Banner for Kolet

Kolet Reviews

1.997

4,7

'Je moet Kolet installeren', zegt een vriend op weg naar Schiphol. Ik twijfel: we gaan naar Sumatra en daar werkt volgens alles wat ik lees alleen Telcomsel. Proberen kan geen kwaad, besluit ik, dus... Toon meer

Fijne manier om zonder veel poespas internet te hebben tijdens je vakantie. Wel jammer dat je de overgebleven data na de gratis periode kwijt bent als je het niet gebruikt. Daarna kan je pas bij minim... Toon meer

Fantastische ervaring . Ik ben naar meerdere landen in Zuid Amerika en Afrika en ook Azië geweest. Super goeie connectie. En ook goed bereikbaar

Kolet was een heel goede keuze! Makkelijk data kopen, delen en na afloop overbleven MB's weer om kunnen zetten naar tegoed. Gaat pas in zodra je landt in het buitenland. Ik vond het ook heel handig da... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij

Over Kolet

Kolet travel eSIM

Travel smarter with Kolet eSIM

Stay connected in 190 destinations with one travel eSIM. Activate in less than 2 minutes, avoid roaming fees, and get online as soon as you land.

Kolet makes mobile data abroad simple: install once, use across trips, top up anytime.

190 destinationsNo hidden feesPlans from €3.9924/7 support

Why travelers choose Kolet

• One eSIM for 190 destinations
  • No roaming charges or hidden fees
  • Unused data rollover for future trips
  • Real-time data tracking in app
  • Transfer data to friends and family in seconds
  • 24/7 support from real people

Welcome offer

10% discount on your first order with code TRUSTPILOT10

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.997)

1.995 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel handig!

5 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je Kolet handig vindt! Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor je keuze voor onze eSIM app 📱.

Bites

Dat je de ongebruikte bites kan bewaren of weggeven

4 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je Kolet waardevol vindt voor het bewaren van je inebriate bites! Dit is een leuke manier om herinneringen te delen. Bedankt voor je keuze voor onze eSIM app 📱.

Erg simpel

Vooraf alle instellingen thuis in orde, eenmaal geland direct internet

4 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Het is geweldig om te horen dat alles zo simpel was! Je hebt direct internet kunnen gebruiken zodra je geland was, dat is precies de ervaring die we onze gebruikers willen bieden 📱. Bedankt voor je keuze voor Kolet!

Altijd bereikbaar voor hulp en bereik…

Altijd bereikbaar voor hulp en bereik is uitstekend

1 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Het is fijn om te horen dat je altijd bereik hebt gehad voor hulp en een goed bereik. Dit is precies waar we naar streven. Bedankt voor je keuze voor Kolet, en we hopen dat je in de toekomst nog veel meer reizen met een goed bereik hebt 📱.

Goede verbinding

Goede verbinding. Makkelijk in gebruik!!! Goede voorwaarden

31 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je een goede verbinding hebt gehad met Kolet! De makkelijke gebruikservaring is voor ons heel belangrijk. We zijn blij dat je tevreden bent met onze voorwaarden. Bedankt voor je positieve feedback 📱.

Goede internet

30 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je goede internet hebt gehad met Kolet! Dat is voor ons het belangrijkste. We hopen dat je in de toekomst weer van onze dienst gebruik kunt maken 🌍.

Kolet review

We kregen een cadeautje van Omio dat je kon opwaarderen via een code in de app van Kloket. We waren toen op vakantie in Frankrijk en mijn mobiele data was op. We vonden uit dat je heel goedkoop unlimited data voor een dag kon kopen, heel handig!! Je kan dan ook de data later inzetten als je dat nodig hebt op een ander moment maar alvast het wil kopen. Je kan ook data met andere delen, maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt. Een dikke vier sterren.

27 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is geweldig om te horen dat je Kolet heb gebruikt om unlimited data te kopen tijdens je vakantie in Frankrijk. Je ervaring met de app is voor ons waardevol, vooral het feit dat je de data later kon gebruiken als je dat nodig had. We zijn blij dat onze dienst zo handig voor je was 📱.

Installatie is heel eenvoudig en gaat…

Installatie is heel eenvoudig en gaat heel vlot. Eindelijk geen gedoe meer met internet in buitenland

27 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is fijn om te horen dat de installatie van Kolet zo eenvoudig was. Je hebt nu geen last meer van internetproblemen in het buitenland. Dat is precies waar we voor zorgen met Kolet, een zorgeloze reiservaring 📶.

Doet wat het moet doen

Doet wat het moet doen! Zo ben ik altijd bereikbaar naar welk land ik ook ga!

