Ik heb in het verleden regelmatig besteld bij Klium, totaal een paar duizend euro. Op 11-04-2026 een bestelling geplaatst voor 2 kopieerringen en 2 spantangen voor een Festool bovenfrees. Op 14-04-... Toon meer
ik heb begin juli een order geplaatst welke binnen 7 werkdagen uitgeleverd zou worden. Na bericht van klium dat dit eind augustus zou worden, worden we nu wederom aan het lijntje gehouden door kli... Toon meer
Ik had een grasmaaier besteld bij Klium vanwege een mooie aanbieding. Helaas is het pakket zoekgeraakt bij DHL en kwam de grasmaaier nooit aan. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer
Chapeau voor onze zuiderburen. Een geweldig groot aanbod topmerken, hele goede prijzen maar vooral een fantastische service. Hele vriendelijke mensen die je met alle plezier te woord staan en je een... Toon meer
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!
België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijne klantenservice en de prijzen zijn prima. Wat alleen heel erg tegen heeft gevallen is de levertijd. Alles besteld wat volgens de site tijd op voorraad was maar na het bestellen kreeg ik te horen dat 2 van de 4 artikelen niet leverbaar zijn en 2 weken later geleverd worden. De eerste nalevering na 1.5 week ontvangen en het laatste artikel heeft nog een vertraging gehad en komt pas over 1.5 week. Dan heb ik in totaal een maand moeten wachten voor iets dat eigenlijk op voorraad lag. Dit dus voor het bestellen eerst controleren bij de klantenservice om vervelende verrassingen te voorkomen

Antwoord van Klium
Kan hier kort en krachtig over zijn, het product is hoe ze het omschreven hebben en snel geleverd, dik tevreden.
Groet,
Joop Wagenaar
Een Festool schuurmachine besteld, dit omdat er een levertijd is van 1 dag. Ergens anders was die 12 euro goedkoper, maar ik had hem de volgende dag nodig.
Gevraagd of die echt op voorraad was en of die ook dezelfde verzonden zou worden, dit werd allemaal bevestigd.
De dag erna nog steeds geen track and trace.
Contact gezocht met Kluim, werd mij verteld dat ze hem waren vergeten omdat het magazijn met een nieuw systeem werkt.
Als oplossing bood men aan.
De bestelling te annuleren en geld terug te geven.

Antwoord van Klium
Goede prijs i.t.t. andere winkels. Snelle en makkelijke afhandeling. Vlotte en soepele levering. Je krijgt wat je besteld.
Scherpe prijzen en snelle levering, Top!!
Extreem goede klantenservice! Nadat vervoerder iets niet goed had gedaan meerdere malen contact gehad met Klium. Elke keer direct opgenomen en iemand aan de lijn die echt helpen kan!
Er bleek een klein onderdeel bij onze bestelling te ontbreken. De klantenservice van Kalium heeft er alles aan gedaan om dit recht te zetten en met succes. We werden van het verloop constant op de hoogte gehouden, chapeau 👍👍
Fijne service, snelle levering. Betrouwbaar bedrijf.
Super service, snelle levering, goede prijzen en ex.btw. afrekenen
Zeer snelle levering tegen een goede prijs
Goede prijs maar ook goede service
Ga zo door
Uitstekend assortiment, zeer snelle services, gereedschap goed verpakt👍👍
Goede service, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede service, krijg bijna direct antwoord terug, snelle levering. Leveringen in Nederland raad ik aan met DHL te doen, postnl doet moeilijk en levert vaak gewoon niet omdat ze geen zin hebben.
Het verzendprobleem met DHL werd snel opgelost.
Besteld makita opbergbox. Voorradig maar niet ontvangen. Gebeld 0800nr van hun 25 min in de wacht toch maar opgelegd pffff.
Chat via site is blijven hangen als het goed is morgen . Zeer slecht berijkbaar nu maar hopen dat het morgen geleverd wordt.
Ik reageer gelijk even op u reactie
Ja 25 minuten in de wacht met jullie irritante geluid van de wacht . Ook in de wacht wordt gezegd je kan ook kan chatten dus na 25 min opgehangen. En zo als u al zij is zelf niet in de chat gezegd dat het niet meer voorradig was. En ik een mail krijg dat het vanavond verzonden wordt. Maar ik wacht nog wel even af .

Klium is oplossingsgericht!
Ruim een week geleden een heggenschaar besteld die daags erna geleverd zou worden. Direct na de bestelling ontving ik een verzendcode.
Helaas geen levering ontvangen na één week wachten. Daarop heb ik gemaild en direct werd een nieuwe heggenschaar verstuurd. De dag erna ontving ik het pakket.
Super geholpen!
Ik had een Festool Rotex en een Festool stofzuiger bij T.Nation besteld maar de levering daar werd dramatisch.
Drie weken later Klium gebeld of het bij hun op voorraad was, ja zei madame.
De machines gelijk besteld en 2 dagen later lagen ze in de werkplaats!
Vooralsnog enkel goede ervaringen met Klium. Topbedrijf