Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Handwerk
  3. Staalwerk ontwerpbedrijf

Geschreven door het bedrijf

KIOSK48TH er et dansk brand og digital konceptbutik i en innovativ og tidløs form. Vi kombinerer funktionelle hverdagsting med moderne og tidsløse produkter. Vi støtter en bred vifte af lokale og globale designere og håndværkere, og vores kærlighed til håndlavede varer er stærkt repræsenteret i vores produktsortiment.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,4

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

delivery to the US

I had doubts about this store since I was planning delivery to the US and no one replied to my emails/messages on Instagram. I decided to take the risk because they were the only ones selling what I needed. I placed the order on February 9, it was shipped on February 16. It arrived in a couple of days, the cups were not damaged, so overall I’m satisfied with the experience. The only thing is I would like faster replies to emails so I know what stage my order is at.

16 februari 2026

Super kundeservice

Super kundeservice, svar indenfor 15 min. Super hurtig levering. Tak til Jesper Rasmussen. Top service.

3 augustus 2024

Antwoord van KIOSK48TH

Tusinde tak Birgitte, det sætter vi enorm stor pris på❤️

Super handel

Jeg er meget begejstret for min handel hos kiosk48th. De har de lækreste og meget unikke vare. God og hurtig levering samt fantastisk service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler derfra. Jeg glæder mig til årets adventskalender. Jeg forkælede mig selv med den sidste år og det var alle pengene værd.

17 november 2023

Kære Anastasia
Tusinde tak for de søde ord.

Vi håber meget at du nyder dine gaver de næste 4 advents søndage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtige gode oplevelser med “Kiosk48”…

Rigtige gode oplevelser med “Kiosk48” gode vare til en fornuftig pris kan klart anbefales. Det ikke sidste gang jeg handler her!

17 november 2023

Kære Salo
Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse.
og tusinde tak for de søde ord ! :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice - lækre ting, men utrolig dårlig service. Heldigvis findes der nøjagtig samme sortiment andre steder, hvor der også er god service.

17/11 - svar på nedenstående, da det ikke er muligt på andre måder: Jeg klager naturligvis ikke over refunderingen er beløbet. Det ville jo være virkelig fjollet. Men refunderingen sker kun efter gentagende opfordringer fra min side og flere mails frem og tilbage - Det havde været mega god stil, hvis du havde skrevet den sidste mail som den første og ikke først når jeg bliver ved, at "klage". Derfor en stjerne.

20/11
Det giver ingen mening det du skriver. Du har tidligere tilbudt at fremsende dokumentation - og jeg skrev til dig, at det jo desværre ikke hverken fremtryllede de manglende notifikationer hos mig, eller ændrede ved at jeg ikke fik hentet mine varer. Det hele handler om jeg spørger ind til jeres administrations gebyr på 65 kr som I vil fratrække (sammen med 55 kr i returporto, som er fair) - og som jeg også skrev til jer, selvom det godt nok er småbeløb - så jeg undrede mig om der også var adm.gebyr hvis en gave returneres. Det svarede du aldrig på. Som jeg skrev til dig på mail, ønsker jeg ikke at svare din sidste mail, da jeg ikke kommer til at handle mere hos jer, og det sådan set var underordnet for mig, hvorfor de notifikationer ikke var kommet frem, så at du bliver ved med at henvise til jeg ikke svarer virker lidt underligt. Det har jeg jo skrevet til dig, at jeg ikke ønskede. Så det bliver også mit sidste svar her. Intet af det du har skrevet ændrer på min anmeldelse. Jeg anfægtede tonen i de to første mails - og ikke varen, eller de manglede notifikationer, eller returneringen af beløbet.
20.11 - så skal I ændre jeres formulering:

"Eller vi kan refunderer din order, minus returfragt og administrations gebyr 65kr"

6 november 2023

Opdatering 20 November 2023

Kære Stine,
Det er helt korrekt, at vi har et adm/emballagegebyr på 10,- udover vores returfragt på 55,- derfor totalt 65,- (men som vi ikke trak i dit tilfælde, da vi undersøgte sagen med PostNord) men kun på pakker der ikke er hentet i tide i pakkeshops, som det fremgik i mailen. Dette fremgår også i vores handelsbetingelser: https://kiosk48th.com/da/pages/terms-and-conditions
Vi er endnu engang kede af, at du havde en dårlig oplevelse.

