Klarna Reviews 522.629

4,4

Ik vind dit een erg prettige manier van achteraf betalen. Vooral bij online aankopen die uiteindelijk niet goed blijken te zijn en retour gaan, is het fijn dat dit direct wordt verrekend. Zo zie je me... Toon meer

Betalen en overmaken gaan erg eenvoudig en intuïtief. Ook lekker snel. Betalen op je eigen moment en vooral; verrekening met retouren gebeurd, voor je betaald hebt. Dus geen achteraf gezeur om geld te... Toon meer

Sowieso fijn dat je achteraf kunt betalen. Scheelt als je artikel terugstuurd dat je niet op je geld hoeft te wachten. Verder is het een aantrekkelijke site en het verwerken van betalingen gaat duidel... Toon meer

altijd goed gegaan .bij problemen mat aflevering van producten kon ik alijd uitstel van betaling krijgen.bij retour van product slijd netjes mijn geld weerop rekening terug

1. Betalingsdienst
  2. Financiële instelling

Klarna is the AI-powered global payments and commerce network, on a mission to make shopping smarter and more flexible. Trusted by over 111 million shoppers, Klarna processes 2.9 million transactions daily, providing payment solutions that empower consumers and drive merchant growth. With Klarna, shoppers have the freedom to pay their way—in full, later, or through financing—providing flexibility while seamlessly connecting merchants with high-intent shoppers driving conversions and customer satisfaction. More than 790,000 merchant partners—including Uber, H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group, Nike, and Airbnb—leverage Klarna’s payment options, and marketing solutions to enhance the shopping experience and build long-term customer loyalty. From payments to personalized shopping, Klarna is shaping the future of commerce. Klarna was founded in Stockholm, Sweden and now has offices in Stockholm, London, New York, Berlin and many more. We offer products and services to consumers and retailers within payments, social shopping, and personal finances. Learn more at Klarna.com

4,4

Uitstekend

523K reviews

Fijne app overzichtelijk

Fijne app overzichtelijk.
Bied mogelijkheden.

Antwoord van Klarna

Hallo, bedankt voor je positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat je de app overzichtelijk vindt en de mogelijkheden waardeert die Klarna biedt. We werken er continu aan om de ervaring nog beter te maken. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld!

Klarna Team

help je onthouden wanneer je moet…

help je onthouden wanneer je moet betalen en echt zo makkelijk.

Antwoord van Klarna

Hallo Gerda, bedankt voor je leuke beoordeling! Fijn om te horen dat de betalingsherinneringen je goed helpen en dat je alles zo makkelijk vindt. Dat is precies wat we voor onze gebruikers willen bereiken. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld!

Kan er niks mee

Antwoord van Klarna

Hallo Frankie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldoet. We zouden je graag willen helpen, maar hebben wat meer informatie nodig om te begrijpen wat er aan de hand is. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam via de chat in de Klarna app onder Menu > Help > Neem contact op, of bel onze supportlijn. Ons team kijkt graag met je mee om een oplossing te vinden.

Antwoord van Klarna

Hallo Reijer, wat een fijn compliment! Er zijn voor onze klanten is precies waar we ons elke dag voor inzetten. Het doet ons goed om te weten dat je dat ook zo ervaart. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Die app is bagger

Die app is bagger. Je zoekt je iedere keer opnieuw de kolera naar de kaart die je nodig hebt.
Opstarten ook nog eens heel traag.
De duim gaat fors naar onder 👎🏼👎🏼

Antwoord van Klarna

Hallo MC, bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat de app niet aan je verwachtingen voldoet. We nemen feedback over de navigatie en laadsnelheid zeer serieus, en we geven dit graag door aan ons team. Om ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie gebruikt, raden we aan om te controleren of de app up to date is in de App Store of Google Play. Mocht je verdere problemen ervaren, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam via de chat in de Klarna app onder Menu > Help > Neem contact op. We helpen je graag verder.

