Banner for KLARSTEIN

KLARSTEIN Reviews

10.301

3,3

Pergola besteld en ontvangen, maar de kwaliteit was bedroevend. De schroefdraad zat los in het metaal waardoor het geval niet in elkaar kon. Enfin, retourneren dus. Dit was allemaal geen probleem en h... Toon meer

Makkelijk bestellen snelle levering, eenvoudige montage. Wel een groot minpunt. Het wit van mijn afzuiger is eigenlijk niet echt wit te noemen. Mijn vorige kapotte Klarstein was wel echt wit. Ook de k... Toon meer

Snelle levering, zeer tevreden van het fonteintje op zonne-energie, zeer eenvoudige montage zonder tools te gebruiken, ik dacht eerst wel dat het pompje niet werkte, doch op de achterkant van het zo... Toon meer

Ik heb een klarstein Hiddensee strandzetel gekocht maar was niet naar mijjn verwachtingen ,na een paar mails is mijn gehele bedrag teruggestort .

1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Airconditioningwinkel
  3. Aanrechtwinkel
  4. Apparatuur voor voedselverwerking
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Koelkastwinkel

Founded in Berlin in 2008, Klarstein creates innovative household appliances and lifestyle products designed to make everyday life more comfortable, practical, and enjoyable. Combining German design, quality, and functionality, we offer a wide range of products for the kitchen, home, climate control, fitness, and everyday living. At Klarstein, authenticity, reliability, and a genuine passion for our products are at the heart of everything we do. From your morning coffee to evening gatherings with friends and family, our products are designed to seamlessly fit into your daily routine and support every moment at home. As a Berlin-based brand, we place great importance on intuitive design, dependable performance, and customer satisfaction. From product development and technical design to marketing, much of our work is carried out in-house. By combining global trends with valuable customer feedback, we continuously refine and expand our product range to meet the evolving needs of modern households. Our mission is simple: to create products that make your home a place where you feel comfortable, inspired, and at ease every day.

Gemiddeld

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(10.301)

2.425 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn via Amazon bestelde ijsmachine…

Mijn via Amazon bestelde ijsmachine ging snel kapot. Het duurde daarna lang voordat ik contact had. Via Amazon reageren ze niet of slecht en dus Klarstein zelf bericht. Excuses etc en verzendlabel gekregen. Zou direct een noeuwe komen zodra oude verstuurd was. Maar na weken nog geen nieuwe. En weer is het onmogelijk via Amazon contact te krijgen. Schoffterig en zeer slecht dus. Heb bij Amazon dit bedrijf gerapporteerd. Deze review op trustpilot en ga zo door tot dat de nieuwe machine binnen is. Al heb ik liever mijn geld terug want ik wil niets van bedrijven als deze.

1 mei 2025

Goedemorgen,

Het spijt ons voor enig ongemak veroorzaakt door deze bestelling.
Zoals we hebben kunnen nagaan, heeft onze klantenservice u vanmorgen alle informatie over de nieuwe zending gegeven.
Prettige dag verder,

Alice
Uw Klarstein team

oplichters komen hun eigen beloftes niet na

zie mijn eerdere recensies.

ticketnummer 8006534865

OPLICHTERS! komen hun eigen beloftes niet na

na heel veel ellende met de klantenservice klarstein
en heel veel loze beloftes van
klarstein voel ik mij nog steeds opgelicht en ben ik bedrogen en ronduit schofterig en onprofessioneel behandelt.

klarstein heeft ons een vervangen product bezorgd die niet naar wens werkt. ze hebben ons beloofd dat wij dit product mogen houden maar wij 25% van het bedrag terug zouden krijgen.

vervolgens blijven ze dit ontkennen en bedenken telkens een nieuwe smoes!
maar kunnen ze mij wel telefonisch benaderen omdat ik actief ben op social media of ik dit allemaal even wil verwijderen.

mensen ik heb alles zwart op wit en ik ga dit openbaar op mijn socials delen en mensen kunnen mij benaderen als ze dit willen lezen want ik wil mensen behoeden om met deze oplichters in zee te gaan. het zijn leugenaars die telkens nieuwe smoesjes bedenken en hun beloftes niet nakomen!
klarstein is zeer onproffesioneel ik heb er me buik vol van en ben hier al vanaf 10-10-2024 mee bezig.

meestal na mijn recensies kunnen ze wel reageren
dus klarstein bij deze, laatste kans voordat ik alles openbaar deel. kom nou is jullie beloftes na!

MENSEN GA NIET IN ZEE MET KLARSTEIN
HOU MIJN SOCIALS IN DE GATEN.

Zie de reactie van klarstein ze zeggen het opgelost te hebben maar dit hebben ze totaal niet gedaan! Mensen geloof niet in die clown

2 mei 2025

Goedemorgen Melvin,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.

