Wij zouden niet opnieuw voor dit klusbedrijf kiezen
Wij hebben dit klusbedrijf ingeschakeld voor een grote verbouwing. Helaas zijn wij tijdens het traject tegen meerdere problemen aangelopen met betrekking tot gemaakte afspraken en de uitvoering en de kwaliteit van het geleverde werk. In de communicatie werden problemen gebagatelliseerd en werd de verantwoordelijkheid bij ons teruggelegd. Wij voelden ons niet serieus genomen, raakten het vertrouwen kwijt en hebben onze rechtsbijstand ingeschakeld om ons te helpen bij deze situatie.
We hebben een onafhankelijke deskundige het werk wat is uitgevoerd laten beoordelen. Naar aanleiding daarvan, in combinatie met het eerder verloren vertrouwen, hebben wij het klusbedrijf formeel in gebreke gesteld. Helaas kwam er vanuit het klusbedrijf zelf geen passende oplossing.
De situatie liep uiteindelijk zo hoog op dat er vanuit het klusbedrijf discussie ontstond over de deskundigenrapportage en over de vraag of de uitgevoerde keuring daadwerkelijk had plaatsgevonden. Dat heeft ons vertrouwen verder aangetast.
Uiteindelijk heeft de vader van het klusbedrijf zich met de situatie bemoeid. Dankzij zijn tussenkomst is er alsnog een oplossing gekomen waarin beide partijen zich konden vinden.
Hoewel het uiteindelijk op deze manier is opgelost, was de weg ernaartoe voor ons zeer stressvol en hebben wij veel tijd en energie moeten steken in iets wat naar onze mening veel eerder opgelost had kunnen worden.
Op basis van deze ervaring zouden wij dit klusbedrijf niet opnieuw kiezen.