Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam KOLEO. W przypadku problemów z podróżą firma umywa ręce od odpowiedzialności i odsyła klienta do przewoźnika. Oczekiwałem rzetelnej pomocy, a zamiast tego zostałem pozostawiony sam z rekla... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do tej pory było wszystko ok. A dzisiaj niestety pociąg odjechał beze mnie, przez moje zaufanie do koleo.pl. Tym razem na stronie koleo.pl był podany błędny peron. Wniosek: nie można ufać koleo.pl, tr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam kontaktu z infolinią koleo, tak jak jest niemożliwy. Infolinia dostępna od 12-15. zadzwoniłem o 12-ej, jest obecnie 13 i dalej słyszę muzyczkę, i po godzinie oczekiwania samo rozłącza. Anu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kupiłam bilet przez pomyłkę na dzień wcześniej napisałam zapytanie o zwrot wpłaty i ją otrzymałam .Jestem bardzo miło zaskoczona szybkością załatwienia mojej sprawy. Polecam Koleo za szybkość i napra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Treinticketbedrijf
  2. Buskaartjes verkoper
  3. Vervoer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,4

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dziękuję serdecznie Pani Paulinie, Koleo

Dziękuję serdecznie Pani Paulinie, Koleo, za błyskawiczny odzew, na zgłoszony problem, (za pośrednictwem aplikacji), który powstał niezależnie od Koleo i Mnie. Jestem wdzięczna za bardzo rzeczową i serdeczną komunikację mailową i rozwiązanie, bardziej pomyślne niż mogłabym się spodziewać. Pozdrawiam ciepło. Sylwia 🥰

20 mei 2025

Przez godzinę kupowałem bilet

Przez godzinę kupowałem blikiem bilet do Przemyśla i z powrotem do Wrocławia.
Nawet udało się dokupić bilet na rower.
Ale z zapłatą był cyrk.
Blikiem place wszystko, a tu stop- nie ma autoryzacji odbiorcy.
Dopiero poszło gdy wpłaciłem-Blikiem- na konto klienta Koleo, I z tego konta dopiero poszło.
Jak można skomplikować prostą sprawę?
Z Chin kupuje klamoty, z Allegro , kolegom zwracam za piwo, Blikiem, I działa, a tu nie działa.
Myśl zacna, wykonanie do kitu.
13.05.25
A teraz sobie jade, nie w wagoniedla rowerów, Iaszyna stoi na przejściu.
Wagon i numer ma się zgadza.

12 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nawet jeśli zwracasz bilet na długo…

Nawet jeśli zwracasz bilet na długo (kilka dni) przed odjazdem pociągu, pobierają prowizję, czegoś takiego nie ma na oficjalnej stronie PKP Intercity. Nie korzystajcie z tej bandy, kupujcie u oficjalnego przewoźnika!

6 mei 2025

Zawsze wszystko SUPER

Zawsze wszystko SUPER. Od kupna biletu po pomoc konsultanta... Pani Agnieszka bardzo zaangażowana, zrobiła wszystko, by szybko rozwiązać problem.
Dziękuję!

7 april 2025

Zawiedziony

Niestety, ja nie mogę nic dobrego napisać. Kupując bilet dokładnie oglądam schemat siedzeń i kierunków jazdy, ( mam chorobę lokomocyjną) mogę tylko siedzieć przy okonie i przodem do kierunku jazdy. Dokładnie zaznaczyłem miejsce przy oknie ( oczywiście przodem do jazdy) Na miejscu okazało się że moje miejsce jest przy oknie ale tyłem do jazdy! Połowę podróży stałem koło toalety wymiotując! Dokładnie 3 godziny i 47 min. Nigdy już nie skorzystam z tego dziadostwa jakim jest „koleo”

4 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Świetny kontakt z obsługą klienta

Świetny kontakt z obsługą klienta! Pani konsultant szybko rozwiązała mój problem. Odpowiedzi na zadane pytania przychodziły niemal błyskawicznie. Ogólnie bardzo polecam aplikacje. Świetna wyszukiwarka połączeń, wszystko na bieżąco aktualizowane, zakup biletu odbywa się bardzo sprawnie i prosto.

