3,3

Gemiddeld

Eerlijke prijs gehad. Zeer tevreden.

Was een stukje rijden maar zeer tevreden. Goede prijs voor mijn goud, bestaande uit sieraden en munten gehad.

Duidelijke procedure. Gescheiden door een loket kan je de afhandeling volgen. De review van ene Bati vertrouw ik dan ook niet!

30 december 2025

Ik ben met mijn zilveren munten bij hun…

Ik ben met mijn zilveren munten langsgegaan die ik in 2021 bij het Goudwisselkantoor had gekocht. Zij wilden mij er €550 voor betalen, terwijl ze mij destijds €800 hadden gekost. Uiteindelijk heb ik bij het Goudwisselkantoor €1.150 gekregen. Vergelijk dus goed voordat je zomaar je spullen inlevert!

19 september 2025

op gelichtvoor 3,250.00

Ge achtte Heer/Mvr,

Gebr.Klumper Auto's22 occasions
meer dan 8 jaar actief op AutoWereld.nl
Kapperallee 87
7211CC Eefde

Onderwerp: 22-SV-RR/gebreke auto/had niet goed gekeurd mogen worden aankoop 11-03-2025/afgekeurd zie bijlage/kapotte accu niet vervangen 85,00 euro
aankoop bedrga 3,250.00 euro
ben opgelicht

Er is een auto door u verkocht, aan mvr uit Grave, deze auto had niet goed gekeurd mogen worden, want nu is het afkeur.

Er zijn verschillende dingen aan de hand, waarbij mvr wel 3250 euro aan u heeft betaald, maar nu bij herkeuring er forse kosten bij komen kijken, waar u in deze verantwoordelijk voor bent.

U kunt wel op de overkomst plaatsen, zonder garantie, maar daar gaat de wetgever niet mee akkoord ik ook niet.

Ziet u de keuring rapport, graag zou ik erop toe willen zien, dat u deze kosten gaat betalen, anders wordt het uit handen gegeven, en gaat de zaak naar meester Frank visser.

Ik geef u 7 dagen na heden de tijd, om een deel van deze reparatie kosten te gaan betalen, minimaal de helft, anders wordt het overgedragen aan meester Frank Visser.

De wetgeving geeft overduidelijk aan, dat bedragen boven de 3000 duizend euro, minimaal 3 maanden garantie op zit, men betaald per slot van rekening 3250 euro aan u uit, in de hoop geen kosten te hebben het eerste jaar.

Nu blijkt al dat de auto, helemaal niet goed gekeurd had mogen worden, 2 verschillende banden achter, wat tegen de a.p.k in is, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.

Of de auto gaat naar u terug, en u maakt de gebreken gratis, of de auto wordt bij de huidige keurmeester gemaakt en u betaalt de onkosten ervan.

Totale kosten zijn 724,00 euro door u te betalen, anders wordt meester Frank Visser ingeschakeld.

Aan u de keuze,

In afwachting van uw reactie,
Groetjes,
Hans

11 maart 2025

Ik had aardig veel zilver en een handje…

Ik had aardig veel zilver en een handje vol goud.
Maar elk klein dingetje werd nauwkeurig nagekeken en in verschillende schaaltjes gedaan i.v.m. het goud /zilvergehalte.
Het werd best druk, door de radar uitzending, maar ze namen overal goed de tijd voor. Na een uur vertelde ze mij het resultaat en dat was echt meer dan ik had kunnen dromen. Bij een goud wisselkantoor kreeg ik echt een derde minder. Na Radar heb ik de proef op de som gedaan en naar verschillende wisselkantoren geweest. Eentje kwam in de buurt, dat was een juwelier. Maar ben zeer tevreden over dit wisselkantoor . Mijn complimenten

20 februari 2025

Kundig, betrouwbaar en transparant

Vandaag een 18 krts ketting met hanger laten taxeren. Dit na een eerder bezoek aan een goudwissel kantoor in Zoetermeer met hetzelfde sieraad.
Kundig, betrouwbaar, discreet en vooral transparant over de koers en waarde met professioneel apparatuur. Het verschil bij Klumpers bleek ruim €700 hoger dan bij het Goudwissel kantoor. Dit is geen klein verschil maar een eye opener. Dank u hartelijk voor uw transparantie en kundigheid. Wat zijn wij blij dat wij u een bezoek hebben gebracht en zullen dit zeker bij anderen aanraden.

13 mei 2024

Betrouwbaar!

Bij meerdere bedrijven geweest, maar hier wordt betaald wat wordt vermeld op de website!
Dit was zeker niet overal het geval.
Betrouwbaar en zaken kundig.

7 december 2012

Is dit jouw bedrijf?