Op basis van onze ervaring zouden we dit bedrijf niet nogmaals gebruiken voor het beoordelen van gedaan voegwerk
Dit bedrijf is bij ons langs geweest om het uitgevoerde voegwerk van een ander bedrijf onafhankelijk te beoordelen
Tijdens het bezoek is het voegwerk op een aantal plekken met een sleutel bekrast en de beoordelaar heeft een visuele beoordeling gedaan. Op basis van deze informatie werd aangegeven dat het voegwerk over het algemeen goed genoeg was uitgevoerd.
Wij vonden deze manier van beoordelen opvallend en waren niet overtuigd dat hiermee de kwaliteit van het volledige voegwerk voldoende kon worden vastgesteld. Uit de beoordeling van een ander onafhankelijk bedrijf welke met een voegspijker en proceqos-120 pm de controle heeft uitgevoerd kwam naar voren dat het voegwerk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast zagen wij zelf gaten, barsten, een witte waas en lagen er stenen los.
Op basis van onze ervaring zijn wij niet tevreden over de wijze waarop deze beoordeling heeft plaatsgevonden. Voor ons gaf de beoordeling onvoldoende vertrouwen dat er daadwerkelijk grondig naar de kwaliteit van het voegwerk was gekeken.
Wij zouden op basis van onze ervaring daarom niet opnieuw gebruikmaken van dit bedrijf voor een onafhankelijke beoordeling van voegwerk.