Insekt& dåse dobbeltlup til børn fandt jeg hurtigt ved søgning på nettet. Efter let bestilling og hurtig levering, fik jeg et kvalitetsprodukt, der har fulgt mit barnebarn på 5 år hele ferien. Han bru... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjemmesiden er rigtig god. Let at navigere rundt i. Har ikke meget forstand på stjernekikkert, men ved mere nu. Levering og pris var som annonceret plus rabat for at tilmelde sig. Var meget sp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg søgte på nettet efter den vare jeg skulle bruge. På Kikkert og Teleskophuset fandt jeg et godt produkt og til en god pris. Bestilling og betaling gik hurtigt og jeg fik en besked om tidspunkt for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super service! Bestilte nogle varer og havde nogle spørgsmål, som jeg sendte via nettet. Fik meget hurtige svar på det, jeg spurgte til, så jeg kunne bestille det rigtige udstyr. Der var lidt længere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Selvom produktet var forsinket, så hånterede de det hele meget godt og professionelt. Produktet lever op til forventningerne

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Lidt forsinkelse på levering, men lynhurtigt svar ved henvendelse til kundeservice. Fin oplevelse og godt produkt.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Når man bestiller en vare som der står er på lager forventer man jo en hurtig levering 3 dage max.Men varen var slet ikke på lager og det tog ca 14 dage og ingen tilbage melding ...man kunne godt lige skrive til kunden at vare ikke var på lager og det var en fejl ....jeg måtte rykke 2 gange for at få information........ellers er jeg ok tilfreds.

Super service.
I første omgang fik jeg ikke alt med fra min ordre men så snart jeg skrev til dem at der manglede rense og pudse ting blev det sendt og jeg kunne hente det 2 dage efter.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Fuldstændig problemfrit køb og hurtig sikker levering af kikkert - endda til en god pris!

God betjening hurtig levering
John

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Selv om varerne var meget forsinket var der ingen henvendelse til mig og ved henvendelse kunne jeg ikke få en leveringdato. Med andre ord. Dårlig service. Produktet fejler ikke noget.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Nemt, hurtig levering. God kundeservice der svarer hurtigt.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Fik hurtigt levering af bestilt produkter og de overholder tid med levering.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Købte et mikroskop til en rigtig god pris. Kvaliteten er i orden, og jeg modtog varen meget hurtigt.
Ib Askholm

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Super og hurtig service. Jeg bestilte forkert første gang, fik meget hurtigt svar og de sendte dagen efter den vare som jeg skulle har købt (min fejl). Når jeg fik varen var der en mindre fejl. Fik byttet uden diskussion og mega hurtigt- 1 dag

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Bestilte en halvdyr lygte og forventede en leveringstid på en 6-7 dage.
Den kom 2 dage senere og jeg tænkte at det var godt nok hurtigt.
Det viste sig så at være en billigere og mindre lygte end den jeg havde bestilt. Så stadigvæk fin ud, det jeg kunne se.
Skrev og senere ringede ind for at informere om fejlen.
Jeg fik tilsendt en returmærkat som jeg benyttede. 1 lille uge senere kom den rigtige lygte så.
Jeg har kun total respekt for den venlighed og behandling jeg har fået både telefonisk og via email. Helt igennem sublim. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
Hvis jeg igen har brug for noget der findes i deres sortiment vil jeg helt sikkert handle her igen. Tusind Tak!!

Fin vejlstation - hurtigt levering
Havde der medfulgt en dansk brugervejledning, havde jeg givet 5 stjerner

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Nem overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter til enhver efter pris og kvalitet.
I mit tilfælde kontakte jeg dem via mail og fik top service svar at min vare snart var at hente på posthuset.
Super service og behandling.

Tilfredsstillende tilbudspris.
Ekspedit håndtering og forsendelse af den købte kikkert.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Det gik nemt med at finde den ønskede kikkert.

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Hurtig og sikker levering.
Produktet levede helt op til min forventning fin kvalitet.
Nu glæder jeg mig til at gå på ravjagt, med min nye lygt

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
I bought a Nokta triple score metal detector online. This was the cheapest place.
I recieved it 2 days later. Perfect👌
I can highly recommend Kikkert-teleskop huset. Super service and delivery.

Perfekt binoculars for flybinding
Good product
Fast delivery

Antwoord van Kikkert-teleskophuset
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.