11 maart 2025

Życzliwa obsługa

Pani Natalia była bardzo uprzejma oraz pomocna jeśli chodzi o rozwiązanie mojego problemu. Szybko odpowiadała na wiadomości dając jasne instrukcje.
Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc, szczególnie, że w tamtym momencie sytuacja była dla mnie bardzo stresujaca. Uzyskałam pomoc jakiej nawet się nie spodziewałam za co dziękuje.

4 maart 2025

0!!!

Dałam jeden , bo nie mogłam dać zero .
Obsługa Pani konduktor bardzo nie miła . Dostałam 100 zł kary że nie kupiłam biletu po wejściu do pociągu , a na aplikacji 5 minut przed już nie mogłam zakupić . Przekazała mi Pani wiadomość że jest informacja na drzwiach , a biegłam do pociągu żeby na niego zdążyć to raczej nie miałam czasu żeby oglądać drzwi . Usiadłam 2 minuty i nawet nie minęłam pierwszej stacji , a dostałam karę . Niech za te 100zl kupi sobie alkohol , bo chyba jest nieszczęśliwą kobietą !!!!!! Trasa : Wrocław do Dzierżoniów śląski przez Jaworzynę !

23 februari 2025

Podziękowania

Dziś kupiłam bilety do Słupska na stacji Warszawa Wschodnia o godzinie 17.28.Chciałabym podziękować Panu z okienka nr.5 za miłą i życzliwą obsługę. Dziękuję.

8 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kupiłem bilet na pociąg “Fałat” na…

Kupiłem bilet na pociąg “Fałat” na miejsce 25 w wagonie 16. Miał być to wagon bezprzedziałowy, ale jak się okazało po wejściu do pociągu był to wagon przedziałowy. Dodatkowo moje miejsce było zajęte przez inną osobę z tym samym biletem. Scam to mało powiedziane, a o zwrocie środków raczej mogę zapomnieć.

31 januari 2025

Niemiła obsługa pociągu

Wracałyśmy dzisiaj z przyjaciółka i 3 dzieci pociągiem o godzinie 15.46 Poznań Glowny -Wiry [ docelowo pociag jechał do Wolsztyna). Z racji tego, że kupowałyśmy rano bilet rodzinny w obie strony jadąc do Poznania , byłyśmy przekonane, że w powrotną stronę mamy bilet , zatem siedziałyśmy spokojnie. Niestety przy kontroli biletu okazało się, że bilet , który kupowałyśmy rano musiał nam gdzieś wypaść. Jaki miałybyśmy mieć cel , żeby oszukać i placic karę za brak biletu. PANI SPRAWDZAJACA BILETY UKARALA NAS KARĄ PIENIEŻNA , zamiast wykazać trochę życzliwości I pozwolić nam na kupno biletów po normalnej cenie. Przykre jest w dzisiejszych czasach , że jest taki brak wyrozumiałości. Ja mam potwierdzenie płatności rannej ,gdzie za biletu w obie strony zaplacilysmy 52 zł. Nie miałyśmy w zamiarze nikogo oszukać. Gdybyśmy wiedziały, że bilet zgubilysmy , poszłybyśmy w 1 kolejności, żeby go kupić.

29 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bilety tam i powrotem

Jak kupić bilety w dwie strony z KOLEO, powrót z inną datą próbuje na różne sposoby i nie mogę tego zrobić
Po za tym jest to bardzo dobra i wygodna apka z której korzystam od niemal 2 lat jest super wygodna

4 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

wpisuje kod blik pierwszy raz drugi i…

wpisuje kod blik pierwszy raz drugi i dziesiąty .... nie działa. lub przetwarza 5 minut .... i po kodzie. działa jak cała kolej pomysł dobry działanie jak zwykle do dupy. zostały kolejki do kasy

23 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?