Zitten super lekker heb ze pas dus duurzaamheid kan ik nog net beoordelen. Vandaar 4 sterren
Ondanks de toezegging dat het bestelde product (besteld vóór 16:00u) de volgende dag geleverd zou worden, werd het toch een dag later bezorgd. Geen probleem, van het geleverde product voldoende op voo... Toon meer
Onderbroek zit heerlijk, lekker luchtig. Na de gratis onderbroek en sokken te hebben ontvangen wel mijn abbo voorlopig stopgezet. Zeker dat ik mijn account dit jaar nog eens activeer.
Nooit meer versleten boxershorts en sokken. Krijg elke maand gemakkelijk je boxershort en sokken thuisbezorgt voor een vaste eerlijke prijs.
Vliedbergweg 18, 5251 RC, Vlijmen, Nederland
- contact@kiiit.com
- kiiit.com
De sokken zijn top
De sokken zijn top, maar de onderbroek is naar mijn mening tè zacht.
Verrassende kwaliteit en zachtheid
De boxershort is van prima kwaliteit, opvallend zacht en heeft een goede pasvorm.
Kwalitatief goede Boxer - aanrader
Ziet er netjes uit, mooi verpakt in een doypack en past door brievenbus. In het pakket zit - in mijn geval - een Boxer en paar sokken, plus nog 2 kaartjes met logo en was instructie.
Je voelt al direct de kwaliteit van het materiaal. Zacht, stretch, mooie stiknaden.
Boxer valt lang bij de pijpen, getailleerd afgewerkt rond het kruis en strak langs de taille met een niet te dikke band. Geen logo op de Boxer voor een nette uitstraling.
Boxer blijft bij bewegen en schuiven op een stoel lekker in positie en kruipt niet je hol in. Nog geen moment het gevoel gehad dat je ballen klem zitten.
Ben zeer benieuwd hoe het blijft zitten na een paar keer wassen.
Heerlijk zacht
Super service!
Super fijne onderbroeken van goede…
Super fijne onderbroeken van goede kwaliteit en zachte stof. Blijven ook na het wassen erg zacht! Echt een aanrader
Zeer tevreden
Hoge kwaliteit boxer binnen drie dagen geleverd. Sokken zijn ook zeer comfortabel.
Erg tevreden
De onderbroek nu al een aantal keer aangehad. Dat bamboo viscose zit echt perfect en de lange pijpen blijven mooi op hun plek zitten en kruipen niet omhoog, ook niet tijdens het sporten. De kit werd snel geleverd en de klantenservice geeft snel antwoord op al je opmerkingen en wensen.
Onbeschofte communicatie
Meestal ben ik niet van het schrijven van een review, maar bij dit bedrijf wordt je schandalig behandeld.
Op woensdag heb ik een gratis proefpakket besteld. Op maandag had ik nog niets ontvangen, dus heb ik even contact gezocht met de helpdesk aangezien de proefperiode af zou gaan lopen. Ze vertelden dat het druk was, en dat het iets langer duurde dan normaal. Geen probleem! Voor de zekerheid wel even m'n proefabbonement stopgezet aangezien ik anders "vastzit" aan de volgende maand.
Vervolgens krijg ik van iemand anders van de helpdesk een bericht dat ik gefraudeerd zou hebben en dat ze hebben "geconstateerd dat u misbruik heeft gemaakt van ons systeem door uw proefperiode te herstarten".
Ik heb geen idee hoe, maar bij navraag kreeg ik tot twee keer toe te horen "dit bevestigd mijn conclusie" en "het is alleen lastig een andere conclusie te trekken", en dat het dus mijn fout is? Ze dreigen zelfs met "Indien dit nog een keer gebeurd zullen wij juridische stappen tegen u ondernemen" om vervolgens wel te eindigen met "Deze bug is inmiddels gefixed.". Daarmee zeg je eigenlijk dat het hun eigen probleem was?
Ik heb inmiddels m'n proefpakket ontvangen, maar ik ga zeker geen aanbeveling doen voor dit bedrijf gezien deze manier van beschuldiging en communicatie.
Kwalitatief ondergoed
Kwalitatief erg fijne onderbroek. Goede stretch en kruipt niet omhoog! Volgende maand probeer ik de sokken!
Zeer tevreden!
De sokken zitten heerlijk! De klantenservice heeft mij ook erg goed geholpen met het kiezen van de juiste maat.
Slechte kwaliteit
Boxers zitten niet lekker
reactie op jullie reactie: ze kruipen omhoog en voelen niet lekker op de huid

Antwoord van KIIIT
Fijne onderbroek voor een fijne prijs
Fijne onderbroek voor een fijne prijs! Erg tevreden.
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit! Pasvorm is erg goed en zitten fijn. Dunne rekbare maar toch erg stevige stof. Echt een aanrader!
Superfijne onderbroeken en sokken
Superfijne onderbroeken en sokken. Zeer Hoogwaardige kwaliteit, ik kan het iedereen aanraden!
Zit uitstekend!
Zit uitstekend! Ik kijk al uit naar de volgende leveringen.