Patrik som var hos mig gav ett mycket professionellt intryck. Var noggrann och fixade min AC som inte fungerade optimalt. Jag trodde jag skulle behöva köpa en ny, men med lite service och påfyllning... Toon meer
Kan bara varmt rekommendera denna firma. Vår luft/vattenpump löste ut jordfelsbrytaren på lördagen. Så ingen värme och inget varmvatten. Ringer Klimatexperten på måndagen. Trevlig och hjälpsam kille s... Toon meer
Problem med min värmepump. De var mycket snabba med att skicka en kille som gav ett gott intryck och inte rekommenderade undersökning i onödan utan avhjälpte ett enkelt på problem och bad mig avvakta.... Toon meer
Kunnig och hjälpsam personal skapar förtroende för företaget Klimatkontroll. Efter många år som en nöjd kund, ger jag bästa rekommendationer till Klimatkontroll och dess tjänster. Christine Wessman R... Toon meer
INSTALLATION, SERVICE, FELSÖKNING, REPARATIONER OCH UTBYTE AV VÄRMEPUMPAR OCH VENTILATION
Terminalgatan 3, 23539, VELLINGE, Zweden
Vraagt klanten om een review
Installationen av varmluftpump i min stuga i Sanskogen i Ystad fungerade utmärkt, det bara hände!. Dessutom fick jag en fin muntlig introduktion till de olika funktionerna via telefon med goda råd. Systemet har fungerat utmärkt under sommaren, använts periodvis.

Antwoord van Klimatexperten
Vi har anlitat er i många år och är alltid nöjda. Snabba svar och mycket bra service.

Antwoord van Klimatexperten
Bra service ..Snabba besked på vad som var trasigt ….

Antwoord van Klimatexperten
Flexibel med rördragning då vi hade befintlig luftvärmepump som skulle bytas.
Ärlig vid beställning om vad som finns i lager.
Kom på utsatt tid.

Christine Wessman Rinman

Antwoord van Klimatexperten
Utförde och skötte sitt uppdrag som vi kommit överens om! Hade några frågor efter installation som jag fått svar på!

Antwoord van Klimatexperten
Vi har köpt en Mitsubishi Hero med installation. Allt fungerade perfekt. Mycket kunnig och trevlig tekniker som installerade den (Dennis). Kan rekommendera företaget.

Antwoord van Klimatexperten
Två sympatiska experter gjorde en översyn av våra två värmepumpar.

Antwoord van Klimatexperten
Bra bemötande vid kontakt och trevlig personal. Mycket nöjd.

Antwoord van Klimatexperten
Överlag så har Klimatproffsen levererat en bra värmepump på ett proffsigt och bra sätt. Dialogen har varit bra och åtgärder har följts upp.

Antwoord van Klimatexperten
En proffsig hantering från först kontakten till färdig installation. Värmepumpen fungerar mycket bra - väsentligt effektivare än den gamla som var ca 20 år gammal. Det är ett helt annat klimat inomhus nu.