Banner for Kolet

Kolet Reviews

1.997

4,7

'Je moet Kolet installeren', zegt een vriend op weg naar Schiphol. Ik twijfel: we gaan naar Sumatra en daar werkt volgens alles wat ik lees alleen Telcomsel. Proberen kan geen kwaad, besluit ik, dus... Toon meer

Fantastische ervaring . Ik ben naar meerdere landen in Zuid Amerika en Afrika en ook Azië geweest. Super goeie connectie. En ook goed bereikbaar

1. Telefoonmaatschappij

Over Kolet

Kolet travel eSIM

Travel smarter with Kolet eSIM

Stay connected in 190 destinations with one travel eSIM. Activate in less than 2 minutes, avoid roaming fees, and get online as soon as you land.

Kolet makes mobile data abroad simple: install once, use across trips, top up anytime.

190 destinationsNo hidden feesPlans from €3.9924/7 support

Why travelers choose Kolet

• One eSIM for 190 destinations
  • No roaming charges or hidden fees
  • Unused data rollover for future trips
  • Real-time data tracking in app
  • Transfer data to friends and family in seconds
  • 24/7 support from real people

Welcome offer

10% discount on your first order with code TRUSTPILOT10

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.997)

1.995 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Makkelijk maar..

Fijne manier om zonder veel poespas internet te hebben tijdens je vakantie. Wel jammer dat je de overgebleven data na de gratis periode kwijt bent als je het niet gebruikt. Daarna kan je pas bij minimaal 1 GB overgebleven data converteren naar tegoed voor later, dus alles daaronder ben je kwijt. Dat wordt niet van tevoren vermeld. Jammer.

11 mei 2026

Antwoord van Kolet

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat Kolet het internetgebruik tijdens je vakantie zo makkelijk en probleemloos heeft gemaakt. 🌍✈️

We begrijpen je bezorgdheid over ongebruikte data en hoe vervelend het kan zijn als je een klein resterend saldo niet kunt omzetten in tegoed. We waarderen ook je feedback dat deze informatie vooraf niet duidelijk genoeg was. Transparantie is belangrijk voor ons en we zullen ervoor zorgen dat je feedback met het betreffende team wordt gedeeld.

We hebben ook privé contact met je opgenomen, omdat we graag willen uitleggen hoe ongebruikte data en Koins werken en je willen helpen om je resterende data optimaal te benutten. Nogmaals bedankt voor je hulp bij het verbeteren! 💙

Kolet biedt een goed werkende E-sim

Kolet biedt een goed werkende E-sim, die ik heb gebruikt in de VS.
Ik kan dit product van harte aanbevelen

23 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Dank voor je enthousiaste review! Het is fijn te horen dat de Kolet E‑sim goed werkte tijdens je reis naar de VS. We hopen je snel weer te mogen ondersteunen. 🌍

geen telefoonabonnement en…

Ik heb geen telefoonabonnement en daarom was het extra handig dat ik de eerste twee dagen toch mijn telefoon beter kon gebruiken

13 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Wat fijn dat Kolet je de eerste twee dagen zo goed ondersteunde. Zonder telefoonabonnement blijft dat een grote plus. Je kunt nu blijven genieten zonder extra kosten. Bedankt voor je vertrouwen! 🌍📱

Goede verbinding en wat me het meest…

Goede verbinding en wat me het meest bevalt , is dat je ongebruikte data , kan omzetten in tegoed

20 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Wat fijn dat je de verbinding zo goed vond. Om de resterende data om te zetten, open je de Kolet app, selecteer je het plan, tik op de drie puntjes (⋯) en kies je voor credits. Zo kun je meteen van de data profiteren. Bedankt voor je feedback! 📶🌍

Makkelijk in te stellen

Ik had nooit eerder met een e sim gewerkt. Kolet is duidelijk in gebruik en je kunt de niet gebruikte data meenemen naar een volgende reis.

18 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Wat leuk dat je voor het eerst een e‑sim hebt uitgeprobeerd en Kolet duidelijk vond! Het meenemen van niet‑gebruikte data naar je volgende reis is inderdaad een handige functie. Veel plezier met je volgende avontuur, we staan klaar om je weer te verbinden 🌍📱.

Service en gemak

Voordelig, ongebruikt tegoed wordt omgezet om weer te gebruiken. Duidelijke instructies mbt in-en uitschakelen en goede helpfunctie. Voorwaarden zijn helder.

18 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn om te horen dat je de prijs voordelig vindt en dat ongebruikt tegoed makkelijk wordt omgezet! De duidelijke instructies voor het in‑en uitschakelen en onze helpfunctie maken het gebruik echt soepel. Dat de voorwaarden helder zijn, maakt het helemaal compleet 😊.

Kolet is makkelijk in gebruik en voordelig doordat je data kan delen en bewaren

Kolet was makkelijk te installeren en ook na landing in de US eenvoudig op te starten.
Wat Kolet voor mij bijzonder en prettig maakte, was dat ik eenvoudig data kon delen met reisgenoten en dat overgebleven data omgezet kan worden naar een tegoed voor een volgende reis.

16 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Wat fijn dat je de installatie zo soepel vond en direct na aankomst in de VS kon opstarten. Het delen van data met je reisgenoten maakt echt een verschil, en je kunt overgebleven gigabytes omzetten naar credits via de drie puntjes in de app. Geniet van je volgende trip en blijf overal verbonden 🌍📶.

