'Je moet Kolet installeren', zegt een vriend op weg naar Schiphol. Ik twijfel: we gaan naar Sumatra en daar werkt volgens alles wat ik lees alleen Telcomsel. Proberen kan geen kwaad, besluit ik, dus... Toon meer

Fijne manier om zonder veel poespas internet te hebben tijdens je vakantie. Wel jammer dat je de overgebleven data na de gratis periode kwijt bent als je het niet gebruikt. Daarna kan je pas bij minim... Toon meer
Fantastische ervaring . Ik ben naar meerdere landen in Zuid Amerika en Afrika en ook Azië geweest. Super goeie connectie. En ook goed bereikbaar
Kolet was een heel goede keuze! Makkelijk data kopen, delen en na afloop overbleven MB's weer om kunnen zetten naar tegoed. Gaat pas in zodra je landt in het buitenland. Ik vond het ook heel handig da... Toon meer
Stay connected in 190 destinations with one travel eSIM. Activate in less than 2 minutes, avoid roaming fees, and get online as soon as you land.
Kolet makes mobile data abroad simple: install once, use across trips, top up anytime.
190 destinations • No hidden fees • Plans from €3.99 • 24/7 support
Learn more at kolet.com.
Paris, Frankrijk

Vraagt klanten om een review

Antwoord van Kolet
Altijd bereikbaar voor hulp en bereik is uitstekend

Antwoord van Kolet
We kregen een cadeautje van Omio dat je kon opwaarderen via een code in de app van Kloket. We waren toen op vakantie in Frankrijk en mijn mobiele data was op. We vonden uit dat je heel goedkoop unlimited data voor een dag kon kopen, heel handig!! Je kan dan ook de data later inzetten als je dat nodig hebt op een ander moment maar alvast het wil kopen. Je kan ook data met andere delen, maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt. Een dikke vier sterren.

Antwoord van Kolet
Installatie is heel eenvoudig en gaat heel vlot. Eindelijk geen gedoe meer met internet in buitenland

Antwoord van Kolet
Doet wat het moet doen! Zo ben ik altijd bereikbaar naar welk land ik ook ga!

Antwoord van Kolet
Topbedrijf, met topservice, duidelijke online en persoonlijke uitleg. Heel toegankelijke instructies en alles werkte vanaf het eerste moment perfect.

Antwoord van Kolet
Veel van dit soort e-bundel / data apps gebruikt en geprobeerd, maar Kolet is by far the best en meest gebruiksvriendelijke app die ik tot nu toe heb gevonden. E-sim wordt zo makkelijk automatisch geïnstalleerd incl prettige en duidelijke instructie!

Antwoord van Kolet
Al een paar keer gebruik gemaakt van Kolet. Duidelijke instructies en de eSIM werkt prima in het buitenland.

Antwoord van Kolet
Handig als je door verschillende landen reist. Je kan je bundel overzetten op een ander bundel.

Antwoord van Kolet
Makkelijk, onduidelijk hoever mijn overgehouden data waard zijn ivt opnieuw kopen.

Antwoord van Kolet
Het installeren lukte mij niet in Turkije. Heel raar want anders lukte het altijd in één keer, maar met hele goede begeleiding via de app van een medewerker was het binnen 10 min gefikst. Bedankt voor alle geduld!!!

Antwoord van Kolet
Makkelijk gebruik en tegen lage prijs. Prettig gebruik in vakantie.

Antwoord van Kolet
Snelle en makkelijke app om te installeren en gelijk werkend te krijgen