Onze collega's van de klantenservice hebben uw vragen al beantwoord.

Nog een fijne dag,
Alex

Apparaten van Klarstein zijn heel betrouwbaar …

Apparaten van Klarstein zijn niet duur en van heel betrouwbare kwaliteit.
Je krijgt de juiste informatie en als er iets is met je apparaat dan kan je deze retourneren en als het niet meer gemaakt kan worden dan heb je de mogelijkheid om een ander apparaat te kiezen of je geld terug.

11 april 2025

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice, snel en goed bereikbaar voor vragen. Denken mee. Eenmaal een nieuw exemplaar ontvangen nadat de eerste was beschadigd zijn we zeer tevreden. Een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

28 maart 2025

Service was top

Service was top
goed verpact
toestel zeer tevreden over

15 maart 2025

In 1 woord; top!

Goede keus, goede prijs en snelle levering! Kwaliteit is ook echt top, nu voor de 3e keer besteld (door verhuizing nieuwe keuken installeren). Erg tevreden!

16 februari 2025

Inductie kookplaat

Hebben een inductie kookplaat gekocht klein halfjaartje geleden als 2e kans product. Zat netjes weer ingepakt betaalde ongeveer een derde van prijzen bij de " A merken " Hij doet wat ie moet doen, ziet er prachtig uit. Krijgen regelmatig dit te horen van vrienden die hem dan zien! En vervolgens doet hij het nog steeds. Dus wat ons betreft dikke 5 sterren!!!

9 maart 2025

❤️

Niet bestellen als er onderdelen niet voorradig zijn

16 januari twee convectorheaters besteld. Op dat moment bijbehorende voetjes met wielen niet leverbaar. E-mail notificatie ingesteld om bericht te ontvangen zodra ze weer voorradig zouden zijn.
Voor afloop retourtermijn contact gezocht met klantenservice waar mij werd verzekerd dat de wieltjes nog binnen zouden komen, dat ik de e-mail notificatie had gedaan en dat ik voor de zekerheid gewoon regelmatig de site in de gaten moest houden.
Nu blijkt, nadat ik zelf wederom contact heb gezocht, dat de wieltjes niet meer geleverd zullen worden (en inmiddels ook van de site gehaald zijn).
Dit betekent voor mij dat ik twee volledig nieuwe kachels (verpakking is zelfs nog dicht) hier heb staan die ik dus niet kan gebruiken.
Bericht van klantenservice: de retourtermijn is verstreken.
Ik voel me misleid. Als mij gezegd was dat er een kans was dat de wieltjes niet meer binnen zouden komen dan had ik de convectorheaters teruggestuurd. Schadepost € 180,00.

28 februari 2025

Goedemorgen Klant,

Bedankt voor het schrijven van deze recensie.

Het spijt ons dat u een probleem hebt met een van onze producten. Wij helpen u graag verder.

Al onze producten hebben het recht om binnen de eerste 14 dagen te retourneren. Na deze periode heeft het artikel een garantie van 2 jaar, gedurende welke wij voor vervanging of reparatie zorgen, geheel kosteloos.

Wij wensen u een fijne start van de week,

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf
Bedankt voor de snelle service voor
Ons infrarood warmtepaneel
Ze doen wat ze zeggen
Bestellen maar!!!!

28 februari 2025

Fijne service!

Heel fijn geholpen door de klantenservice van Klarstein! De medewerkers zijn vriendelijk, begripvol en zetten zich echt in voor een tevreden klant. In 2016 heb ik mijn eerste machine van Klarstein (Keukenmachine Bella) ontvangen en deze bevalt mij tot op de dag van vandaag nog steeds erg goed!

18 februari 2025

❤️

DPD vervoerder van Klarstein is het pakket kwijt.

Ik heb in december 2024 na ontvangst binnen 14 dagen een wijncooler teruggestuurd omdat het ding niet koelde. Ik heb bewijs dat het pakket is teruggestuurd met DPD, waarvoor ik per mail een retourdocument verkreeg met gratis retournering. Klarstein erkent dat DPD het pakket is kwijtgeraakt, gezien de online verzendstatus op de DPD-site, die dit ook aangeeft. Tot heden krijg ik mail op mail vragen om bewijs. Telkens een ander contactpersoon met dezelfde vragen. communicatie met dit bedrijf is een ramp.

22 februari 2025

Beste klant,

Bedankt voor het schrijven van deze recensie.

Het spijt ons dat u ongemak ondervindt tijdens het retourneren. Wij helpen u graag verder.

Om dit te kunnen doen, moeten we uw account verifiëren. Zodra u ons uw gegevens heeft verstrekt, nemen wij zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u op.

Wij wensen u een fijne start van de week,