Ik heb in het verleden regelmatig besteld bij Klium, totaal een paar duizend euro. Op 11-04-2026 een bestelling geplaatst voor 2 kopieerringen en 2 spantangen voor een Festool bovenfrees. Op 14-04-... Toon meer

ik heb begin juli een order geplaatst welke binnen 7 werkdagen uitgeleverd zou worden. Na bericht van klium dat dit eind augustus zou worden, worden we nu wederom aan het lijntje gehouden door kli... Toon meer

Ik had een grasmaaier besteld bij Klium vanwege een mooie aanbieding. Helaas is het pakket zoekgeraakt bij DHL en kwam de grasmaaier nooit aan. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer

Chapeau voor onze zuiderburen. Een geweldig groot aanbod topmerken, hele goede prijzen maar vooral een fantastische service. Hele vriendelijke mensen die je met alle plezier te woord staan en je een... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Bouwmachine- en gereedschapswinkel
  3. Gereedschapgroothandel

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer slechte service

Mooie Makita afkortzaag met schraag aangeschaft. Binnen 14 dagen een klein defect aan de zaag.
Zeer slechte service. Machine moet op eigen kosten retour gestuurd worden. 10 dagen geen zaag. Geen vervangende machine voor lopend werk. Op de vraag hoe we dit probleem oplossen krijg ik simpelweg het antwoord dat het mijn probleem is.
Machine is mooi en je kan een keer pech hebben maar deze manier van service slaat nergens op!!
Koop hier niet nog een keer!!

24 september 2024

Beste Rob

Dit was de snelste manier. En als het defect binnen gerantie valt, dan betalen we de retourkosten ook terug. Dat kunnen we op voorhand niet vaststellen. Excuses voor de overlast.

Davy

Gewoon erg fijn bedrijf.

Prima bedrijf snelle levering en als er iets loos is kun je gewoon bellen en word je prima geholpen aan de telefoon.
Ik ben erg tevreden.

5 september 2024

Top bedrijf

Prettig bedrijf. Goed bereikbare klantenservice. Producten zijn scherp geprijsd. Ik bestel mijn elektrische gereedschap eigenlijk nergens anders meer. Tot nu toe altijd in 1 dag geleverd. Kortom: TOP

19 augustus 2024

Levering; Garantie; Klantgerichtheid

Ik heb tientallen producten besteld, maar hun leveringssysteem laat te wensen over. Eén pakket heb ik nooit ontvangen, en nu, een jaar later, kunnen ze niets meer voor me doen. Dit probleem had eenvoudig nagekeken moeten worden met een goed administratie- en voorraadbeheersysteem.

Daarnaast is hun garantiesysteem teleurstellend. Ze kunnen vooraf geen kostenindicatie geven voor reparaties, wat voor onzekerheid zorgt.

Tot slot is hun klantenservice onbeschoft en onprofessioneel. Ze geven geen duidelijke antwoorden, vragen niet of alles duidelijk is en eindigen het gesprek niet eens met een vriendelijke afsluiting. Dit getuigt niet van klantgerichtheid.

13 augustus 2024

Beste

Jammer dat je er zo over denkt. We hebben er met 4 mensen alles aan gedaan om je te helpen.

Prima

Prima. Meerdere keren hier besteld. 1x werd een bestelling niet goed opgepakt. Maar na een belletje werd dat snel opgelost.

22 juli 2024

Zeer tevreden!

Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en keurig snel geleverd.
De Festool OF 1010 REBQ netjes verpakt ontvangen en werkt echt super, helemaal met de verlichting op de freeszool.

19 juni 2024

Prima ervaringen met Klium

Snelle levering en duidelijke communicatie als er iets niet op voorraad is. Site goed doorzoekbaar en uitgebreid assortiment. Prima club dat Klium:)

20 juni 2024

Geweldige webshop alles wat ik hier kan…

Geweldige webshop alles wat ik hier kan bestellen bestel ik hier (En dat is nog al wat). Enorm ruim assortiment mooie spullen. De levering is ook goed spullen goed verpakt en binnen de afgesproken tijdt.

Toch wel het beste puntje is updates over backorders niet weken lang in het donker maar af en toe een update over de status.

Bedankt Klium voor jullie geweldige service.

7 juni 2024

Bestelling vlot geleverd, afhandeling uitstekend

Bestelling vlot geleverd, helaas een gereedschapskoffer stuk aangekomen , het daarvoor bestemde formulier ingevuld met bijgevoegd enkele foto’s van het defect , volgende dag al mail terug met de excuses en heb de koffer nieuw toegestuurd gekregen, hier ging plus minus 3 werkdagen over heen .
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer content ben met het contact met Klium Nederland .
Ik beveel Klium Nederland zeker aan , ook voor de geschikte prijs van veel gereedschappen.
Met vriendelijke Groet Herman

6 juni 2024

De Walt multitool besteld

De Walt multitool besteld, zou na een dag bezorgd worden was ook op voorraad.
Maar tweemaal bezorging uitgesteld. Verder alles OK.
Mooie een goede machine.

29 mei 2024

Geopend doos kapot apparaat gekregen

Ik heb daar een schuurmachine gekocht en een geopend doos heel duidelijk kapot artikel gekregen, de klem achter op het apparaat om schuurpapier vast te klemmen heeft een losse vering met
schroef die vast te zetten beweegt vrij onderkant van het apparaat, het is onmogelijk deze losse klem dicht te maken. Dus apparaat is kapot en helemaal niet bruikbaar, en mijn geplande werkzaamheden kunnen nu natuurlijk niet doorgaan. Ze zijn nu ook niet bereikbaar via telefoon en chat.
=====================================
Update: Het is opgelost na vakantiedagen met nieuw apparaat verzenden en andere met label retourneren. Nieuwe apparaat is nieuw en verkend. Ik hoop het in het toekomst beter gecontroleerd is en anderen hetzelfde ervaring niet hebben.

18 mei 2024

Goedemorgen

Dat is natuurlijk niet de bedoeling inderdaad. Jammer genoeg gaat er soms eens iets mis met verzending. Het weekend is nu voorbij en we gaan nu aan de slag om het voor jou op te lossen. (Tijdens het weekend kan je ons enkel mailen). Excuses voor de overlast.

Davy