Wat een fijne ervaring met Kidsdeco! Ik had een vraag over een bestelling en werd ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd echt de tijd genomen om met mij mee te denken en naar een pa... Toon meer
Een grote bestelling geplaatst, waaronder een klein doosje. Dit doosje is stuk aangekomen. Verschillende keren proberen bellen, steeds zijn er “telefonisch geen medewerkers ter beschikking” na 10... Toon meer
Bestelling geplaatst, netjes en snel verzonden. Bij openen van het pakket zat er een verkeerd item tussen. Gemaild, snel en vriendelijk antwoord gingen alles bekijken. We zijn ondertussen bijna 18dage... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Fijn geholpen door Stephanie!
Ik had niet de reviews gelezen voordat bestelde. Pakket was wel snel in huis. Heb o.a. een doos magna-tiles speelgoed, bleek één hijskraan kapot.
Ik was sceptisch over de klantenservice na het lezen van deze berichten, toch een mail gestuurd. Kreeg binnen een week contact, en begrip. Heb een medewerker aan de telefoon gehad (Stephanie) om de opties te bespreken. Het heeft een paar weken geduurd, de fabrikant/leverancier had nog geen antwoord gegeven hoe dit op te lossen. Omdat het zo lang duurde, hebben we een nieuwe doos van kidsdeco ontvangen. Heel erg netjes!
Ik raad deze webshop dus toch zeker aan! :)
Niets ontvangen en geen response op…
Niets ontvangen en geen response op mail. Wacht inmiddels al twee weken.
Een bestelling geplaatst van 300 euro…
Een bestelling geplaatst van 300 euro en vervolgens deze reviews gelezen. Ontzettend gebaald dat ik hier besteld had maar gaf het de kans.. 2 dagen later netjes geleverd op het dhl punt dat ik gekozen had en hier ook bericht van gehad. Je kunt hier rustig bestellen.
Paar dagen geleden heb ik hier een…
Paar dagen geleden heb ik hier een bestelling geplaatst, Ik was zo bang na al die reviews die ik had gelezen ik had zelfs gebeld en zei dat ik super geschrokken was van al die negatieve reactie's of ik überhaupt wel wat zou krijgen of misschien kapot, maar nee hoor alles is goed aangekomen.
Dankjewel
Slechte ervaring met deze webshop
Slechte ervaring met deze webshop. 2,5 week geleden een tas besteld met naam. Nu nog steeds niks binnen en geen update via de mail gehad. Ik eis nu het geld terug. Dit is belachelijk. Klantenservice is super slecht.
Echt nooit meer bestel ik hier wat en hoop ook dat mensen dit eerst lezen voordat ze bestellen.
Wat een waardeloze webshop
Wat een waardeloze webshop, vorige week een bestelling geplaatst en niks meer gehoord. Gister gemaild, ook nog geen reactie. Hoop dat ik het überhaupt nog krijg.
Echt slechte service we hadden…
Echt slechte service we hadden drinkbeker gehaald voor de 4e verjaardag van mijn nichtje.
Deze bleek te lekken na 1ste keer gebruik.
Verder contact proberen te zoeken door middel van bellen, chat, en per email 3 berichten gestuurd. Niets terug vernomen men geeft niet thuis. Dit is de laatste keer dat ik bij KidsDeco iets bestel en ik ga zorgen dat er meer mensen dit gaan doen. Dat zal ze leren het zijn gewoon oplichters.
Traktaties besteld voor mijn zoontje…
Traktaties besteld voor mijn zoontje (14 dagen geleden) nog altijd niks binnen gekregen, ook nog niet in productie genomen.Onder tussen al getrakteerd dus ook niet meer nodig, geen telefonisch contact mogelijk of reactie mail.. nooit meer erg slecht en erg jammer dit
Wat een slechte organisatie
Wat een slechte organisatie. Tractaties een week van te voren voor mijn kinderen besteld. Stond op website binnen 1 werkdag binnen. Na 3 dagen nog niet binnen, toen gebeld en gevraagd waar het bleef. Toen werd mij bevestigd dat het die middag nog werd gestuurd. Volgende dag geen track and trace binnen, toch maar weer gebeld, toen werd mij dood leuk verteld dat ze niet beschikbaar waren... Mocht wel iets anders kiezen. Maar dat was natuurlijk niet wat we wilde voor tractaties. Het enige wat ze konden zeggen is excuses dat het zo is gelopen. Uiteindelijk nergens meer iets kunnen bestellen voor de tractatie want het was inmiddels weekend. Wat SLECHT. Aan de telefoon aangeven dat het er echt aankomt en vervolgens het niet op voorraad hebben.
MEGA Slecht
Geen klantendienst
Een grote bestelling geplaatst, waaronder een klein doosje.
Dit doosje is stuk aangekomen.
Verschillende keren proberen bellen, steeds zijn er “telefonisch geen medewerkers ter beschikking” na 10 minuten wachten aan de lijn.
Ook een bericht via de klantendienst via hun website.
Geen antwoord, geen reactie.
Ik raad iedereen af om hier iets te kopen.
