Hei Jeg har vært i Brumunddal i dag og var overrasket over uttalelse fra en selger hvor hun påsto at jeg må kjøpe minimum med 1 m voksdukk fordi det er metervarer. Aldri i min historie på 15 år hør... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Flere ukers leveringstid, ingen forklaring og ingen som svarer på kundeservice. Har vært fornøyd med handel i butikk, men netthandel kommer jeg til å styre unna fremover.
Bestilte varer fra dem for 12 dager siden og fortsatt ikke hørt noe. Skulle leveres til butikk. Når jeg spør i butikken om ventetid svarer de at de har fått beskjed fra lager at de ikke har forsinkel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør
Contactgegevens
Torggata 5, 0181, Noorwegen
- kid.no
Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Flere ukers leveringstid
Prøvde å returnere en solskjerming…
Prøvde å returnere en solskjerming dagen etter kjøp, da den ikke passet inn. De nektet å ta i mot varen fordi embalasjen var åpnet.
Ubehagelig
Hei
Jeg har vært i Brumunddal i dag og var overrasket over uttalelse fra en selger hvor hun påsto at jeg må kjøpe minimum med 1 m voksdukk fordi det er metervarer. Aldri i min historie på 15 år hørt noe slikt. Eller var jeg ikke velkommen om morgenen? Jeg trengte 80 cm /0.8m med plast dukk. Wow, tenkte, hvorfor ble det så vanskelig? Nei, det blir Jysk neste gang
Styr unna!
Styr unna!
Det er jo bare rot og tull og opptrer som en meget useriøs butikk!
Kundeservice er ikke-eksisterende.
Ingen kan gjøre rede for ordre bestillt på nett som jeg venter på at min butikkk kan levere ut til meg.
Den verste netthandelen noensinne!!!
Den verste netthandelen noensinne!!!
Etter en måned siden bestillingen svarer ingen på e-postene mine, telefonene mine eller direkte meldinger!! Det har gått én måned siden jeg la inn bestillingen min, og jeg har fortsatt ikke mottatt den eller fått noen oppdatering.
Jeg kommer til å sende inn en alvorlig klage på kid.no neste uke.
Jeg anbefaler andre å ikke handle fra dette selskapet!
The worst online shopping ever!!!
After a month of ordering, no one answers my emails or calls or direct messages!! It has been one month since I placed my order, and I still haven’t received it or any update about it. I’m going to make a serious complaint about kid.no next week..
I advise others not to shop from this company!
En ting er att pakken er forsinka.
En ting er att pakken er forsinka.
Hvordan kudeservice bemøter kunder er en annen. De beklager eller ber ikke om unnskyll en gang. Sier att det er noen annen sin feil. Samme problen i butikk som på telefon de ble direkte ufine i telefon og avbrøt meg som kunde flere ganger når jeg vill spørre om noe.
Nice products
Generally they have nice products. Unfortunately the website doesn't always work properly and the discounts are difficult to activitate.
Enzo sengetøy
Kjøpe Enzo sengetøy i butikk før jul. 50% bomull og 50% lin. Det skulle være mykt og behagelig, men det stikker og klør, til tross for flere runder med vask. Dyrt sengetøy, men egner seg ikke å sove i, det stikker og er direkte ubehagelig mot huden. Har forsøkt å legge inn anmeldelse på KID.no, men det er ikke mulig. Mistenker at jeg er sperret fra å legge inn anmeldelse da jeg tidligere har lagt inn en negativ anmeldelse på et annet produkt jeg har kjøpt.
Elendig kundeservice
En ting er at de har lang leveringstid , men når det mangler en del på ene varen man har bestilt i nettbutikk, så bør delen eller ny vare sendes. Det kan visst ikke kid gjøre, for nettbutikken kan ikke sende varen sier de, elendig kundeservice spør du meg.
I tillegg tar det uker mellom hver gang man får svar på mail.
