Uitstekende service bij Peterman Enschede en een Lexus UX 250h F-Sport die helemaal aan mijn verwachtingen voldoet
Recent heb ik bij Peterman Enschede een Lexus UX 250h F-Sport uit 2020 gekocht in de schitterende kleur Ultra White. Deze uitvoering sprak me direct aan vanwege de sportieve uitstraling en de luxe opties zoals elektrisch verstelbare stoelen, stoelverwarming en een dakraam — allemaal binnen mijn budget.
Ik kwam bij Peterman uit omdat ik de auto online tegenkwam en de specificaties precies aansloten op wat ik zocht: de F-Sport uitvoering, een dealer dichtbij mijn woonplaats en de kleur. Omdat ik bij zo’n grote aankoop niet over één nacht ijs ga, gaf ik aan serieus te zijn. Peterman reserveerde de auto zelfs een paar dagen voor me, zodat ik een tweede keer proef kon rijden. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik hier zonder druk en met een gerust hart kon kopen.
De auto werd afgeleverd op een mooie zonnige dag en stond bij mijn aankomst al netjes voor me klaar. Ik ben uitermate goed geholpen door Reinout, die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Hij zorgde ervoor dat de auto helemaal volgens afspraak werd afgeleverd: netjes, op tijd en met oog voor detail.
De auto rijdt nog net zo perfect als tijdens de proefrit. Wat me inmiddels echt opvalt, is de rust in het interieur en het verrassend goede audiosysteem — dat maakt elke rit een fijne ervaring.
Hoewel ik in het verleden een wat mindere ervaring had bij Peterman, hebben ze dat nu méér dan goedgemaakt. Juist die positieve wending maakt indruk. Ik rijd met veel plezier rond en zou Peterman Enschede zeker aanraden.