Klimatexperten Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Patrik som var hos mig gav ett mycket professionellt intryck. Var noggrann och fixade min AC som inte fungerade optimalt. Jag trodde jag skulle behöva köpa en ny, men med lite service och påfyllning... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan bara varmt rekommendera denna firma. Vår luft/vattenpump löste ut jordfelsbrytaren på lördagen. Så ingen värme och inget varmvatten. Ringer Klimatexperten på måndagen. Trevlig och hjälpsam kille s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunnig och hjälpsam personal skapar förtroende för företaget Klimatkontroll. Efter många år som en nöjd kund, ger jag bästa rekommendationer till Klimatkontroll och dess tjänster. Christine Wessman R... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Airconditioning reparatieservice
  2. Airconditioningsystemen leverancier
  3. Airconditioningwinkel

Geschreven door het bedrijf

INSTALLATION, SERVICE, FELSÖKNING, REPARATIONER OCH UTBYTE AV VÄRMEPUMPAR OCH VENTILATION

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serviceteknikerns bemötande och service…

Serviceteknikerns bemötande och service av vår värmepump var bra.
Han förklarade även hur jag själv kan byta luftfilter på innedelen.

7 mei 2024

Antwoord van Klimatexperten

Tack Monica, trevligt att höra - jag skall framföra till teknikern som var hos dig också!

Problem med min värmepump

Problem med min värmepump. De var mycket snabba med att skicka en kille som gav ett gott intryck och inte rekommenderade undersökning i onödan utan avhjälpte ett enkelt på problem och bad mig avvakta. Det visade sig räcka. Blev inte dyrt heller. Jag är nöjd!

4 april 2024

Tack för ett fint omdöme Oskar, glad att du är nöjd! MVH Peter

Rekommenderas

Snabba, proffsiga och trevliga. Jobbar dessutom med bra fabrikat!

23 februari 2024

Antwoord van Klimatexperten

Tack Anders för ditt fina omdöme om oss!

Professionella och lösningsorienterade

Professionella och lösningsorienterade, är supernöjd! Luftvärmepumpen de installerade sitter snyggt och fungerar jättebra. Trevligt och vänligt bemötande👍

8 december 2023

Antwoord van Klimatexperten

Stort tack för ett fint omdöme, roligt att du nöjd med oss! MVH Peter

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket professionell och serviceinriktad tekniker

Mycket professionell, serviceinriktad och trevlig servicetekniker som servade mina luft/luft värmepumpar. Har tecknad serviceavtal med Klimatexperten. Kan varmt rekommenderas!

29 oktober 2023

Antwoord van Klimatexperten

Stort tack Vibeke för dina fina ord om vår medarbetare!

Installation av värmepump

Ett mycket professionell utfört installation av vår nya luft luft värmepump, av kunniga tekniker.
Ett företag jag starkt rekommenderar

12 augustus 2023

Antwoord van Klimatexperten

Hej Inge och stort tack för ett fint omdöme. Jag är glad att vi kunde göra dig till en nöjd kund igen efter att din förra maskin inte höll riktigt som vi trodde.

Funkade bra

Funkade bra, snabbt

19 juli 2023

Antwoord van Klimatexperten

Tack för fint omdöme Jörgen, trevligt att kunna stå till tjänst!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tydliga offerter

Tydliga offerter. Bra utval. Planering av installationen eñligt mina önskemål. Bra och snabb instalkation. Negativt : den korta betaltiden.

11 juli 2023

Antwoord van Klimatexperten

Hej Gunnar. Vi lyssnar alltid på vad våra kunder har att säga så att vi kan bli bättre men jag har svårt att förstå vad som var negativt när du fick över 30 dagars kredit från installation jämfört mot de utlovade 10 dagarna enligt offert?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skickar nya fakturor trots bestriden faktura och ingen återkoppling

Skickar faktura + påminnelsefaktura trots att fakturan är bestriden skriftligen inom 8 dagar. Varje gång jag kontaktar dem för att få ett avslut får jag svaret från Benny att han "trodde ärendet var avslutat" trots otaliga mail, sms och samtal att så är inte fallet. Jag förklarar på nytt att ärendet inte är avslutat och att jag väntar på att de/han ska återkomma med tid för att komma och färdigställa arbetet. Då slutar han svara, det går ett par månader utan återkoppling, sen kommer ny faktura. Jag får då bestrida den igen och förklara ärendet på nytt. Idag (26/5) fick jag ny påminnelsefaktura. Mitt senaste mail till Benny skickades 16/1 och det har jag ännu inte fått svar på. Gissar att jag kommer få svaret "trodde ärendet var avslutat" även denna gång innan han slutar svara mig.