Opdatering 17 November 2023

Kære Signe,
Vi har stadig ikke hørt fra dig, på den sidste mail. Vi kan sagtens svare dig herinde, da vi tager alle henvendelser meget nært.
Vi modtog igår dokumentation på, at alle sms, email og app-notifikationer fra PostNord er blevet leveret retmæssigt til dig. Disse data kan vi naturligvis fremsende, hvis du ønsker?
Du blev fuldt refunderet samme dag, efter det 3. svar på din email, da vi naturligvis var nødt til at finde hovede og hale i situationen.

___________________________

Kære Stine,
Vi utrolig kede af, at du oplever vores kundeservice er elendig, som har ført til denne 1-stjernede anmeldelse.

Som vi har talt om via vores mailkorrespondance i dag, beklager vi, at du ikke modtog hverken sms, email eller app-notifikationer fra PostNord, som medførte din ordre blev sendt retur til os.

Vi har som vi talte om, oprettet en sag hos PostNord, hvor vi beder dem redegøre og dokumentere for fremsendelsen af notifikationerne, hvor det ellers fremgår af tracking skulle være sendt flere gange på både sms, email og app.

Vi er især kede af, at situationen ledte til denne anmeldelse, da vi havde opfattelsen af, at du var okay med vores fulde refundering af dit køb, således at du ikke blev påvirket af en ventetid fra os eller PostNord.

Vi vurderede i din situation, at det ikke var hensigtsmæssig at gensende din ordre før sagen blev undersøgt og for at undgå endnu en misset forsendelse, hvor notifikationerne igen ikke ville blive modtaget på dine enheder.

Vi savner fortsat svar fra dig på vores seneste mail om, hvorvidt du heller ikke modtog ordrebekræftelsen/forsendelsesemail fra os?

Når vi har en afgørelse fra PostNord, om dokumentationen for modtagelsen af notifikationerne vil vi kontakte dig.

Endnu engang beklager vi, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Mvh

Jesper Rasmussen

KIOSK48HT

Super lækkert udvalg

Super lækkert udvalg - hurtig levering - Mega fin oplevelse ✨ Klart en af mine nye yndlings webshops ✨✨

26 oktober 2023

Kære Anne Sofie
Tusinde tak for de søde ord. Det betyder virkelig meget for os :)

God shoppeoplevelse

Meget hurtigt levering og god kundeservice!
Kan varmt anbefale Kiosk48th til andre.

23 augustus 2023

Kære Mette
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os :) Tusinde, tusinde tak for den positive omtale.

Super hurtig ekspedition

Wauh. Modtog varen 2 dage efter bestilling. Flot!

11 mei 2023

Kære SKM.
Dejligt at du er tilfreds med vores levering :)

Fantastisk online shop

Fantastisk online shop. Kunne hente allerede dagen efter, den var bestilt og der var tilmed en lille gratis gave med i pakken. Det er absolut ikke sidste gang, at jeg handler der!

8 september 2022

Kære Nanna
Mange tak for de søde ord.
Det glæder os rigtig meget at du havde en god oplevelse :)

Fantastisk webshop

Fantastisk webshop. Hurtig svar på mail. Supergod kundeservice. Kunne få lov at afhente ved døren allerede dagen efter bestilling med meget behagelig modtagelse.
Absolut 5 stjerner herfra👍🏻

10 december 2021

Kære Lene
Tusinde tak for din positive omtale af os :)
Det varmer!