Kleuro.nl
Producten besteld , sommige waren niet in voorraad Gebeld met de klantendienst om te vragen of de Producten in voorraad al verstuurd konden worden Wat een vriendelijke dame aan de lijn Vriendelij... Toon meer
Bestelling gedaan nooit meer iets van gehoord. Reageren niet op e-mail,WhAtsapp of telefoon. Met andere worden kan fluiten naar m’n geld of verf. Snap niet als ze failliet zijn dat site nog steeds... Toon meer
Jammer, als je een vraag hebt zijn ze niet bereikbaar via de telefoon. Na een week wachten op mijn bestelling,had ik deze graag geannuleerd. Dit blijkt niet mogelijk via de telefoon gezien er stee... Toon meer
Bedrijfsweg 13, 2404CB, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172423323
- CustomerService@kleuro.nl
- kleuro.nl
Mensen keken ook naar
Bestelling gedaan nooit meer iets van…
Bestelling gedaan nooit meer iets van gehoord.
Reageren niet op e-mail,WhAtsapp of telefoon.
Met andere worden kan fluiten naar m’n geld of verf.
Snap niet als ze failliet zijn dat site nog steeds in de lucht is
Geen contact mee te krijgen....#SPIJT…
Geen contact mee te krijgen....SPIJT dat ik hier mijn bestelling heb gekocht. Gemaild, geappt, en gebeld, geen reactie. Zo slecht. Ik kan fluiten naar mijn centen en naar mijn verf...jammer!
Kleuro reageert nergens op / geld kwijt
Wat verfsamples besteld (tevens betaald) via de site waarop ik geen bevestiging kreeg. Heb geprobeerd te bellen, echter geen reactie. Heb toen een mail gestuurd met dezelfde aanvraag en een betalingsbewijs. Ook hier geen reactie op. Heb wederom geprobeerd te bellen en een Whatsapp gestuurd, ook hier geen reactie. Bestaat deze firma nog wel?
Veel te duur?!
Verstuurde onderstaande mail op 21 oktober. Geen enkele reactie helaas...
Dag,
Ik bestel al jaren verf bij jullie met de gedachte dat het goed en goedkoop is. Tot mijn schrik zie ik nu dat het product dat ik nu nodig heb (Sigma torno aqua satin) bij bijv. Tintrio.nl bijna de helft goedkoper is. Hoe kan dat? Of zie ik iets over het hoofd…
MVG,
Martin de Kruijf
Ze zijn failliet
Ze zijn failliet, vandaar dat je geen reactie krijgt. Ik had prima ervaringen omdat ik er altijd langs ging in Alphen. Jammer, de prijzen (incl korting balieklant) waren stuk lager dan bij de Bouwmarkten. En uiteraard de kwalitatief betere verven dan bij de bouwmarkt.
Niets geleverd, wel betaald!
Wel betaald, niets geleverd. Zijn telefonisch niet te bereiken en ook op e-mail wordt niet gereageerd.
Dus, NIET bestellen daar!
Blijkbaar leveren ze niet zoals afgesproken.
Jammer, als je een vraag hebt zijn ze niet bereikbaar via de telefoon.
Na een week wachten op mijn bestelling,had ik deze graag geannuleerd. Dit blijkt niet mogelijk via de telefoon gezien er steeds een wachtende voor je is, maar je wegens drukte naar de voicemail gestuurd word.
Op E-mail reageren ze blijkbaar wel. Na 6 dagen toch nog mijn bestelling gehad.
Als ik kleuro een tip mag geven, zou ik zeggen dat ze beter bereikbaar moeten zijn. Scheelt een hoop ergernis.
Al weken geen enkele reactie van costumers service
Inmiddels 6 weken geleden cetol TGX besteld hetgeen normaal binnen een paar dagen geleverd werd. Kreeg een mail dat er leveringsproblemen waren. Tot mijn verbazing kreeg ik op 19 juli een creditnota (waarbij werd aangegeven dat ik die voor 2-8-2024 moest betalen!!! Inmiddels diverse mails naar costumers service gestuurd maar geen reactie.
Tot drie maal toe gebeld maar na 15 minuten krijg je te horen dat ze het o zo druk hebben maar je kunt een bericht achterlaten en dan wordt je z.s.m. op hetzelfde nummer teruggebeld. helaas, in,middels was het eerste telefoontje een week geleden maar nog steeds niets gehoord en ook nog geen geld op mijn rekening retour gezien.
Kijk dus uit met bestellen en betalen!!!!!!!! ingesproken
Belastingdienst inval bij Kleuro ?
Vandaag Bedrijfsweg 13 Alphen a/d Rijn waar Kleuro zou zitten bezocht, maar helaas geen Kleuro te bekennen. Er zit nu een matrassenverkoper en die vertelde mij dat de belastingdienst enkele weken geleden een inval bij Kleuro heeft gedaan. Ben ik blij dat ik nog niets besteld en betaald had.
LET OP: Dit bedrijf is failliet
Verf besteld nietsss gekregen geen contact mogelijk
LET OP : DIT BEDRIJF IS FAILLIET!
Besteld niet gekregen en geen antwoordt…
Besteld niet gekregen en geen antwoordt op de e- mails
Let op dit bedrijf is failliet
Let op dit bedrijf is failliet. Geen bestellingen meer plaatsen.
Leveren een maand te laat
Leveren een maand te laat. Reageren niet op emails of bellen. Als je de bestelling annuleert je geld terug krijg bezorgen ze het ineens wel en dreigen met incasso ipv hun fout goed te maken.
Ronduit schandalig!
Nu besteld over een maand in huis met hoop gezeik.
Wat anderen ook al melden
Wat anderen ook al melden, er staat op de website: vandaag bestellen = morgen geleverd. En dit zal voor een selecte voorraad misschien ook wel zo zijn, maar buiten deze standaard verfjes en producten is het aan te raden om ergens anders te bestellen.
Ik heb ruim een week geleden producten besteld en tot op heden nooit meer wat vernomen of ontvangen. In het minst erge geval is hier dus sowieso sprake van een misleidend bedrijf.