Klarna Team

waardeloos bedrijf is alleen maar bezig…

waardeloos bedrijf is alleen maar bezig mensen in de problemen te helpen .uit het niets mag ik alleen maar 10€ in 3 betalen waar ze hopen dat je een betaling mist en boetes kunnen geven.als ze niets aan je verdienen wordt je geblockd.oh ja de cashback betaal je zelf ,sigaar uit eigen doos .voor een cadeaubon 9€ extra die ze dan delen met hhet bedrijf.kijk er naar uit dat ze gebanned eorden.

Antwoord van Klarna

Hallo Pedro, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve indruk hebt van onze diensten.
Wat betreft herinneringskosten: als een betaling niet op tijd wordt ontvangen, wordt er eerst een gratis herinnering per e mail gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Pas bij een tweede herinnering wordt een herinneringsvergoeding van €7,50 in rekening gebracht. Het beschikbare bestedingsbedrag kan variëren op basis van verschillende factoren en wordt bij elke aankoop opnieuw beoordeeld. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Als je meer duidelijkheid wilt over je account, raden we je aan contact op te nemen met ons klantenserviceteam via de chat in de Klarna app onder Menu > Help > Neem contact op. Ons team helpt je graag verder.

Makkelijk

Makkelijk, snel , en altijd netjes heregeld, ben er blij mee.

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de geweldige review, Gerard! We zijn zo blij om te horen dat je ervaring met Klarna makkelijk, snel en goed afgehandeld was. Dat is precies waar we naar streven 😊 We staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

Duidelijk & snel

Duidelijk & snel

Antwoord van Klarna

Hallo Willemijn, bedankt voor je fijne beoordeling! Duidelijkheid en snelheid zijn precies waar we voor gaan, dus het is geweldig om te horen dat je dat ook zo ervaart. Bedankt dat je Klarna gebruikt!

Top service

Heb tot nu toe altijd goede ervaringen gehad. Alles wordt goed geregeld. Nooit geen gedoe.

Antwoord van Klarna

Hoi! Bedankt voor je fijne review. Geweldig om te horen dat je altijd goede ervaringen hebt gehad en dat alles goed geregeld wordt zonder gedoe.

Gewoon alles ik ben blij met Klarna

Gewoon alles ik ben blij met Klarna

29 maart 2026

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de geweldige review, Mourad! We zijn super blij om te horen dat je tevreden bent over Klarna. Dat betekent echt veel voor ons 😊 We staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

als je klara nodig hebt

als je klara nodig hebt, doe hij het niet

Antwoord van Klarna

Hallo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat Klarna niet naar verwachting werkte toen u het nodig had. Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u ons op de volgende manieren bereiken:

Via de chat in de Klarna app: ga naar uw profiel en selecteer "Klantenservice"
Via onze website: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/
We helpen u graag verder.

boefje

altijd handig en zeer goed geregeld

Antwoord van Klarna

Hoi Mavr. Sweerts, wat leuk om te horen dat je de Klarna-app handig en overzichtelijk vindt voor al je shopavonturen. Bedankt!

alles was netjes

alles was oke,geen klachten

Antwoord van Klarna

Hallo Leendert, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst iets nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Erg fijn kopen zo

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je fijne review, Yvonne! We zijn blij om te horen dat je het winkelen met Klarna zo prettig vindt 😊

Super top!!

Antwoord van Klarna

Hallo Cocky, super bedankt voor je enthousiaste beoordeling! Het is geweldig om te weten dat je zo positief bent over Klarna. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen!

snelle sevice

snelle sevice, makkelijk betalen!

Antwoord van Klarna

Hallo Jolanda, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en het betaalgemak. We staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt!

Ging goed...