Heel makkelijk en simpel te…

Heel makkelijk en simpel te installeren. Eenmaal geinstalleerd is het iedere vakantie heel makkelijk om aan te zetten. Het werkt meteen goed bij aankomst

16 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Het is geweldig om te horen dat Kolet zo makkelijk te installeren en gebruiken is. Je kunt nu met een gerust hart op reis gaan, wetend dat je altijd verbonden bent. We kijken ernaar uit je ook op je volgende reis van dienst te zijn 📱.

De eerste gratis tegoed ging niet snel…

De eerste gratis tegoed ging niet snel op. Maar toen ik het heb opgewaardeerd was het tegoed binnen een dag op. Erg vreemd 🧐

15 november 2025

Antwoord van Kolet

Onze excuses voor de verwarring en we begrijpen dat dit vreemd kan overkomen. 🧐 Het initiële gratis tegoed en een opgewaardeerd abonnement kunnen zich anders gedragen, afhankelijk van wanneer en hoe de data wordt gebruikt. We stellen het op prijs dat u ons hierop attent heeft gemaakt.

We hebben privé contact met u opgenomen om uw dataverbruik nader te bekijken en te achterhalen wat er mogelijk is gebeurd. We helpen u graag het verschil uit te leggen en zorgen ervoor dat alles duidelijk is voor uw toekomstige reizen.

Bedankt voor uw feedback! 🌍✈️

Snel

Snel, simpel en betrouwbaar

15 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je Kolet snel, simpel en betrouwbaar vond. Dat is precies waar we naar streven met onze app. We zijn blij dat alles voor jou soepel verliep 📱.

Fijn dat je voor Botswana ook een e sim…

Fijn dat je voor Botswana ook een e sim kunt krijgen. Lastig om te installeren. Vooral uitvinden welke eSIM gebruikt wordt door Kolet

15 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! We zijn heel blij dat Botswana goed is gegaan tijdens je reis, en het spijt ons dat de installatie lastig aanvoelde — het kan verwarrend zijn om te achterhalen welke eSIM van Kolet is, omdat telefoons dit niet altijd duidelijk aangeven. We werken er voortdurend aan om dit voor iedereen makkelijker te maken. We hebben je rechtstreeks een bericht gestuurd met wat meer details. 🙌

Antwoord van Kolet

Fijn om te horen dat Kolet voor jou goed heeft gewerkt. Uitstekende service is iets waar we altijd naar streven. We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad en hopen dat je ons blijft gebruiken voor je toekomstige reizen 📱.

Eenvoudig en snel

Installatie van de app en invoeren van betaalgegevens was erg eenvoudig. Je krijgt tijdig een seintje als je tegoed op dreigt te raken en extra data bijkopen ging erg gemakkelijk.

13 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Het is fijn om te horen dat de installatie van de app en het invoeren van betaalgegevens voor jou erg eenvoudig was. De tijdige meldingen als je tegoed opraakt zijn ook handig om extra data bij te kopen. We zijn blij dat alles voor jou soepel verliep ✈️.

Kolet is top!

Kolet was een heel goede keuze! Makkelijk data kopen, delen en na afloop overbleven MB's weer om kunnen zetten naar tegoed. Gaat pas in zodra je landt in het buitenland. Ik vond het ook heel handig data te kunnen delen met mijn partner. Heldere uitlegvideo's over hoe je eSim te gebruiken en roaming etc uit te zetten. Vrijwel overal goed en snel bereik gehad!

11 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Dat is geweldig om te horen dat Kolet voor jou een heel goede keuze was! Het delen van data met je partner vond je handig, en de heldere uitlegvideo's hebben je goed geholpen. Vrijwel overal had je goed en snel bereik, dat is precies zoals wij het willen. Bedankt voor je positieve feedback! 📱

Werkt zoals beloofd…

Werkt zoals beloofd…makkelijk, snel en stabiel.

7 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat Kolet voor jou makkelijk, snel en stabiel werkte! Dat is precies wat we voor onze gebruikers willen bereiken. We hopen dat je ons blijft gebruiken voor al je toekomstige reizen 📱.

Dit werkte heel makkelijk.

Dit werkte heel makkelijk. Ga ik vaker gebruiken.

10 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat je goede ervaringen hebt met Kolet! Het is geweldig om te horen dat alles zo makkelijk werkte. We zijn blij dat je ons gaat gebruiken voor toekomstige reizen. Bedankt voor je positieve feedback! 🌍

Ik heb een E-sim gebruikt in Zuid…

Ik heb een E-sim gebruikt in Zuid Afrika. Een paar keer gehad dat er geen verbinding mogelijk was. Telefoon uit en aangedaan en alles was weer oke. Goede kwaliteit 5G

2 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Fijn dat de E-sim in Zuid Afrika goed heeft gewerkt! Het is handig dat het probleem met de verbinding verholpen werd door je telefoon uit en weer aan te zetten. Goed om te horen dat de 5G kwaliteit goed was 📱.

Werkt gewoon goed.

Werkt gewoon goed.

9 augustus 2026

Antwoord van Kolet

Dat is geweldig om te horen! Kolet werkt gewoon goed voor je, dat is exact onze bedoeling. Bedankt voor je positieve feedback 📱.

Super!

Installatie heel eenvoudig en werkt gewoon goed!

31 juli 2026

Antwoord van Kolet

Dat is geweldig om te horen! De eenvoudige installatie is een van onze sterke punten. We zijn blij dat Kolet goed werkt voor je. Bedankt voor je positieve feedback 📱.