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ik heb kleding besteld op 10 juli en dit is de 13e binnen gekomen waarvan 2 artikelen ontbraken. Ik heb hier over gemaild meerdere keren, gebeld maar geen enkel gehoor vanuit hun
Raambord voor de geboorte van mijn zoon…
Raambord voor de geboorte van mijn zoon besteld. Is heel mooi geworden precies zoals verwacht en snelle levering helemaal top.
Een gepersonaliseerd kraamcadeau…
Een gepersonaliseerd kraamcadeau besteld. De naam is onleesbaar. Dit komt doordat de foto op de site van het garen niet overeenkomt met de kleur die wordt gebruikt. Ze doen er niets aan. Slechte service en door deze foto ook een misleidende site!
Levertijden kloppen niet!!
Een geboortebord besteld; er stond 1 werkdag levertijd. Top! Die wil je uiteraard snel in huis hebben. Echter duurde dit een aantal dagen langer. Enkel excuses van de klantenservice nadat ik zelf contact opnam, geen oplossing..
Slechtste service ooit en nog niets geleverd
Op 22 mei heeft mijn vrouw een bestelling gedaan met een levertijd van 2 werkdagen. Tot op vandaag (1 juni) niets meer gehoord van de bestelling. Op mail geen reactie, bij bellen wordt er steeds na 10 minuten aangegeven dat er geen medewerker telefonisch beschikbaar is nadat je de hele wachtrij doorloopt. Dus dat lijkt een bandje. Het is dus onmogelijk in contact te komen met Kidsdeco
Zeer mooie bak gekocht bedrukt met de…
Zeer mooie bak gekocht bedrukt met de naam van onze dochter. Echter staat de letter L zo belachelijk laag geplaatst, dat iedereen die de kist ziet het woord Jana leest, in plaats van Lana.
De klantenservice geeft aan dat het altijd zo geplaatst wordt; met andere woorden. Dankjewel voor je bestelling, maar zoek het maar uit.
Zeer teleurgesteld over deze manier van omgaan met klanten.
Heb er al vaker besteld, maar dit was de laatste keer.
OPLICHTERS
Heb hier 26 november een bestelling geplaatst. Deze werd in 2 opgesplitst aangezien 1 van de items te groot was. Het 1ste pakket was de volgende dag al aangekomen maar het 2de pakket liet op zich wachten.
Vandaag, 11 dagen verder is het 2de pakket nog steeds niet aangekomen. Ik heb hiervoor PostNL gecontacteerd omdat ik dit toch bizar vond dat het zolang kon duren.
Wat blijkt.. KIDSDECO heeft nooit het 2de pakket overhandigd aan PostNL. Ze hebben enkel een barcode aangemaakt maar nooit iets afgegeven.
Nu worden mijn mails plots niet meer beantwoord en lees ik al deze slechte reviews. Dit bedrijf zijn eerste klas OPLICHTERS. het duurste item (boven de €100) niet opsturen?? Hier komen jullie niet mee weg. Ik onderneem verdere stappen.
Gepersonaliseerd babyboek
Gepersonaliseerd babyboek besteld.
Kwaliteit valt behoorlijk tegen. Twee van de vier ringen zijn na één keer openen stuk gegaan. Helaas is het niet mogelijk om extra (lege) pagina’s of een andere gecombineerde invulling (bij) te bestellen.
Zelf maar bij het bekende warenhuis foto insteek hoezen en lege vellen gekocht. Helaas passen deze er niet mooi in: steken behoorlijk uit.
Als ik dit op voorhand had geweten had ik dit toch wel prijzige boek niet besteld.
ZEKER NOOIT BESTELLEN
Ik ben meestal niet van een slechte revieuw schrijven, omdat iedereen een kans verdiend zijn klacht te behandelen. Maar wat is dit een ontzettend slecht bedrijf met super slechte service! Een fiets besteld van over de €100 voor mijn zoontje, die na 1 regenbui al compleet verroest is. Nu inmiddels sinds oktober bezig met deze klacht. 10x gebeld/gemaild en nog steeds geen oplossing. Van het kastje naar de muur word je gestuurd. Ik raad men aan hier NOOIT wat te bestellen! Enige wat je te horen krijg is dat hun klachten afhandeling van een andere afdeling/leverancier afhankelijk is. Nog geen excuus kun je verwachten. En je geld daar kun je waarschijnlijk naar fluiten.
Echt een schandalig bedrijf!
Echt een schandalig bedrijf!
Zonder te communiceren wordt er na een aantal geretourneerde producten 5,50 euro minder gecrediteerd. Na gebeld te hebben bleek dit een fout, ik moest het op de mail zetten en het zou recht gezet worden. Hieraan is niet voldaan.
Na nog drie keer met de klantenservice gebeld te hebben, geven ze nu aan dat ik onder de bestelwaarde van 50 euro ben gekomen en alsnog de verzendkosten moet betalen. Dit staat nergens op de website! Dit is echt MISLEIDING! De link naar de retourvoorwaarden doet het ook niet meer, maar daar stond het ook niet in. De collega aan de telefoon vertelde mij dat ze die sinds een aantal dagen net herzien hebben.
Gevraagd voor een oplossing. Komt er niet. Gezegd dat ik dan de spullen wil houden, kan ook al niet meer.
Als er zo met klanten om wordt gegaan, dan verdienen ze het niet dat er nog bij hun besteld wordt.