Ging goed.... Totdat ik merkte dat mijn geboortedatum ...niet die mijne was?!? klaarna laat klanten hun bank rekeningen wijzigen, hun naam wijzigen, email en huis adres wijzigen.... Maar voor een geboortedatum die ik toonde op mijn NL passport én rijbewijs ...?? Nee, moet eerste alles uitbetalen, klaarna opheffen --kan 90 dagen duren,he?.... Ben op zoek naar een andere.... Ok. IK BELDE OP: ga naar klarnapuntecaetera/privacy ... Dáár kon ik zelf mijn geboortedatum aanpassen zonder mijn account op te geven!!!***
Zal ik ZEKER achtergaan wanneer een potentiële oplossing lijkt meer als n doodstraf dan een oplossing !! Ben blij dat ik eigenwijs ben!

Antwoord van Klarna

Hallo, bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het verwarrend en frustrerend kan zijn wanneer het wijzigen van een persoonlijk gegeven, zoals je geboortedatum, niet meteen duidelijk verloopt. Het is fijn om te horen dat je uiteindelijk zelf de aanpassing hebt kunnen doen via de privacypagina. We nemen je feedback over de communicatie hierover serieus, want het is belangrijk dat onze klanten vanaf het begin de juiste informatie krijgen. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de Klarna app of onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Klarna

Welke specifieke reden maakt dat order X niet wordt aangemerkt als verloren, terwijl order Y en Z dat wel zijn?

Drama met Klarna loopt maar door.
Wat is er gebeurd:
• Pakketje door GOFO voor de deur gedropt – gestolen
• Bevatte 3 pakketjes TEMU
• Ik meld deze bij Klarna, 2 worden uit account verwijderd, 1 is hoofdpijndossier
• Ik lever filmbewijs dat het voor de deur is gegooid
• Ik lever bewijs van GOFO dat ze zelf verklaren valsheid in geschrifte hebben gepleegd
• Ondertussen kan ik bijna nergens meer bestellen, zelfs niet als ik direct wil afrekenen
• Ondertussen kunnen lopende betalingen van abonnementen via Klarna niet meer voldaan worden

Moraal van dit verhaal: Klarna is een drama.

Vraag:
• Ze annoteren 2 van de 3 zendingen als verloren en met vervallen betalingsverplichting, waarom niet deze?
Nog een vraag:
• Wat is er zo moeilijk aan een video die duidelijkheid geeft + een verklaring van de vervoerder zelf dat ze gelogen hebben?

Ik heb ze nu bij ACM, AP en Kifid aangemeld.

Klarna: graag géén reactie dat ik met jullie contact mag opnemen. Dat heb ik gedaan. Dat schiet niet op.
Wat wél opschiet: oplossen dit gezeur.

Klarna negeert het feit dat Temu hen opdracht heeft gegeven om de betaling te verwijderen. En maar wijzen naar elkaar en systeem.

29 maart 2026

Antwoord van Klarna

Hallo, bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn, vooral wanneer je het gevoel hebt dat je probleem niet volledig wordt opgelost.

We willen graag verduidelijken dat bij een geschil over een niet ontvangen bestelling, Klarna de klant ondersteunt door het geschil te openen richting de webwinkel. Het is uiteindelijk de webwinkel die verantwoordelijk is voor de levering van de bestelling en die een terugbetaling moet verwerken wanneer de bestelling niet is ontvangen. Klarna treedt hierbij op als tussenpersoon en onderzoekt het geschil op basis van het bewijs dat door beide partijen wordt aangeleverd.

We raden je aan om ook rechtstreeks contact op te nemen met TEMU over de openstaande zending, aangezien zij als webwinkel de mogelijkheid hebben om een terugbetaling of een nieuwe verzending te regelen.

Mocht je verdere ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de Klarna app of via onze website: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

super makkelijk in gebruik

super makkelijk in gebruik, duideijk en ze proberen altijd een oplpssing te vinden als er een probleempje is. top!!!

Antwoord van Klarna

Hi Marike. Heel erg bedankt voor je review! 😊 Super makkelijk, duidelijk en altijd een oplossing, we geven het compliment door aan het team! Bedankt voor je vertrouwen in Klarna. 💙