25 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is fantastisch om te horen dat Kolet altijd doet wat het moet doen. Zo kun je overal ter wereld bereikbaar zijn. Dat is precies waar we voor gaan met Kolet! 📱.

Topbedrijf

Topbedrijf, met topservice, duidelijke online en persoonlijke uitleg. Heel toegankelijke instructies en alles werkte vanaf het eerste moment perfect.

27 januari 2026

Antwoord van Kolet

Het klinkt geweldig dat je een positieve ervaring hebt gehad met Kolet! De duidelijke instructies en de toegankelijke uitleg zijn precies waar we voor gaan. Bedankt voor je loftuiting over onze service, dat waardeert Kolet zeer 📱.

Antwoord van Kolet

Fijn dat je onze website goedkoop en duidelijk vindt! Wij doen ons best om een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Bedankt voor je keuze voor Kolet, we hopen je weer te mogen bedienen op je volgende reis 🌍.

Best App Ever!

Veel van dit soort e-bundel / data apps gebruikt en geprobeerd, maar Kolet is by far the best en meest gebruiksvriendelijke app die ik tot nu toe heb gevonden. E-sim wordt zo makkelijk automatisch geïnstalleerd incl prettige en duidelijke instructie!

24 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is geweldig om te horen dat Kolet voor jou de beste en meest gebruiksvriendelijke app is die je tot nu toe hebt gevonden! De automatische installatie van de e-sim en de duidelijke instructies zijn ontworpen om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor je positieve ervaring met Kolet 📱.

Al een paar keer gebruik gemaakt van…

Al een paar keer gebruik gemaakt van Kolet. Duidelijke instructies en de eSIM werkt prima in het buitenland.

23 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je al een paar keer gebruik hebt gemaakt van Kolet en dat de eSIM prima werkt in het buitenland. De duidelijke instructies zijn ontworpen om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor je positieve feedback 📱.

Handig als je door verschillende landen…

Handig als je door verschillende landen reist. Je kan je bundel overzetten op een ander bundel.

22 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is fijn om te horen dat Kolet handig voor je was tijdens je reis door verschillende landen. Je flexibiliteit met het overzetten van je bundel naar een andere is precies waar wij voor gaan. Dit maakt je reis nog een stuk relaxter 📱.

Heel fijn om in het buitenland te…

Heel fijn om in het buitenland te gebruiken

21 juli 2026

Antwoord van Kolet

Dat is geweldig om te horen! Kolet is inderdaad ideaal om tijdens het reizen te gebruiken. We zijn blij dat je een goede ervaring hebt met onze app 📱.

Makkelijk

Makkelijk, onduidelijk hoever mijn overgehouden data waard zijn ivt opnieuw kopen.

20 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je Kolet makkelijk vindt! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt met onze reis-eSIM-app. Je kunt nu zelfs resterende data opnieuw gebruiken, ook als het minder dan 1 GB is, dankzij onze recente verbeteringen 📱.

Het installeren lukte mij niet in…

Het installeren lukte mij niet in Turkije. Heel raar want anders lukte het altijd in één keer, maar met hele goede begeleiding via de app van een medewerker was het binnen 10 min gefikst. Bedankt voor alle geduld!!!

18 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het spijt ons dat het installeren van de eSIM in Turkije niet meteen lukte. Gelukkig was de begeleiding via onze app goed en kon een medewerker je binnen 10 minuten helpen. Bedankt voor je geduld en voor het delen van je ervaring! 📱

Makkelijk gebruik en tegen lage prijs

Makkelijk gebruik en tegen lage prijs. Prettig gebruik in vakantie.

4 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn om te horen dat Kolet makkelijk in gebruik was en tegen een lage prijs. Dat is precies waar we voor gaan. Prettig dat je een goede ervaring had tijdens je vakantie 📱.

Snel geregeld

Snel geregeld, goede ondersteuning en vooral makkelijk in gebruik

10 juli 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat alles snel geregeld was en onze ondersteuning goed beviel. Onze dienst is inderdaad makkelijk in gebruik, dat is een van onze belangrijkste doelstellingen. Bedankt voor je positieve feedback! 📱

Snelle en makkelijke app

Snelle en makkelijke app om te installeren en gelijk werkend te krijgen

10 juli 2026

Antwoord van Kolet

Het is geweldig om te horen dat onze app zo snel en makkelijk te installeren en gebruiken was. Dat is precies waar we voor gaan met Kolet. Je goede ervaring met onze dienst stellen we zeer op prijs 📱.