Ik heb in het verleden regelmatig besteld bij Klium, totaal een paar duizend euro. Op 11-04-2026 een bestelling geplaatst voor 2 kopieerringen en 2 spantangen voor een Festool bovenfrees. Op 14-04-... Toon meer

Ik had een grasmaaier besteld bij Klium vanwege een mooie aanbieding. Helaas is het pakket zoekgeraakt bij DHL en kwam de grasmaaier nooit aan. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer

Chapeau voor onze zuiderburen. Een geweldig groot aanbod topmerken, hele goede prijzen maar vooral een fantastische service. Hele vriendelijke mensen die je met alle plezier te woord staan en je een... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Bouwmachine- en gereedschapswinkel
  3. Gereedschapgroothandel

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prima levering

Prima levering, prima product maar de gratis Makita accu is een mission impossible. Registreren en aanvraag heeft inmiddels veel tijd gekost en niets opgeleverd. Een valstrik? Wel beloven dat je door registratie van de Makita bosmaaier een gratis accu krijgt maar eenmaal betaald en product in huis, blijkt dat niet te lukken.
Na tussenkomst Stefanie van Klium is het toch gelukt. Stefanie bedankt!

24 oktober 2023

Beste Rolf

Je hebt nog geen contact met onze klantenservice zie ik. Jammer, want we kunnen je makkelijk de weg wijzen. Mijn collega gaat nu contact met je opnemen om het te regelen.

Mvg

Perfect

Snelle levering tegen een mooie prijs. Degelijke kwaliteit en een goeie pasvorm. Heel blij mee.

19 oktober 2023

ECHTE WAARDELOZE BEDRIJF

ECHTE WAARDELOZE BEDRIJF

IK GA NOOIT MEER BIJ HUN BESTELLEN .

IK heb bestelling van ruim bestelling van €2700 gedaan

Op staat voorraad als voor 16:45 bestelt heb je volgende dag binnen zeggen ze.

Ja een machine is voor de helft gekomen volgende dag
En andere zijn nooit gekomen , meerdere malen gebeld geappt gemailt en proberen ze schuld bij neer te leggen ,volgens zou geleverd zijn maar waar aan wie kunnen niet zeggen

Dus nooit Meer

25 september 2023

Goedemiddag

Alle voorraadproducten zijn inderdaad ook direct verzonden. We hebben een onderzoek gestart bij de transporteur en daar vertelden ze dat alles wel degelijk geleverd was. De chauffeur zei dat je boven was en dat je had gezegd dat hij de goederen mocht achterlaten.
Jij had een ander verhaal.

Nadat dit de uitkomst was hebben we beslist om jou te geloven en hebben we alles terug betaald.

Mvg

Bad delivery

Ik heb gereedschap bij u gekocht voor ruim 1.000 euro, u heeft ze een regulier pakket zonder verzekering gestuurd en het pakket is zoekgeraakt en ik wacht nog steeds op mijn gereedschap waarvoor ik heb betaald, zodat ik mijn werk kan doen.

16 september 2023

Beste TOm

Dit was inderdaad misgelopen bij Postnl. We hebben een onderzoek gestart en inmiddels is alles opgelost. Excuses voor de overlast.

Perfect !

Omdat ik niet precies wist welk onderdeel te bestellen perfect geholpen door ¨Els"daarna erg snel het juiste onderdeel ontvangen...kortom goede service ...en zo bestel je de volgende keer ook weer daar !!

4 september 2023

WAARDELOZE SERVICE

ik heb begin juli een order geplaatst welke binnen 7 werkdagen uitgeleverd zou worden. Na bericht van klium dat dit eind augustus zou worden, worden we nu wederom aan het lijntje gehouden door klium en schuiven ze zonder een oplossing te bieden de order weer vooruit naat november.

DUS ALS JE IETS ECHT WILT HEBBEN BESTEL DAN NIET BIJ KLIUM MAAR GA GEWOON NAAR EEN ECHT BEDRIJF

na veel moeite is het probleem uiteindelijk na 2 weken (dus totaal 9 weken) opgelost. Jammer dat het zo moest.

31 augustus 2023

Beste Patrick

We hebben heel veel producten op voorraad, maar niet alles. Als wij zelf geen voorraad hebben zijn we afhankelijk van de leverancier. Van zodra zij ons vertellen wat de levertijd is, krijg je het onmiddellijk door. En soms wordt het dan inderdaad nog eens uitgesteld. Maar we laten je dat asap weten. Je mag dan ook altijd je geld terug vragen. We snappen helemaal dat dit heel vervelend is.

Mvg en excuses voor de overlast.

Fantastische service

Fantastische service diverse accessoires besteld echter kwam er iets beschadigd binnen kreeg snel een nieuwe geleverd en de oude hoefde niet eens retour. Scherpe prijzen snelle levering.

3 augustus 2023

Goed

Goede prijzen een een snelle vriendelijke Stephanie van de klantenservice. Bedankt!

15 juli 2023

Fijne website voor al je gereedschap.

Hobbymatig heb ik af en toe aanvullingen nodig op mijn gereedschap. 9 van de 10 keer kom ik uit bij Klium.nl. Voornamelijk door het grote assortiment en naar mijn mening scherpe prijzen. Ook de overzichtelijkheid van de website is fijn, je vind snel wat je nodig hebt.

20 juni 2023