Banner for Kolet

Kolet Reviews

1.997

4,7

'Je moet Kolet installeren', zegt een vriend op weg naar Schiphol. Ik twijfel: we gaan naar Sumatra en daar werkt volgens alles wat ik lees alleen Telcomsel. Proberen kan geen kwaad, besluit ik, dus... Toon meer

Fijne manier om zonder veel poespas internet te hebben tijdens je vakantie. Wel jammer dat je de overgebleven data na de gratis periode kwijt bent als je het niet gebruikt. Daarna kan je pas bij minim... Toon meer

Fantastische ervaring . Ik ben naar meerdere landen in Zuid Amerika en Afrika en ook Azië geweest. Super goeie connectie. En ook goed bereikbaar

Kolet was een heel goede keuze! Makkelijk data kopen, delen en na afloop overbleven MB's weer om kunnen zetten naar tegoed. Gaat pas in zodra je landt in het buitenland. Ik vond het ook heel handig da... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij

Over Kolet

Kolet travel eSIM

Travel smarter with Kolet eSIM

Stay connected in 190 destinations with one travel eSIM. Activate in less than 2 minutes, avoid roaming fees, and get online as soon as you land.

Kolet makes mobile data abroad simple: install once, use across trips, top up anytime.

190 destinationsNo hidden feesPlans from €3.9924/7 support

Why travelers choose Kolet

• One eSIM for 190 destinations
  • No roaming charges or hidden fees
  • Unused data rollover for future trips
  • Real-time data tracking in app
  • Transfer data to friends and family in seconds
  • 24/7 support from real people

Welcome offer

10% discount on your first order with code TRUSTPILOT10

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.997)

1.995 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altijd en overal zonder problemen data

Altijd en overal zonder problemen data. Zeer makkelijke installatie.

16 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn om te horen dat de installatie zo makkelijk verliep. Je hebt nu overal zonder problemen data, dat is precies waar we voor zorgen. Onze dienst is ontworpen om je zonder zorgen te laten genieten van je reis 📱.

Werkt goed

Werkt goed. Niet gebruikte mb's komt als tegoed terug. Das mooi.

16 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat onze eSIM voor jou goed werkte! Het is ook superhandig dat je niet gebruikte mb's terug krijgt als tegoed. Dat spaart lekker voor je volgende reis 📱.

Snel

Snel, efficiënt, goedkoper, klaar en duidelijk!

15 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het klinkt goed dat je Kolet snel en efficiënt vond. We zijn blij dat onze dienst goedkoper en duidelijker is dan je had verwacht. Bedankt voor je positieve feedback! 📱

Beste uitvinding voor reizigers in jaren…

Direct bij aankomst buiten EU gelijk kunnen bellen en internet. Eenvoudig vooraf te regelen. Goedkoop in gebruik en ook handig om je bundel met gezin te delen. Kortom : beste uitvinding in jaren voor reizigers .

15 juli 2026

Antwoord van Kolet

Je kunt direct na aankomst bellen en internetten, dat is voor ons het grootste compliment! Het delen van je bundel met gezinsleden is inderdaadsuper handig. Bedankt voor je enthousiaste reactie 📱.

Antwoord van Kolet

Bedankt voor je positieve woorden over onze ondersteuning! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Onze ondersteuning is altijd beschikbaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen 🤝.

Gebruikersvriendelijk

Fantastische makkelijke manier om te bellen en internetten waar ter wereld dan ook. Heel gebruiksvriendelijk. Bij vragen hele snelle reacties en ook heel persoonlijk.

13 juli 2026

Antwoord van Kolet

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat Kolet zo gebruiksvriendelijk voor je was. Het is fijn om te horen dat onze snelle en persoonlijke reacties een positieve bijdrage leverden aan je ervaring 📱.

Antwoord van Kolet

Super om te horen dat Kolet voor jou perfect werkte. De prijs/kwaliteit verhouding is voor ons ook erg belangrijk. We zijn blij dat je tevreden bent over onze dienst 📱.

Vriendelijk en behulpzame…

Vriendelijk en behulpzame mensen,gemakkelijk in te stellen en te activeren.

31 mei 2026

Antwoord van Kolet

Fijn om te horen dat de mensen bij Kolet zo vriendelijk en behulpzaam waren. Het instellen en activeren van de eSIM verliep ook soepel. Dat maakt een groot verschil voor een geslaagde reis 📱.

Altijd goede ontvangst zeer gemakkelijk…

Altijd goede ontvangst zeer gemakkelijk in gebruik

12 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is super om te horen dat je altijd een goede ontvangst hebt gehad met Kolet. Zeer gemakkelijk in gebruik, dat is exact wat we willen bieden aan onze gebruikers. We zijn blij dat je positief bent over onze dienst 📱.

Goede ontvangst en makkelijk te…

Goede ontvangst en makkelijk te installeren. Goed prijs/kwaliteit verhouding

12 juli 2026

Antwoord van Kolet

Dat is geweldig om te horen dat onze eSIM zo makkelijk te installeren was. De goede prijs/kwaliteit verhouding is voor ons ook een belangrijk punt. We zijn blij dat je hier positief over bent 📱.

Prima internet op Curaçao

Prima internet op Curaçao

10 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is super dat je prima internet hebt gehad op Curaçao! We zijn erg blij dat ons eSIM-product goed heeft gewerkt voor je. Bedankt voor je positieve ervaring 🌍.