Mottok varer 4/12-25 der innholdet var…
Mottok varer 4/12-25 der innholdet var knust. Ballerinaen i glass var pakket i en liten lapp tynn bobleplast uten tape, og lagt sammen med en vare i tekstil - rett i en papirpose! Hadde bestilt 3 stk ballerina, fikk én knust, fakturert for 3 stk. Det lå bittesmå glasskår i hele hele posen, som også har satt seg godt i tekstilet. Sendt MAIL X 3, den første 4/12, har fortsatt IKKE fått svar. Tredje gangen jeg reklamerer på varer fra nettbutikken til KID, nå kommer jeg til å styre unna!!! Anbefales ikke!! Oppsøk heller fysiske KID butikker!
Kansellert ordre
Jeg bestilte mange julegaver i slutten av november. Det tok flere uker før jeg fikk beskjed om at pakken ble sendt. Den 17. November fikk jeg beskjed om at hele bestillingen var kansellert fordi den var blitt sendt til Sverige.I den orden var det julegaver som jeg hadde tenkt å gi bort. Nå er de utsolgt for flere av disse varene, dvs at jeg må finne på noe annet å gi en uke før julaften. Jeg handlet på nett nettopp for å unngå store folkemengder i fysisk butikk. De gir meg så en rabattkode på 50 % som kompensasjon for ulempen. Dette er ikke en kompensasjon, da det meste allerede er til 50 %fra før. Etter denne opplevelsen frister det ikke å legge inn en ny ordre i nettbutikken.....
Sen utsendelse og dårlig kundeservice
De brukte 1,5 uke på å sende bestillingen, 1 uke på å svare på kundeservice. Kansellerer varer uten noe info om hvorfor. Ene varen de kansellerte hadde de på lager og kunne bare bestilles på nytt, en av vare var utsolgt.
ingen svar og få og ingen som sender…
ingen svar og få og ingen som sender pakken fra nettbutikken…gått 10 dager siden bestilling til nå og pakken er enda ikke sendt.
Helt sykt trege til å pakke og sende en…
Helt sykt trege til å pakke og sende en bestilling. Det har etter 8 dager fortsatt ikke skjedd noe selv om varene jeg bestilte var på nettlager.
Flott butikk, profesjonelle ansatte
Flott butikk , proffesjonelle ansatte og god kvalitet på varene.
Kjøpe kopper og div
Kjøpe kopper og div. fra nettbutikken som kom frem ferdig knust pga dårlig pakking. 2 uker tok det å få svar fra kundeservice, da kunne de selvsagt ikke sende nytt for det var utsolgt, og alle butikker i nærheten er også utsolgt. Forventer svar innen rimelig tid slik at kan få erstattet varer med nye som kommer frem ødelagt.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Svarer ikke på henvendelser. Tre uker siden de sendte en vare som var skadet…styr unna!
Elendig kundeservice og leveringstid
Bestille varer som tok 21 dager før de pakket varen. (Har enda ikke mottatt varene) Jeg sendte henvendelser til kundeservice 2 ganger uten å få svar. Når jeg først fikk bekreftelse på at varene var pakket, så var det varer fra bestilling som var kansellert, men de skrev ikke hvilken, hadde bare gjort om på ordren. Ingen hjelp å få i butikkene heller, var innom 2 forskjellige og spurte om hjelp. Hadde forventet bedre av en så stor bedrift.
Isa modulsofa
Vi kjøpte modulsofa type Isa i januar. Allerede etter 3 mnd var det masse nupper på de ulike modulene. Vi henvendte oss til kundeservice og de responderte etter 1 uke med en henvisning til fremmednupping og avsluttet saken.
Dette er det dårligste jeg har opplevd av en norsk bedrift
Dette er det dårligste jeg har opplevd av levering noen gang! Bestilte en pakke og det tok 25 dager før jeg fikk den.. uten noe oppdateringer eller beskjed før jeg sendte en mail og fikk 50% på neste bestilling. Tenkte å gi de en sjans til fordi feil og forsinkelser kan jo skje. Så jeg bestilte på nytt nå den 13. oktober, nå 22 dager senere har den enda ikke kommet! Temu og andre leverandører fra Kina bruker kortere tid. Har henvendt meg til kundeservice uten svar. Kjøpte høstvarer som jeg gjerne ønsket å få før høsten var over, det skjedde altså ikke.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.