www.kolibrishop.nl Reviews

4,7

netjes op tijd geleverd, alleen de terugbetaling (of reactie op de retourzending kwam mij niet vlot genoeg). Ik wist niet of mijn retourzending was aangekomen op het antwoordnummer waardoor ik een m... Toon meer

Heb nu voor de 2de x iets bij jullie besteld en ben wederom verbaasd over de snelheid van de levering. Ook vind ik de website goed overzichtelijk met aantrekkelijke prijzen en acties. Veel web... Toon meer

Ook belangrijk: de klantenservice is heel erg goed! Er was een retourgestuurd pakje (zonder track&trace code) zoekgeraakt en ik kreeg alsnog het bedrag teruggeboekt. Kolibrie is erg servicegericht.... Toon meer

netjes, snel en makkelijk afgehandeld. Binnen 3 dagen gekregen vanuit Duitsland, netjes geinformeerd. Sneakers zitten perfect ales voldeed aan de verwachtingen. Met leuke korting nieuwe sneakers ing... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sportieve en exclusieve high street fashion vind je op kolibrishop.nl. Functioneel, nonchalant en super trendy zijn de collecties van individuele en bekende merken. Denk aan merken zoals Dr. Denim, Vila, Vero Moda, Humör, Cheap Monday, Bench, Nike, Adidas, Billabong, Iriedaily en meer. Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen bezorgd door Post NL. Betalen gaat makkelijk en snel met iDeal, PayPal, Kredietkaart.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb meerdere kledingstukken besteld en ben erg tevreden over de service.
Ik had mijn spullen snel in huis en ook het ruilen van 1 van de shirts verliep snel!
Zou hier zeker nog eens gaan shoppen!

prima

de artikelen die ik hier heb besteld en gekocht, zijn niet alleen nergens anders te vinden, doch ook verrassend goed..

3 maart 2014

Neem ruim de tijd om de juiste maat te vinden.

Mijn bestelling werd goed uitgevoerd. Dat er verschil is tussen maat 40 en maat 40 was vervelend, maar werd goed opgelost. De maten die worden aangeboden zijn geen maten 38, 40, 42 etc. Als je dan je maat uitzoekt, en tot 40 komt, blijkt die veel te klein.
Kreeg wel steeds prompt antwoord van de klantenservice.

Super!!

Kleding is van kwaliteit, verzending prima qua duur (het moet uit Duitsland komen), retouren nooit een probleem en altijd goed afgehandeld. Inmiddels al 5 bestellingen gedaan!

3 maart 2014

Veel keuze, veel voorraad, snelle levering

Goede ervaringen met Kolibrishop.nl, snelle levering bij ideal betalingen (2 tot 3 dagen). Items worden goed verpakt in de Kolibri-doos. En kan gratis worden terug gestuurd.
Jammer dat er redelijk hoge verzendkosten worden gerekend als je dit vergelijkt met andere webshops.

1 juni 2013

retourzending geen service

Tot nu toe waren we verwend met andere webshops, die de kleding, die niet passen, kosteloos terug nemen. Helaas blijkt dat bij Kolibri niet zo te zijn. De kosten van de retourzending zijn ook voor de klant zijn. Natuurlijk staat het in de voorwaarden maar ik vindt het toch geen service.

29 december 2011

Erg alerte klantenservice

Alleen wel erg jammer dat ze niet werken volgens de Wet Koop op Afstand. Je krijgt bij retourneren alleen je verzendkosten terugbetaald, als je er specifiek om vraagt.

8 november 2011

Top webshop

Goede producten en snelle levering! (order nr / bestel nr 1263070)

30 oktober 2011

Snelle levering, geweldige producten.

Nadat ik mijn bestelling (order nr 1273914) geplaatst heb kreeg ik gelijk een mail en 2 dagen later stond de post al aan de deur met de bestelling. Het pakketje zag er keurig uit, erg goed beschermt en de producten waren geweldig. Mijn favoriete webshop!

25 oktober 2011
Reviews in alle talen tonen. (78 reviews)