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Bespaar u de ergernis en bestel ergens anders.

Antwoord van Kleuro.nl
producten niet op voorraad, lange levertijd, slechte communicatie
donderdag 14 februari verf besteld in de veronderstelling dat dit maandag 19 februari geleverd zou worden. Dat was zo aangegeven op de website. Donderdag 21 februari nog steeds geen verf ontvangen en eens gevraagd hoe dit zit. Antw: De verf is niet op voorraad en staat in nabestelling. Op 7 maart nog niks gehoord en wederom eens gevraagd of de levertijd al bekend is of indien niet het geval we de order kunnen annuleren en het geld retour kunnen ontvangen. 8 maart is de annulering bevestigd, maar tot heden (13 maart) nog steeds geen geld retour.

Vriendelijke dame klantendienst
Producten besteld , sommige waren niet in voorraad
Wat een vriendelijke dame aan de lijn
Vriendelijk nog zacht uitgedrukt van mij 10 sterren , zeer goed geholpen daags nadien Producten thuis
Bedankt

Bestelling niet geleverd.
Bestelling niet geleverd.
Slecht bereikbaar
Eigenlijk ging er niets goed

Antwoord van Kleuro.nl
Goede prijs, top service en advies
Bij kleuro krijg je niet alleen een goede prijs maar vooral ook heel goed advies. Ik als niet professional, loop graag binnen. Er wordt altijd ruim de tijd genomen om met me mee te denken.
De klantenservice is geweldig. Ik stond in de wacht en heb opgehangen omdat het wachten op dat moment te lang duurde. Vlak daarna werd ik teruggebeld door de meest vriendelijke medewerkster die je je maar kunt voorstellen. Die ook nog met een hele goede oplossing kwam.
Ik ben fan

Negatieve reactie
Evenals andere schrijvers van een review onderstreep ik: dit bedrijf komt zijn beloftes van de site niet na. Het bestelde product wordt niet geleverd. Al weken wordt (telefonisch) aangegeven dat het product niet op voorraad is, maar al weken staat hetzelfde product nog steeds op de site als zijnde op voorraad, maar ja, wel tegen een hogere prijs. Doe vooral GEEN zaken met dit bedrijf.