiden dat het mij 300-400€ zou kosten om mij de vliegwiel te laten zien.
Er kwam zo veel twijfels en ik dacht misschien als ik mijn auto bij hun zou laten zou ze expres schade aan mijn vliegwiel maken. Ik was naar een andere garage gegaan en daar hebben ze een nieuwe start motor gezet, mijn auto rijdt goed, hij start gewoon. Auto garage Khan wilde mijn geen geld terug betalen voor hun defecte startmotor. Ik heb helemaal geen vetrouw in deze garage…..

6 mei 2025
Logo Khan

Antwoord van Khan

Wij zien dat u een review op ons account heeft geplaatst. Echter, wij hebben geen werkplaats en zijn u niet van dienst geweest. Het lijkt er daarom op dat deze review per vergissing is geplaatst.

Wij verzoeken u vriendelijk om de review te verwijderen om misverstanden te voorkomen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Amateuristisch bedrijf (of werknemers)

Amateuristisch bedrijf (of werknemers). Auto hier bij Khan gekocht uiteindelijk hebben ze er verkeerde kenteken platen op gezet. Heb ik zelf uiteindelijk moeten ontdekken en zelf ook voor de kosten moeten opdraaien. Want na stuk of 15 telefoontjes en na een stuk of 15x “we gaan het zsm regelen voor je” is er nogsteeds niks geregeld. Na 4 maanden wachten ben ik de hoop in deze mensen ook allang verloren en heb ik maar geaccepteerd dat dit een les moet zijn. Niet bij bedrijven als deze een auto kopen dus.

24 oktober 2025

Zeer slechte communicatie

Ik heb woensdag gereageerd op een Mercedes-Benz glc 43 amg
na vijf minuten werd ik gebeld door ilyas dat was lekker snel.
Ilyas vroeg of ik foto's van mijn in te ruilen auto wilde sturen voor een prijs.
Dat heb ik meteen gedaan, maar donderdag nog niets gehoord
dus ik nog maar weer een berichtje gestuurd.
U raadt het al, weer niets gehoord.
Vrijdag ik nog maar is een berichtje de deur uit, en ja ik kreeg een berichtje van ilyas niet met van sorry of zoiets nee met de vraag wat ik zelf in gedachten had voor een eventuele deal.
Terwijl ik telefonisch al een paar keer had aangegeven dat ik graag van ilyas een voorstel zou willen hebben.
Dus daar heb ik hem vrijdag ook gestuurd maar tot op heden weer niets gehoord.
Denk dat dit niet de manier is hoe je met echt geïnteresseerde klanten om gaat
ik vindt het zeer slecht van ilyas van KHAN Prmium Automotive uit Almere.

28 juni 2025

Mijn kia picanto had n probleem met de…

Mijn kia picanto had n probleem met de centrale deurvergrendeling, begin dit jaar.
Na een zeer positieve ervaring vorig jaar bij dit bedrijf in almere buiten, wederom hier mijn auto gebracht.

Goed overleg gehad, want ivm.gezondheids klachten is mijn autootje heel belangrijk en zeker ook centraal vergrendellen.
De mannen hebben mij constand op de hoogte gehouden, en uiteindelijk mijn auto gemaakt, met n zeer goede prijs, en geweldige service.Ik raad echt dit bedrijf aan.

Rede van late revieuw is dat ik nog niet hoe dit te plaatsen.

Nu staat mijn auto voor keuring en grote beurt....

25 januari 2025

Zeker een aanrader voor iedereen!

Mooi bedrijf; goed behulpzaam personeel. Al onze derde auto in 10 jaar tijd hier gekocht en zeker een aanrader.

Ze zijn eerlijk en transparant over zaken waar veel autodealers toch voor het snelle geld gaan.

5 maart 2025

APK keuring

Mijn auto APK laten keuren. Zelf de keuring de dag ervoor gedaan. En vooral gelet op de onderdelen zoals de koplampen, lampen, ruitenwissers en vloeistoffen. En ja hoor wat blijkt na de keuring de koplampen stonden samen met klein materiaal extra op de rekening. Zelfs zonder vragen. Ik stel dan altijd ook een controle vraag of de monteur wel zeker wist dat de hoogte verstelling in de auto op 0 stond. Hij gaf aan daar extra naar gekeken te hebben. Nu wist ik het zeker want mijn auto heeft automatische hoogte regeling dus helemaal geen manuele instelling. Ik ben nu van 1 ster naar 3 sterren gegaan door het volgende: Ik ben na een negatieve review door het bedrijf benaderd en ben er wel van overtuigd dat het niet structureel is. Ben zelf nog op bezoek geweest om te laten zien dat er geen manuele afstelling in de auto zit. Waar ik niet van overtuigd ben is de monteur zelf deze heeft mij niet de waarheid verteld en zelfs na het bezoek ben ik er niet van overtuigd dat hij zijn leven zal verbeteren. Heeft wel excuses aangeboden maar het voelde niet als iets dat hij meende. Hebben aangeboden mijn auto volgend jaar gratis te keuren. Ik zal dan zeker met extra aandacht de keuring volgen.

25 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)