Bereikbaarheid is top en ben super blij…

Bereikbaarheid is top en ben super blij mee

10 juli 2026

Antwoord van Kolet

Je bent super blij met de bereikbaarheid van Kolet, dat is geweldig om te horen! We doen ons best om altijd een stabiele verbinding te bieden. Bedankt voor je positieve ervaring 🌍.

eSIM werkte niet en blokkeerde mijn eigen simkaart

Op 24 juni vakantie in Nederland, Kolet eSIM geïnstalleerd en bij aankomst geactiveerd. Werkte niet en mijn simkaart van mijn telefoon geblokkeerd. Elke dag meldde een andere Kolet medewerker dat hij mij ging helpen maar dat lukte nooit. Nu word ik gestalkt met e-mails dat ze mij gaan helpen met mijn probleem. Gevraagd om daarmee te stoppen maar nog elke dag krijg ik e-mails. Wat een waardeloos bedrijf. Ze begrijpen het echt niet want kreeg zojuist opnieuw een e-mail van dit bedrijf. Ben er helemaal klaar mee.

23 juni 2026

Antwoord van Kolet

Het spijt ons enorm te horen dat je zo’n frustrerende ervaring hebt gehad. Het spijt ons dat de eSIM geen verbinding kon maken en dat je eigen simkaart daarna niet meer werkte. Dat was absoluut niet de bedoeling.

Het is ons ook opgevallen dat we je, zelfs na het uitwisselen van verschillende berichten, nog steeds niet goed hebben kunnen helpen. Daar zijn we echt niet trots op. Je hebt ons gevraagd om je geen e-mails meer te sturen, en dat hebben we gedaan: we hebben je account verwijderd, dus je krijgt geen berichten meer van ons.

Nogmaals onze excuses voor alle overlast. We begrijpen dat je er helemaal klaar mee bent, en we wensen je verder het beste. 📱

In verschillende landen gebruikt

Snelle connectie. Heel fijn dat overgebleven data omgezet kan worden. Efficiënte klantenservice. En voor wie wil: je kunt je flying blue miles gebruiken.

9 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is geweldig om te horen dat je een snelle connectie hebt gehad. We vinden het ook erg fijn dat je de mogelijkheid om overgebleven data om te zetten waardeert. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, dus mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen 📱.

Verbruik van data valt mee

Makkelijk te bestellen, kost weinig en kreeg nog korting ook. Let op, ik moest mijn telefoon even herstarten om de data te activeren. Doe dit in de wifi omgeving op het vliegveld dan heb je nog een hulplijn beschikbaar via wifi.

21 april 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat de bestelling van je eSIM zo soepel verliep. Het is handig dat je nog korting kreeg ook. Goed advies over het herstarten van je telefoon om de data te activeren, dat kan inderdaad nodig zijn. Bedankt voor je positieve ervaring 📱.

Handig app

Handig app,heb gebruik gemaakt in Engeland en Amerika

1 april 2026

Antwoord van Kolet

Super dat de app zo handig was tijdens je reizen naar Engeland en Amerika. We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad met Kolet. Je flexibiliteit om overal te gaan en verbonden te blijven is voor ons het allerbelangrijkst 🌍.

Omdat ik net een nieuwe telefoon had

Omdat ik net een nieuwe telefoon had, lukte het niet meteen. De helpdesk was geweldig!

7 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat de helpdesk je kon helpen met het opzetten van je eSIM op je nieuwe telefoon. Het is geweldig om te horen dat je positief bent over de service die we bieden. We doen ons best om altijd klaar te staan om te helpen als dat nodig is 📱.

Betrouwbare eSim aanschaffen

Eenvoudige wijze van aankoop. Ook bij aankomst makkelijke wisseling van Sim. Fijn om inzicht te houden op de gebruikte Mb in de app. Goed signaal door het hele land.
Prima prijs

6 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het kopen en activeren van de eSim verliep vlot. Fijn dat je een goede ervaring hebt met het bijhouden van je datagebruik in de app. Goed om te horen dat het signaal overal goed was. Prima prijs-kwaliteit verhouding ook ✈️.

Kolet werkt maar is prijzig

Had Kolet gekocht via KLM met een leuke bonus in Flyingblue miles.

De dekking in Colombia was goed maar de uiteindelijke prijs best wel duur. Er zijn goedkopere, goede providers.

7 juli 2025

Antwoord van Kolet

Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn dat de dekking in Colombia goed was, maar we horen je over de prijs—dat is zeker iets wat we serieus nemen.

We hebben de prijzen van veel bestemmingen onlangs verlaagd om beter aan te sluiten bij wat reizigers verwachten. Ook is het goed om te weten dat je ongebruikte data kunt omzetten naar Koins voor je volgende reis, waardoor de uiteindelijke kosten een stuk lager uitvallen. We hebben je een privébericht gestuurd met meer uitleg. 📶

Gemakkelijk in gebruik en goed te…

Gemakkelijk in gebruik en goed te installeren. Concurrende prijzen!

5 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je Kolet gemakkelijk in gebruik vindt en de prijzen goed vindt. Dit zijn voor ons belangrijke aspecten om te zorgen dat je reis zo soepel mogelijk verloopt. We kijken uit naar je volgende reisavontuur met Kolet 📱.