Korekort Kompagniet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Kørekort Kompagniet! 🚗🔥 Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Især Rajan fortjener kæmpe ros — han er utrolig tålmodig, professionel og god til at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har været at tage kørekort hos kørekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, både ift teori, men ogs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom først dag blev jeg mødt med en super intro ang priser og tider .Mødte 2 kører lærer der går op i din rejse gennem hele dit forløb .

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

96 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da…

29 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Kørekort…

Kæmpe anbefaling til Kørekort Kompagniet! 🚗🔥

Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Især Rajan fortjener kæmpe ros — han er utrolig tålmodig, professionel og god til at forklare tingene, så man føler sig tryg og godt forberedt. Han går virkelig op i, at man ikke bare består prøven, men faktisk lærer at køre ordentligt.

Hele køreskolen har været super professionel, imødekommende og fleksibel. Man mærker tydeligt, at de gerne vil have, at deres elever lykkes, og stemningen er altid god.

Hvis du overvejer at tage kørekort, kan jeg klart anbefale Kørekort Kompagniet — og især Rajan! 🙌 Han er en kæmpe stjerne og gjorde hele processen meget nemmere og sjovere.

5/5 uden tvivl! ⭐⭐⭐⭐⭐

1 oktober 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil helt klart anbefale Kørekort…

Jeg vil helt klart anbefale Kørekort Kompagniet!!
Jeg havde Raji som kørelærer, og det har været rigtig betryggende. Man kan tydeligt mærke, hvor god hun er til at gå i dybden med sine elever og finde ud af, hvordan de lærer bedst. Derudover har hun været utrolig pædagogisk og tålmodig gennem hele forløbet.

Kørekort Kompagniet vil virkelig det bedste for deres elever og gør deres allerbedste for at hjælpe én godt igennem hele systemet.

Kæmpe anbefaling herfra!! De er simpelthen så søde allesammen! ❤️

29 september 2026

Fantastisk oplevelse

Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har været at tage kørekort hos kørekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, både ift teori, men også køretimer😁.
Vil klart anbefale👍

20 augustus 2026

God køreskole

God køreskole, bestod begge prøver i første hug med 0 fejl til teori og ikke så mange ekstra kørelektioner. Køretimerne var lærige. Kan helt klart anbefales

8 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kørekort Kompagniet! 🚗💨 Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Kørelærerne har været super dygtige, tålmodige og gode til at forklare tingene, så man føler sig tryg og godt forberedt.

Der har været en rigtig god stemning, og jeg har følt mig godt hjulpet både til teori og køretimer. Man bliver taget seriøst, men der er samtidig plads til at lave fejl og lære af dem.

Tusind tak for en rigtig god oplevelse og for al den hjælp og støtte undervejs! Jeg kan helt klart anbefale Kørekort Kompagniet til andre, der skal tage kørekort. 🙌🚘

26 augustus 2026

Great instructor

I think my instructor, Rani, explained me all the points in an understandable and logical way. They also recorded driving in all possible routes explaining failure traps in the region and shared in YouTube.

20 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klart anbefale Kørekort…

Jeg kan klart anbefale Kørekort kompagniet og Rasmus som kørelærer. Rasmus har været en virkelig god kørelærer, han er rigtig god til at forklare tingene på en måde der er nemme at forstå. Derudover er han god til at lære fra sig, hvilket gjorde jeg bestod begge prøver i første forsøg. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Tak for et godt forløb 🙏

17 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havet Rajan og kan lige så godt…

Jeg havet Rajan og kan lige så godt sige nu bedste kørelærer der er derude!!! Han forklare alt super godt og får dig til at forstå og lære noget, kan varmt anbefale da han er os mega fleksibel og os er mega hyggeligt og god og snakke med. Så alt i alt en super fantastisk oplevelse og ville ik have ændret noget vis jeg kunne! Super sød og mega sjov og flink fyr i ved hvor i skal tage det nu kan varmt anbefales😁

11 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse med…

Jeg havde en virkelig god oplevelse med kørekort kompagniet og min kørelærer Rasmus var rigtig god til at hjælpe mig igennem hele forløbet. Jeg følte mig helt tryg under alle kørslerne og han var god til at hjælpe med de ting jeg havde svært ved, men også rose mig for det jeg gjorde godt.
Jeg kan derfor stærkt anbefale kørekort kompagniet og Rasmus som kørelærer.

11 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde Rajan som kørelærer og Rasmus…

Jeg havde Rajan som kørelærer og Rasmus imens Rajan var på ferie. De var begge meget professionelle, flinke og gode til at skabe en god stemning i bilen. Der var god konstruktiv feedback, så man hurtigt kunne udvikle sig. Alt i alt virkelig god oplevelse med Kørekort Kompagniet.

5 augustus 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan varmt anbefale Kørekort Kompagniet! Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Min kørelærer Raji var utrolig dygtig, tålmodig og god til at forklare, så jeg følte mig godt forberedt hele vejen. Jeg havde også to køretimer med Rajan, som også var rigtig professionel og behagelig at køre med. Alt i alt en super oplevelse – klart 5 stjerner!

27 juli 2026

Kørekort kompagniet

Jeg utrolig glad for jeg valgte kørekort kompagniet og kan virkelig anbefale det til andre. Det var et virkelig godt forløb og virkelig god kørelærer, Raji. Hun har virkelig hjulpet hele vejen og virkelig god til at lære fra sig. Kæmpe anbefaling ❤️

24 juli 2026

Seamless experience

Rani helped both my husband and I end to end through the driving license exchange process. She was extremely patient, supportive and helped us navigate all the complexities. Her USP is her experience of decades in Denmark that results helps you understand and crack the difficult theory and practical exams with ease. Highly recommend her if you are looking for support in DL process.

1 juli 2026

KÆMPE ANBEFALING!!!!!!!!

Raji hvor skal jeg starte🤗tusind tak for de skønne ture vi har haft sammen, det har været en fornøjelse ku ikke klare det uden dig endnu en gang tak❤️❤️Raji er det skønneste menneske og er så god til at lære fra sig. Hun er så professionel, vi se der ude;)

17 juli 2026

Kæmpe anbefaling!

Jeg skiftede fra en anden køreskole til kørekortkompagniet, fordi jeg havde en dårlig kørelærer og havde brug for en frisk start. Jeg havde nærmest givet op på at lære at køre - men jeg er så glad for at jeg skiftede! Har haft et virkelig godt forløb med Rajan fra Kørekortkompagniet som kørelærer. Han er dygtig og professionel, tilpasser undervisningen godt til ens niveau, og så er han tålmodig, meget rolig og hyggelig at køre med, hvilket gjorde det meget nemmere at lære og få nervesystemet i ro. Jeg bestod køreprøve igår i første forsøg og anbefaler denne køreskole til alle! Også dem, som er lidt nervøse eller ængstelige omkring at køre bil 😊

8 juli 2026