Pergola besteld en ontvangen, maar de kwaliteit was bedroevend. De schroefdraad zat los in het metaal waardoor het geval niet in elkaar kon. Enfin, retourneren dus. Dit was allemaal geen probleem en h... Toon meer

Makkelijk bestellen snelle levering, eenvoudige montage. Wel een groot minpunt. Het wit van mijn afzuiger is eigenlijk niet echt wit te noemen. Mijn vorige kapotte Klarstein was wel echt wit. Ook de k... Toon meer
Snelle levering, zeer tevreden van het fonteintje op zonne-energie, zeer eenvoudige montage zonder tools te gebruiken, ik dacht eerst wel dat het pompje niet werkte, doch op de achterkant van het zo... Toon meer
Ik heb een klarstein Hiddensee strandzetel gekocht maar was niet naar mijjn verwachtingen ,na een paar mails is mijn gehele bedrag teruggestort .
Founded in Berlin in 2008, Klarstein creates innovative household appliances and lifestyle products designed to make everyday life more comfortable, practical, and enjoyable. Combining German design, quality, and functionality, we offer a wide range of products for the kitchen, home, climate control, fitness, and everyday living. At Klarstein, authenticity, reliability, and a genuine passion for our products are at the heart of everything we do. From your morning coffee to evening gatherings with friends and family, our products are designed to seamlessly fit into your daily routine and support every moment at home. As a Berlin-based brand, we place great importance on intuitive design, dependable performance, and customer satisfaction. From product development and technical design to marketing, much of our work is carried out in-house. By combining global trends with valuable customer feedback, we continuously refine and expand our product range to meet the evolving needs of modern households. Our mission is simple: to create products that make your home a place where you feel comfortable, inspired, and at ease every day.
Mühlenstraße 25, 10243, Berlin, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering mooie verpakking ziet er keurig uit

Antwoord van KLARSTEIN
Besteld en kwam binnen 2 dagen binnen. Product is heel goed. Geen problemen mee gehad

Antwoord van KLARSTEIN
Goed product (aircooler 4 in 1). Snel geleverd door gls.
We zijn er tevreden over na een paar keer gebruik. Het verfrist zeker je woning binnen enkele minuten.

Half 2021 afzuigkap Mirage 90 gekocht
Afgelopen zaterdag middag 28 juni is de afzuigkap letterlijk ontploft overal glas scherven
Mail gestuurd met foto’s en ook nog telefonisch contact gehad
Antwoord garantie is verlopen
In dit verhaal heb ik gelukkig geen letsel maar had ook anders kunnen aflopen
Totaal onbegrip maar het kan toch niet zo zijn dat zonder aanleiding waarbij de afzuigkap uit stond
Spontaan en uit het niets kan ontploffen
De omlijsting met tip toets bediening is finaal geklapt
De foto’s die ik gestuurd heb zijn duidelijk
Ik vind het betreurenswaardig dat dit zomaar kan gebeuren

Antwoord van KLARSTEIN
Top site snelle levering goede communicatie 👍

Antwoord van KLARSTEIN
Alles volgens afspraak, snelle levering , duidelijk.

Antwoord van KLARSTEIN
Producten die niet lang meegaan én een klantenservice die totaal niet luistert. Mijn wijnkoeler van Klarstein stopte met koelen na net iets meer dan twee jaar. Ondanks duidelijke uitleg (inclusief beoordeling van twee experts) werd ik afgescheept met een standaardreactie. Geen oplossing, geen coulance, geen respect. Koop hier niet als je waarde hecht aan service of kwaliteit.
En ook hier dezelfde standaard slechte reactie, denken totaal niet mee met de klant. Terwijl ze dat wel verplicht zijn vanuit consumenten rechten

Antwoord van KLARSTEIN
Snel geleverd goeie oven voor het geld dat ik er voor betaald hebt

klantvriendelijkheid Klarstein = nul= 0
De ventilator motor van de voedsel dehydrator van Klarstein heeft het begeven. Alle pogingen om contact te krijgen met de fa stranden. De toegang tot de klantenservice is volledig afgeschermd. Dat is behoorlijk beroerd als je niet eens in staat gesteld wordt om zelfs ook maar een vraag te stellen over reparatie. De klantvriendelijkheid = 0 als dit niet opgelost wordt is dit het allerlaatste product dat ik ooit van klarstein zal hebben aangeschaft

Antwoord van KLARSTEIN
Super wijnkoeler gekocht en top levering ervaren.

Goede site
Koelkast is mooi, stil een praktisch
Goede prijs

Antwoord van KLARSTEIN
Goede prijs - kwaliteit verhouding, snelle service en keurige afhandeling van alles.

Duidelijke site
Leuke aanbieding en makkelijkst te bestellen
Snel geleverd en zelfs als je wilt in delen te betalen via Klarna

Antwoord van KLARSTEIN
Wijnkoelkast waarvan de deur omdraaibaar zou zijn, maar niet de juiste bevestigingsmaterialen erbij en het logo is niet te verwijderen wat dan op zn kop zou zitten. Berlin brands gemaild, klopt deur niet omdraaibaar, nemen de koelkast niet terug, kunnen 20% korting geven of 25% of toch 20%. Berlin brands kan er ook niks aan doen aangezien zij de koelkasten extern inkopen. Nou Berlin brands/Klarstein mooi waardeloos geregeld.

Antwoord van KLARSTEIN
Wij hebben 4 grote planten bakken besteld voor in de tuin voor een bedrag van ruim 480,00 euro. Hiervan worden er maar 2 geleverd. We hebben hierover direct een mail gestuurd. Na tientallen mails is er na 3 maanden 1 bak terug betaald. Nu 9 maanden verder mail in nog steeds wekenlijks, soms dagelijks met Klarstein. Er is eerder beloofd beide bakken terug te betalen. Maar helaas ik wacht nog altijd op € 120,00.
Verschrikkelijk.
Beste Klarstein,
De laatste weken mail ik uw klantenservice regelmatig.
Helaas krijg ik iedere keer het zelfde antwoord.
Dat er helaas niets aangedaan kan worden omdat volgens hen de track en trace code niet bekend is.
Deze kan ik onmogelijk aanleveren van een zending die waarschijnlijk nooit verstuurd is of bij een andere klant terecht gekomen is. Ik heb deze week diverse keren hetzelfde antwoord ontvangen. Het lijkt een automatische reactie. Verder geen enkele inhoudelijke reactie. U vraagt mij na 8 maanden een track en trace aan te leveren. Zoniet, ben ik mijn geld kwijt.
Dit kan niet de bedoeling zijn. Graag uw inhoudelijk reactie!!!

Antwoord van KLARSTEIN
Totaal geen kwaliteit zoals beschreven en beloofd is het zeker niet paviljoen gekocht van 450 euro maar alles wat vermeld staat klopt totaal niet ik ben hier totaal niet van gediend en zou zeker de consumentenbond over inlichten!

Antwoord van KLARSTEIN
Makkelijke website en een heel uitgebreid assortiment, buitengewoon snelle levering.

Antwoord van KLARSTEIN
Weken aan het mailen voor mijn geld retour. Wordt constant aan het lijntje gehouden (wordt beloofd terug te betalen, maar gebeurt niet). Ze betalen gewoon niet terug. Product is al 4 weken geleden door ze retour ontvangen binnen zicht termijn. Zonde van alle moeite. Nu druk met jurist op deze casus. Dit bedrijf denkt slechts aan zichzelf.

Antwoord van KLARSTEIN
Mooi product, nette prijs en snelle levering