Uppdatering 24-04-18 - Svar till Peters uppdatering nedan. Detta är inte en felaktigt recension utan är precis vad som hänt mellan mig och Benny på din/er firma. Min upplevelse och min varning för att inte fler ska få utstå samma bemötande kvarstår. Jag hoppas bara att inte andra blir behandlade lika illa. Ärendet är avslutat och ni fick igenom er betalning trots allt men det ändrar inte hur ni bemött mig som kund. Ni har dessutom tagit ut 240kr i påminnelseavgift trots att jag bestritit era fakturor varje gång skriftligen inom 8 dagar och gått via ARN.

26 mei 2023

Antwoord van Klimatexperten

Hej Anna. Jag kan bara ge samma svar som jag gett på din anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden. Det kommer troligen ta ganska lång tid men eftersom vi inte kunde komma överens så får vi se vad ARN kommer fram till och ta en ny kontakt då:
"Vi har utfört en felsökning av en värmepump åt Johan Petersson. Vid fösta besöket kunde inget fel hittas, men fel på en cirkulationspump misstänktes. Denna konstaterades defekt och byttes ut vid nästa besök. Detta arbete har fakturerats kund och vi anser att detta uppdrag slutförts utan anmärkningar , det finns inte något fel på denna utförda tjänst eller föreligger någon meningsskiljaktighet beträffande oskäligt pris eller tidsåtgång, vilket inte heller kunden har anfört. Senare har kunden upplevt oljud från
värmepumpsanläggningen på morgnar vilket vi inte kunnat höra då vi varit där. Vi har sökt kontakt med kunden ett flertal gånger för
eventuellt fortsatt felsökning (nytt uppdrag) men vi har inte fått
kontakt, de enda tillfällen visar sig kontaktbar (i en riktning) är
då vi skickar påminnelse för betalning av det avslutade, avgränsade
uppdraget. Vi vidmakthåller vårt krav på betalning för det uppdrag
vi slutfört. "

Uppdatering 2024-04-18: Hej Anna. Eftersom ARN fattat ett beslut till vår fördel utgår jag från att du raderar din felaktiga recension. MVH Peter.

Uppdatering 2024-08-18: Anna, jag utgår från att du hade önskat att vi respekterat ARN:s beslut om det föll till din fördel och jag hoppas du kan göra detsamma nu när det visat sig att du har fel. MVH Peter

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, kunnig personal

25 april 2023

Vi tackar för detta fina omdöme! MVH Peter

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

som gjorde genomgång…

En trevlig montör som gjorde genomgång av el-pannan.
Konstaterade att expansionskärlet läkte och borde åtgärdas vilket jag fortfarande väntar på besked om så ärendet är inte avslutat, därför inget omdöme

9 september 2022

Antwoord van Klimatexperten

Hej Göran. Tråkigt att du är missnöjd. En förklaring men ingen ursäkt är att teknikern som var hos dig haft semester, direkt efter det åkte på VAB och sedan blev sjuk själv... Maximal otur men imorgon är han tillbaka och kommer återkoppla per omgående till dig! MVH Peter

Snabb hjälp och väldigt…

Snabb hjälp och väldigt serviceinriktade!

12 september 2022

Antwoord van Klimatexperten

Tack Christian, glädjande att vi fått montera värmepumpar hos snart hela er släkt ;) .

Väldigt trevliga och kompetenta

Väldigt trevliga och kompetenta! Superbra lösning på installationen!

23 augustus 2022

Antwoord van Klimatexperten

Tack Jonas, roligt att höra - jag skall framföra till teknikern som var hos dig!

Dit is Trustpilot